Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον,εβαλα νεο bios του 2010 απο το site της hp και....καλη προσπαθεια καναμε μαγκες αλλα δεν.....τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.

Δημοσ.

Εχω απο σταθερο μου αλλα τωρα,δεν βγαζω τον ssd για να τον δοκιμασω,εχω τα windows εκει).

το πολυ πολυ να του συνδεσω εξω απο το laptop κανεναν και να δω.αλλιως σε φιλο,σιγα,ολοι Laptop εχουν :-D

α και που σαι,ακυρο το toshiba.πηγα να το παραγγειλω απο το μαγαζι χθες το απογευμα,το εκανα και ηρθε σημερα μηνυμα στο κινητο οτι δεν υπαρχει.βλεπω τωρα και την ειδηση οτι τον συνελαβαν τον ιδιοκτητη του eshop και αντε να την πεισω να αλλαξει μαγαζι.δεν νοιωθει.αλλα θα παω καμια βολτα απο κανενα MAKRO μπας και βρω τιποτα καλο και φθηνο.

Δημοσ.

Μόνο hp στο makro από ότι ξέρω. Θα ακουστεί κάπως αλλά έχει βάλει ο κωτσόβολος κάτι καλά( το μάτι μου πήρε ένα Lenovo , ότι πρέπει γύρω στα 450 , διπύρηνο , 4gb ram , 500gb δίσκο)

• Like 1
Δημοσ.

Στο Electroworld υπάρχει άμεσα διαθέσιμο και κατα 20 ευρώ φτηνότερο http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10106561

Το είδα από κοντά στον Κωτσόβολο. Δε μου άρεσε σαν ποιότητα κατασκευής, δεν έχει bluetooth και επίσης δε μου άρεσε η οθόνη.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ειναι η πρώτη φορά που γράφω μήνυμα.Είμαι τεχνίκος Η/Υ με 15ετη πείρα....... στα ψιψιψινια και τα κοκοκοπσια

Αφού λοιπόν αναφέρω, οτι όσα θα σας γράφω είναι προσωπικές απόψεις ο οποίες παράγονται από την καθημερινή μου

τριβή με τα pc και τα laptops, θα σας πω οτι τα H/P βγάζουν πολλές βλάβες και ειδικά τα dv6000 και dv9000 τα θεωρώ ρειμάδια.Ειλικρινά ξεκίνησα τα reballing εξαιτίας των προβλημάτων των hp dv6000-dv9000 με τα nvidia chips

Παρόλα αυτά αν είχα το λαπτοπ μπροστά μου, η πρώτη κίνηση θα ηταν να δοκιμάσω άλλο δίσκο και αυτό γιάτι, ενώ και 'γω χρησιμοποίω το hirens υπάρχουν περιπτώσεις που το sentinel έχει πέσει έξω

Ειχα περίπτωση σε dv9000 με τα ίδια συμπτώματα με τον δίσκο 99% και 2 weak sectors, δηλαδή τρίχες, και όμως εφταιγέ ο HDD

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Ε,εν τάξη το sentinel(και όλα τα προγράμματα) βλέπει την επιφάνεια (και) ότι του λέει το firmware του δίσκου,αν έχει κάναν πυκνωτή(ή οτιδήποτε) που έχει πρόβλημα στην πλακέτα,ε,πως να το δει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ειναι η πρώτη φορά που γράφω μήνυμα.Είμαι τεχνίκος Η/Υ με 15ετη πείρα....... στα ψιψιψινια και τα κοκοκοπσια

Αφού λοιπόν αναφέρω, οτι όσα θα σας γράφω είναι προσωπικές απόψεις ο οποίες παράγονται από την καθημερινή μου

τριβή με τα pc και τα laptops, θα σας πω οτι τα H/P βγάζουν πολλές βλάβες και ειδικά τα dv6000 και dv9000 τα θεωρώ ρειμάδια.Ειλικρινά ξεκίνησα τα reballing εξαιτίας των προβλημάτων των hp dv6000-dv9000 με τα nvidia chips

Παρόλα αυτά αν είχα το λαπτοπ μπροστά μου, η πρώτη κίνηση θα ηταν να δοκιμάσω άλλο δίσκο και αυτό γιάτι, ενώ και 'γω χρησιμοποίω το hirens υπάρχουν περιπτώσεις που το sentinel έχει πέσει έξω

Ειχα περίπτωση σε dv9000 με τα ίδια συμπτώματα με τον δίσκο 99% και 2 weak sectors, δηλαδή τρίχες, και όμως εφταιγέ ο HDD

Καλή συνέχεια.

Το hirens στο συγκεκριμενο laptop ειναι μονο για τον λογο οτι εκει εγινε Low lvl format και επισης για να εχω το στικακι και να κανω boot απο τον σκληρο με την επιλογη που μου δινει.τον δισκο τον βλεπει 100% το hdsentinel μεσα απο τα windows.αλλα τεσπα,σημερα δοκιμασαμε να βαλουμε σκληρο με 7αρια ηδη εγκατεστημενα (δεν νομιζω να υπηρχε προβλημα,δεν ειχαν χρησιμοποιηθει και δεν τον καναμε format) και μου εβγαζε παλι το ιδιο μηνυμα.οτι δεν βρηκε operating system.......να υπενθυμησω οτι ο δισκος του laptop δοκιμαστηκε και σε desktop με τα ιδια αποτελεσματα....

να πω επισης οτι απο το Msconfig στην καρτελα boot,μου το εχει κενο ενω ηδη ειναι εγκατεστημενα τα windows.μαλλον κατι εχει να κανει με το boot manager.τωρα,μητρικη ειναι,δισκος ειναι,$#@!$@#! δεν ξερω.

Ε,εν τάξη το sentinel(και όλα τα προγράμματα) βλέπει την επιφάνεια (και) ότι του λέει το firmware του δίσκου,αν έχει κάναν πυκνωτή(ή οτιδήποτε) που έχει πρόβλημα στην πλακέτα,ε,πως να το δει.

Να το σπασω να τελειωνουμε?ετσι και αλλιως εχει 3-4 καμμενα Pixel....

και οσον αφορα το καινουργιο,ωραιες οι προσφορες αλλα οταν ειναι φιλη που δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες και περιτριγυριζεται απο φιλους και γκομενους οπου και αυτοι δεν εχουν ιδεα απο υπολογιστες και της πιπιλανε το μυαλο με %$#@%@ ακομη δεν εχει κατασταλαξει σε κατι.τι ηθελα και εμπλεξα,απορω????

θα μου μεινει το laptop στη τελικη γιατι ετσι την κοβω αυτην.

Δημοσ.

Τώρα λογικά μόνο αν κάνεις φύλο και φτερό το bios,μιας και έχει δυο θέσεις για δίσκους μπορεί να έχει τίποτα παράξενο, πρέπει να την ψάξεις με την σειρά εκκίνησης αλλά και με την σειρά προτεραιότητας τον δίσκων.

Ανέβασε π.χ. μερικές φωτογραφίες από τα μενού του bios να δούμε τι παίζει.

Να σιγουρευτείς τουλάχιστον,αν είναι βλάβη και δουλεύει μόνο έτσι οκ,αλλά αν φτιάχνεται κρίμα είναι να το αφήσεις έτσι.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

Thanos1972 με αύτα που μας αναφέρεις μάλλον έχουμε πρόβλημα στην μητρική.Αφού και με άλλο δίσκο

έβγαλε το ίδιο προβλημα αυτο που μπορεις να κάνεις ειναι ενα reflow στην μητρικη επικεντρώνοντας στο southbringe

γιατί αυτό είναι υπεύθυνο για τους controllers δίσκων usb κ.τ.λ. μήπως το πρόβλημα είναι dry joint στο chip

Τώρα για νέα λαπτοπ, γνώμη μου, toshiba ή dell γιατί και οι δύο έχουν αξιόπιστα service, άσε που με την εγγύηση ότι

και αν συμβεί της toshiba σου καλύπτει ακόμα και το λάθος του πελάτη π.χ. πτώση για ένα χρόνο.

Καλή συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...