giannis1995 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το λειτουργικό μου σύστημα είναι Windows 7 64bit και ενώ έχω ως επιλεγμένη γλώσσα ελληνικά δεν μπορώ να δω ελληνικούς χαρακτήρες σε κάποια προγράμματα ....help
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Για δοκιμασε Πιναλας ελεγχου/Περιοχη και γλωσσα/Τοποθεσια και βαλε Ελλαδα
giannis1995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση το έφτιαξα Πίνακας ελέγχου->Περιοχή και γλώσσα->Αλλαγή πληκτρολογίων ή άλλων μεθόδων εσόδου-> Διαχείριση -> Αλλαγή τοπικών ρυθμίσεων -> Ελληνικά 1
andreas_g Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Sorry που το ξανα-ανεβάζω το θέμα αλλά σε εμένα δεν δούλεψε! Έχω 7-32bit με display γλώσσα τα αγγλικά. Μπορώ και γράφω και διαβάζω ελληνικά σε γενικές γραμμές, και όταν κάνω εγώ ένα αρχείο για παράδειγμα και στο office, αλλά είναι μερικά αρχεία που μου έστειλε ένας καθηγητής που δεν μπορω να δω. Αυτό που βλέπω είναι: âáÿ«£σ¿₧⌐₧ üáÖó᪃πí₧¬ Το περιέχόμενο το βλέπω κανονικα και απο το docx και απο το pptx, που είναι στα ελληνικά, αλλά το filename σκαλώνει. Δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο που τα αρχεία αυτά ήταν μέσα σε zip!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα