Thanos1972 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Reflow τωρα να το κανω.....φοβαμαι την καρτα γραφικων που εχει την 8600gs.ασε που μια φορα το ανοιξα για να αλλαξω παστες και ειδα και επαθα για να το κλεισω.το ειχε στειλει και αντιπροσωπια καποτε και περα απο το οτι ελειπαν ποσες βιδες απο μεσα,η μια βιδα ηταν κατω απο αυτοκολλητο στην μητρικη.απορω πως δεν εκανε και κανενα βραχυκυκλωμα....βασικα μπορει και να εκανε. τωρα απο αυριο θα εχω παλι προσβαση στο Laptop και θα μπουνε οι φωτογραφιες απο το bios.εχουμε προυποθεσεις για την αγορα πλεον.επεξεργαστη Intel Ι3 και πανω,λειτουργικο να μην εχει,σκληρος δεν μας ενδιαφερει γιατι μαλλον θα μπει ενας ssd 120αρης οποτε +100 εκει και να μην ειναι hp.ανεξαρτητη καρτα γραφικων ειναι θεμιτη αλλα δυσκολο σε αυτη την τιμη.θελω να βγει μαζι με τον ssd και τα μεταφορικα καμια 600αρα.ο δισκος που θα εχει μεσα θα παει για πουλημα κατευθειαν για να πεσει το κοστος.
rounsmith Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν , Εγώ θα σου βάλω κάτι με τα standar που θες. http://www.skroutz.gr/s/2139035/Dell-Inspiron-N5110-i3-2350M-3GB-500GB-HD-6470M.html http://www.skroutz.gr/s/430558/Dell-Inspiron-Q15R-N5110-I3-2330M-3GB-500GB.html http://www.skroutz.gr/s/2263344/Toshiba-Satellite-C855-12R-i3-2350M-4GB-500GB.html Σου προτείνω 3. Και δίσκο τον Intel 330 από msystems με 80 ευρώ (120άρης θα βρεις στις προσφορές περισσότερες πληροφορίες). Γνώμη μου , πήγαινε για το πρώτο που σου λίνκαρα. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ DELL. Για toshiba δεν έχω εμπειρία, αλλά dell , ήρθε τεχνικός άλλαξε την οθόνη σε Λάπτοπ φίλου μου και έφυγε. Τετάρτη του παρουσίασε το πρόβλημα , πέμπτη μεσημέρι το λάπτοπ επισκευασμένο. Αυτά από εμένα. 1
Thanos1972 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ ωραια φιλε μου τα Laptop που μου δειχνεις.βεβαια ξεφευγουν απο το Budget της αλλα οκ,μενει ο ssd για αργοτερα.θα το δω βασικα.thanks.
rounsmith Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ ωραια φιλε μου τα Laptop που μου δειχνεις.βεβαια ξεφευγουν απο το Budget της αλλα οκ,μενει ο ssd για αργοτερα.θα το δω βασικα.thanks. Στα βάλα με την λογική ότι θα πουλήσεις και τον εσωτερικό ssd (κοντά στο 50άρι-60άρι) οπότε θα είσαι στα 580-600
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον εχω νεα,εβαλα τον σκληρο του Laptop στον δικο μου και περασα windows 7 64 bit. σε εμενα ο δισκος δουλευει μια χαρα και το boot του και ολα. οποτε ετσι οπως ειναι τον βαζω επανω στο Laptop και δεν βρισκει το operating system,κλασσικα. τον αλλαζω θεση και τον βαζω στην αλλη θεση του σκληρου και δεν κλεινω το καπακι γιατι δεν κουμπωνε καλα.αντιθετα τον παταω κιολας για να κανουν επαφη οι επαφες (ο ανταπτορας που εχει για την συνδεση του δισκου με την μητρικη δεν κουμπωνει σχεδον καθολου σε αυτη την θεση,στην αλλη θεση για σκληρο κουμπωνει μια χαρα).τεσπα τον κραταω εκει τον δισκο και ως δια μαγειας μπαινει κανονικα windows.απλα φυσικα δεν ειναι βολικο τωρα να το κραταω ετσι τον δισκο.και αναρωτιεμαι εγω τωρα,να ψαξω να βρω αυτη την βλακεια τον ανταπτορα που λεω και να βρω εναν που να κουμπωνει κανονικα σε αυτη την θυρα? απο οτι καταλαβα το laptop δεν εχει τελικα προβλημα.απλα δεν μπορει να bootαρει απο την μια θεση για δισκο παρα μονο απο την αλλη.
rounsmith Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον εχω νεα,εβαλα τον σκληρο του Laptop στον δικο μου και περασα windows 7 64 bit. σε εμενα ο δισκος δουλευει μια χαρα και το boot του και ολα. οποτε ετσι οπως ειναι τον βαζω επανω στο Laptop και δεν βρισκει το operating system,κλασσικα. τον αλλαζω θεση και τον βαζω στην αλλη θεση του σκληρου και δεν κλεινω το καπακι γιατι δεν κουμπωνε καλα.αντιθετα τον παταω κιολας για να κανουν επαφη οι επαφες (ο ανταπτορας που εχει για την συνδεση του δισκου με την μητρικη δεν κουμπωνει σχεδον καθολου σε αυτη την θεση,στην αλλη θεση για σκληρο κουμπωνει μια χαρα).τεσπα τον κραταω εκει τον δισκο και ως δια μαγειας μπαινει κανονικα windows.απλα φυσικα δεν ειναι βολικο τωρα να το κραταω ετσι τον δισκο.και αναρωτιεμαι εγω τωρα,να ψαξω να βρω αυτη την βλακεια τον ανταπτορα που λεω και να βρω εναν που να κουμπωνει κανονικα σε αυτη την θυρα? απο οτι καταλαβα το laptop δεν εχει τελικα προβλημα.απλα δεν μπορει να bootαρει απο την μια θεση για δισκο παρα μονο απο την αλλη. Πατέντιασε το ώστε να κουμπώνει και το καπάκι. Αν το είχε μπροστά μου θα σου έδινα ιδεές. Για ρίξε καμιά φωτό μπας και σε βοηθήσουμε
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εδω ειναι η θεση του δισκου οπου μπαινει οκ και δεν bootaρει. Εδω ειναι η δευτερη θεση του δισκου οπου bootαρει αλλα δεν μπαινει αυητ η $#@!%@#$ Και εδω ειναι με πατημα για να δειτε ποσο πατημενο πρεπει να το εχω και μαλιστα υπογωνια για να βαλω τον δισκο και να τον βρει. Ειιλικρινα δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο δεν μπαινει.και μαλιστα εχω αφαιρεσει το cage του.
rounsmith Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Χμμ , μάλλον θα υπάρχει ξεχωριστός αντάπτορας για το 2ο cage . Ιδέα , αν βιδώσεις τον αντάπτορα πάνω στην μητρική ή δεν έχει υποδοχή για βίδα απο κάτω? Y.Γ. Ψάξε Youtube με το μοντέλο με του φορητού σου μήπως υπάρχει πατέντα για το πώς μπαίνει. Σαν έσχατη λύση αν το dvd Drive είναι sata παίρνεις ενα dvd-hdd cage και τελειώνεις http://www.ebay.co.u...=item19d51d4f58 Δοκίμασε να βάλεις τον αντάπτορα κάθετα μέσα και μετά να τον φέρεις στην οριζόντια θέση του(Αν δεν κατάλαβες να σου κάνω ένα πρόχειρο σχεδιάκι). 1
partman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, Μάλλον αυτοί, που το άνοιξαν πρίν, τσεμπουκάλεψαν την επαφή και αυτο γιατί πραγματικά τα dv9000 δεν μπουτάρουν απο το δεύτερη θέση. Απλά δεν το ανέφερα πρίν γιατί το θεώρησα δεδομένο. Τώρα όσον αφορό τον κονέκτορα του δίσκου, έχω μπροστά μου λυμένο ενα dv9000 βλέπω οτι κουμπώνει άψογα και στις δύο θέσεις Δες με κάποιο μεγενθυντικό φακό που είναι το πρόβλημα Φιλικά 1
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Χμμ , μάλλον θα υπάρχει ξεχωριστός αντάπτορας για το 2ο cage .Μαλλον αυτο ειναι. Ιδέα , αν βιδώσεις τον αντάπτορα πάνω στην μητρική ή δεν έχει υποδοχή για βίδα απο κάτω?Δεν υπαρχει καποιος τροπος για να βιδωθει. Για λίνκαρε και μοντέλο φορητού μήπως βρώ τίποτα από ebay Αυτο ειναι με 320gb δισκο Y.Γ. Ψάξε Youtube με το μοντέλο με του φορητού σου μήπως υπάρχει πατέντα για το πώς μπαίνει. Σαν έσχατη λύση αν το dvd Drive είναι sata παίρνεις ενα dvd-hdd cage και τελειώνεις :DSata ειναι αλλα μπαινει με ανταπτορα ο οποιος κουμπωνει στην μητρικη προς τα πανω και οχι οπως ειναι αυτος.Πηρα το κοφτακι και εκοψα απο τον ανταπτορα την μια πλευρα οπου και καλα βιδωνει η μια βιδα.Οπως κοιτας στις φωτο,την κατω πλευρα.και παλι τιποτα.δεν μπορω να καταλαβω γιατι δνε κουμπωνει. Καλησπέρα, Μάλλον αυτοί, που το άνοιξαν πρίν, τσεμπουκάλεψαν την επαφή και αυτο γιατί πραγματικά τα dv9000 δεν μπουτάρουν απο το δεύτερη θέση. Απλά δεν το ανέφερα πρίν γιατί το θεώρησα δεδομένο. Τώρα όσον αφορό τον κονέκτορα του δίσκου, έχω μπροστά μου λυμένο ενα dv9000 βλέπω οτι κουμπώνει άψογα και στις δύο θέσεις Δες με κάποιο μεγενθυντικό φακό που είναι το πρόβλημα Φιλικά Μαλιστα..ρε αδερφε δεν μας το ελεγες τοσες μερες και του εχω κανει 5 φορματ του δισκου.χαχαχαχα.φιλικα παντα ετσι Μαλλον αυτοι που εκλεψαν τον προηγουμενο δισκο πηραν και τον ανταπτορα μαζι τους (οπως και το cage,αυτο ειναι αλλο Moddαρισμενο για να χωραει).οποτε παιζει να μην ειναι καν δικος του αυτος ο ανταπτορας. Συμφωνα με τους αριθμους που εχει επανω ο ανταπτορας ειναι αυτος οπου ειναι ακριβως ιδιος με αυτον που εχω.(ηταν μαλλον ιδιος)... στην μια θεση μπαινει και στην αλλη οχι.
partman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Κατάλαβα λάθος από την αρχή.Νόμιζα οτι το λαπτοπ δούλευε κανονικά στην συγκεκριμένη θέση και κάποια στιγμή εβγαλέ το πρόβλημα. Αλλιώς δεν λόγος να ποστάρω όλες αυτές τις πιθανές λύσεις. Εγώ έχω δύο dv9000 με κωδικούς στουσ αντάπτορες 0752 4 ΑΤ579 και 0704 5 ΑΤ579 Καλή συνέχεια 1
rounsmith Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μαλιστα..ρε αδερφε δεν μας το ελεγες τοσες μερες και του εχω κανει 5 φορματ του δισκου.χαχαχαχα.φιλικα παντα ετσι Μαλλον αυτοι που εκλεψαν τον προηγουμενο δισκο πηραν και τον ανταπτορα μαζι τους (οπως και το cage,αυτο ειναι αλλο Moddαρισμενο για να χωραει).οποτε παιζει να μην ειναι καν δικος του αυτος ο ανταπτορας. Συμφωνα με τους αριθμους που εχει επανω ο ανταπτορας ειναι αυτοςοπου ειναι ακριβως ιδιος με αυτον που εχω.(ηταν μαλλον ιδιος)... στην μια θεση μπαινει και στην αλλη οχι. Μπορεί και να μην είχε δύο δίσκους αλλά να ερχότανε με δυο υποδοχές για δίσκους (Το κάνουνε αυτό η εταιρίες στα 17άρια γιατί λόγω οθόνης μεγαλώνει και το πλαστικό μπλα μπλα , καταλαβαίνεις τον συλλογισμό μου). Για δοκίμασε να βάλεις κάθετα τον αντάπτορα(Δηλαδή να μπαίνουνε κάθετα τα πινάκια του αντάπτορα και να το σύρεις πλάγια αφού έχει μπει στη θέση). Μερικά το θέλουνε έτσι (και από ότι θυμάμαι σε Hp το έχω ξανασυναντήσει). Y.Γ. αυτά τα hp τα έχει φτιάξει έτσι για να βασανιζει τεχνικούς η σειρά η g πρέπει να λυθεί όλο το λάπτοπ για να καθαρίσεις ανεμιστηράκι. 1
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Κατάλαβα λάθος από την αρχή.Νόμιζα οτι το λαπτοπ δούλευε κανονικά στην συγκεκριμένη θέση και κάποια στιγμή εβγαλέ το πρόβλημα. Αλλιώς δεν λόγος να ποστάρω όλες αυτές τις πιθανές λύσεις. Εγώ έχω δύο dv9000 με κωδικούς στουσ αντάπτορες 0752 4 ΑΤ579 και 0704 5 ΑΤ579 Καλή συνέχεια Και εγω ετσι νομιζα.απλα δεν μου τα εξηγησε καλα η κοπελια.απο οτι καταλαβα το laptop πηγε για αλλο θεμα στον τεχνικο,της εκλεψε τον δισκο,με τα πολλα της εβαλε μετα κανενα μηνα αλλο δισκο (αυτον που εχει τωρα) που δεν bootaρε.οπως καταλαβα αυτος ο βλακας εχασε τον δισκο της (η τον εκλεψε) και της εβαλε αλλο στην δευτερη θεση οπου εκει δεν bootαρει.(μου αρεσει που το εστειλε και στην αντιπροσωπια και της ειπαν οτι δεν φτιαχνετε και της εδωσαν και στικακι με windows για να κανει boot μεσω usb,πως εκανα εγω με το hirens...τετοια φαση.και εγω στις δοκιμες μου σε εκεινη την θεση οταν το δοκιμαζα (ας την λεμε primary θεση) δεν εμπαινε ο ανταπτορας γιαυτο και εγινε οτι εγινε και μου το εβγαζε..... Μπορεί και να μην είχε δύο δίσκους αλλά να ερχότανε με δυο υποδοχές για δίσκους (Το κάνουνε αυτό η εταιρίες στα 17άρια γιατί λόγω οθόνης μεγαλώνει και το πλαστικό μπλα μπλα , καταλαβαίνεις τον συλλογισμό μου). Για δοκίμασε να βάλεις κάθετα τον αντάπτορα(Δηλαδή να μπαίνουνε κάθετα τα πινάκια του αντάπτορα και να το σύρεις πλάγια αφού έχει μπει στη θέση). Μερικά το θέλουνε έτσι (και από ότι θυμάμαι σε Hp το έχω ξανασυναντήσει). Y.Γ. αυτά τα hp τα έχει φτιάξει έτσι για να βασανιζει τεχνικούς η σειρά η g πρέπει να λυθεί όλο το λάπτοπ για να καθαρίσεις ανεμιστηράκι. Το ιδιο και εδω,για να αλλαξω παστες,εβγαλα μεχρι και οθονη για να βγει ο ανεμιστηρας.... το δοκιμασα και καθετα αλλα δεν κατεβαινε.τελικα μαγκες η θεση οπου μπαινει ο ανταπτορας ηταν $#@%@#.ενω δεν φαινοταν τιποτα με γυμνο ματι,με μεγεθυτικο φακο και ισιο μικρο κατσαβιδακι το εβαζα σε μια μια επαφη και εβγαζε ..... πετραδακια.σαν σκονη ενα πραγμα ασπρη,πως βγαζουν οι μπαταριες?τετοια.με τα πολλα ειχαν ηδη στραβωσει μεσα σε καθε σχισμη τα ελασματακια που εχει σε καθε πλευρα και η λυση ηταν να βγουν ενα ενα τα βυσματα απο τον ανταπτορα και να μπουνε ενα ενα ετσι ωστε να πιεζει ενα ενα την αλλη πλευρα του αλλου και να μπει υστερα ο ανταπτορας στα βυσματακια του.....φωτογραφια δεν εβγαλα αλλα τελικα ολα οκ.δουλευει μια χαρα παιδια.απλα θα ειναι τωρα μονιμα εκει αυτος ο ανταπτορας.ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν και μου εδωσαν ιδεες και ειδικοτερα εσας τους 2 (rounsmith και Partman).και τον the elf για την λυση του λογισμικου οπου τελικα δεν δουλεψε αλλα με δοκιμες μονο βγαζουμε ακρη αλλα και τα υπολοιπα παιδια ειτε για τις προτασεις laptop ειτε για καποια ερωτηση που εκαναν για να βγαλουμε συμπερασμα.το Laptop δουλευει τωρα μια χαρα.(θα το παω και απο τον φιλο τεχνικο που το ειχε 3 μερες τωρα και δεν εβγαλε ακρη (ghost και τετοια εκανε) να του το φερω στο κεφαλι :-D 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα