Sufritos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας, Το budget μου είναι 1000 - 1100 ευρώ. Μένω στον Πειραιά και επιθυμώ η σύνθεση να γίνει από το ίδιο το κατάστημα (πείτε μου σας παρακαλώ την προτίμηση σας). Η χρήση του tower θα είναι αποκλειστικά για gaming. Σκληρός δίσκος: 1T SSD: όχι απαραίτητα (δεν γνωρίζω τα προτερήματα) RAM: 2x4G κατά προτίμηση Cpu: Intel κατά προτίμηση Λογισμικό: οποιοδήποτε Windows
CmdShepard85 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το πισακι σηκωνει κλοκαρισμα, σε περιπτωση που θελεις να "σηκωσεις" τον επεξεργαστη λιγο παραπανω. Τωρα για τα Windows, τα θελεις απαραιτητα αυθεντικα? Οθονες, πληκτρολογια κλπ. εχεις?
Sufritos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τωρα για τα Windows, τα θελεις απαραιτητα αυθεντικα? Οθονες, πληκτρολογια κλπ. εχεις? Όχι απαραίτητα... Ναι όλα τα περιφερειακά... Από που να τα παραγγείλω ξέχασες να μου αναφέρεις. Να υποθέσω πλαίσιο? Edit Τώρα είδα ότι τα έβαλες από το e-shop.
tazmaaaz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi.html?from=most-popular&keyphrase=samsung+830 Mην τυχόν διαθέσεις τόσα χρήματα και δεν βάλεις ssd για τα windows...o 128άρης είναι ξερολούκουμο!
CmdShepard85 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.skroutz.g...ase=samsung 830 Mην τυχόν διαθέσεις τόσα χρήματα και δεν βάλεις ssd για τα windows...o 128άρης είναι ξερολούκουμο! Σωστα! Απλα ζητησε συνθεση απο το ιδιο καταστημα, γιαυτο δεν κοιταξα αλλου. Παντως αξιζει αγρια!!! Παιζει να τον παρω κιεγω
sobi1984 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Σωστα! Απλα ζητησε συνθεση απο το ιδιο καταστημα, γιαυτο δεν κοιταξα αλλου. Παντως αξιζει αγρια!!! Παιζει να τον παρω κιεγω φιλε εχεις παρει γραμμη τι εχεις προτινει παραπανω ? και του λες και να κλοκαρει κιολας....ζ68 μητρικη με ζ77 επεξεργαστη ? που τα χεις δει αυτα? τροφοδοτικο ?του εχεις βαλει τριπλο crossfire και του προτεινες τοσα watt? κουτι ? υπαρχουν καλυτερα και πιο οικονομικα.... παλι καλα που δεν εβαλες και caviar green για το λογισμικο... φιλε μου περιμενε λιγο να σου φτιαξουμε μια συνθεση.... γιατι θα πεταξεις τσαμπα λεφτα... 1
manosnik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το πισακι σηκωνει κλοκαρισμα, σε περιπτωση που θελεις να "σηκωσεις" τον επεξεργαστη λιγο παραπανω. Τωρα για τα Windows, τα θελεις απαραιτητα αυθεντικα? Οθονες, πληκτρολογια κλπ. εχεις? Καλο θα ειναι να μην μπλεκουμε το Z68 με τους Ivy. Αν η motherboard χρειαζεται τελευταιο bios για να αναγνωρισει το επεξεργαστη θα πρεπει να τρεχει να βρει αλλον για να κανει τη διαδικασια. Κοιτα σε Z77 π.χ. αυτη η καποια μοντελα της Gigabyte edit: με προλαβες sobi
CmdShepard85 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε εχεις παρει γραμμη τι εχεις προτινει παραπανω ? και του λες και να κλοκαρει κιολας.... ζ68 μητρικη με ζ77 επεξεργαστη ? που τα χεις δει αυτα? τροφοδοτικο ?του εχεις βαλει τριπλο crossfire και του προτεινες τοσα watt? κουτι ? υπαρχουν καλυτερα και πιο οικονομικα.... παλι καλα που δεν εβαλες και caviar green για το λογισμικο... φιλε μου περιμενε λιγο να σου φτιαξουμε μια συνθεση.... γιατι θα πεταξεις τσαμπα λεφτα... 1000 συγνωμη για τον επεξεργαστη, τον αλλαξα 13 φορες για να χωρεσει στο μπατζετ επειδη ειχα ξεχασει να σβησω ενα σληρο, κανονικα ηθελα να προτεινω 2500Κ. Οσο για τα watt, ειναι καλο να υπαρχει καποιο περιθωριο για μελλοντικες αναβαθμησεις. Και για το κουτι, καλα λες, απλα εχει καλο air flow... Αυτα γινονται οταν εισαι 12 ωρες συναιχομενα στο μαγαζι να παιδευεσαι με μηχανηματα που δεν εχουν σωτηρια... Ξανα συγνωμη
sobi1984 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ok κανενα προβλημα...δες πανω πως χωρεσαν ολα μαζι με ψυκτρα...μια απο τις πλεον πολυ καλες ...
CmdShepard85 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ok κανενα προβλημα...δες πανω πως χωρεσαν ολα μαζι με ψυκτρα...μια απο τις πλεον πολυ καλες ... Παντως στη καρτουλα συμφωνουμε
manosnik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αν παντως ο φιλος δε σκοπευει να κανει OC τοτε μπορει να παει σε Η77 chipset (εδω)με ενα 3450 και να εξοικονομησει αρκετα ωστε να παρει μια 7950
sobi1984 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Η σκέψεις σου σωστές.. Μάλλον η κούραση και η βιασύνη σε έκανε να δώσεις λάθος συμβουλές.. Για μένα μια χαρά είναι για παιχνίδια.. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
manosnik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Να και η δικη μου...συγνωμη για τη καθυστερηση αλλα πρεπει να δουλεψουμε κιολας edit: ξεχασα να βαλω και ενα δισκο (+80€ πρπ ενας Caviar Green 1TB) Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2012 από manosnik
Manos5686 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 να απο εμένα η σύνθεση μου... Uploaded with ImageShack.us + αυτόν τον σκληρό σύνολο 1086 ευρώ
ninos30 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ευκαιρίας δοθείσης των δύο τελευταίων συνθέσεων, να προτιμάτε Hitachi 7200 από WD Green 5400 (εγώ προσωπικά και από Blue 7200). O πρώτος πέραν του 7200vs5400 που απλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης*, έχει και 3 χρόνια εγγύηση έναντι 1 του Green και 2 του Blue (ο Black έχει 5). Και μην ακούσω τίποτα για αξιοπιστία, IΒΜ από πίσω... * Μαμώ το κωλό-marketing που για να κονομίσουν από τους φθηνούς controller βάφτισαν τους 5400 Green και άρχισαν να πουλάνε σε εμάς τα ζώα. Που αν μετρήσουμε το ρεύμα που θέλει ένας 5400 για να αντιγράψει το ίδιο αρχείο σε σχέση με έναν 7200, θα αρχίσουμε να κλαίμε... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα