redalkis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα! Έχω ένα λάπτοπ με win 7 και ξαφνικά δεν ανοίγει!!! Μου λέει ότι δεν βρέθηκε λειτουργικό.έβαλα ένα live CD ton linux για να πάρω κάποια αρχεία αλλά δεν ανοίγει τον σκληρό, τον σύνδεσΑ σαν εξωτερικό σε windows και μου λέει ότι πρέπει να γίνει διαμόρφωση για να δω τον σκληρό!!!! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω???
Bartholomaios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Errr, ίσως έγινε corrupt το partition table. Έχω πάθει κατι αντίστοιχο. Μπές στο live-cd των linux και κατέβασε το πρόγραμμα testdisk. Eκεί θα επιλέξεις τι partitions είχες και με τι σύστημα πανω και θα διαλέξεις quick scan για να αρχίσει να ψάχνει. Εδώ λεπτομέρειες: http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Step_By_Step
TheELF Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως τον έχεις σαν εξωτερικό τρέξε το Hard Disk Sentinel και πες μας τι λέει για τον δίσκο. Και εδώ έχει οδηγίες για το TESTDISK και στα ελληνικά και μπορεί να το τρέξει μέσα από τα windows αφού τον έβαλε εξωτερικό αλλά καλό είναι να ξέρουμε την κατάσταση του δίσκου πριν κάνουμε κάτι τέτοιο.
redalkis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά δεν βγάζω άκρη!!! Στο test disk μου βγάζει error και στο άλλο μου βγάζει ερωτηματικό στη χωρητικότητα και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα!!!!
TheELF Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Και καμιά εικόνα να ανέβαζες να βλέπαμε τι λέει καλό θα ήταν αλλά από ό,τι φαίνεται πάπαλα ο δίσκος σε άφησε.
redalkis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Θα ανεβάσω και φωτογραφίΑ μόλις μπορέσω!!!! Δηλαδή ούτε με φορματ θα στρώσει;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα