Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το απόγευμα μια Lg tft 17'' που είχα έφυγε από τον άδικο τούτο κόσμο με ένα μπαμ. :cry: Να υποθέσω πυκνωτής... (έχουν πυκνωτές; δεν έχω ιδέα); Την ώρα που λειτουργούσε κανονικά και ήμουν μπροστά στον υπολογιστή έκανε έναν κρότο, έριξε την ασφάλεια και μύρισε καμμένο χωρίς ίχνος καπνού. Ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά χωρίς ένδειξη (π.χ. ήχο από μητρική) ότι υπήρξε κι αλλού πρόβλημα. Η οθόνη ήταν τουλάχιστον 4-5 ετών.

Το θέμα είναι το εξής: Είναι 100% βέβαιο ότι ευθύνεται το τροφοδοτικό; Δίκαια φοβάμαι να βάλω πάνω την καινούρια που παρήγγειλα; Ή μήπως υπάρχει και περίπτωση απλά τόσο να της έμελλε να ζήσει της οθονούλας; Να τρέμει το χέρι μου οταν θα συνδέω την καινούρια και πατάω το κουμπί να ξεκινήσει ο υπολογιστής;

Καμιά ένδειξη προβλήματος πριν τα τινάξει η οθόνη... Ο υπολογιστής είναι παλιός πολύ και το τροφοδοτικό ένα 330αρι της πλάκας. Εδώ και 10 χρόνια λειτουργεί, Θεωρείτε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αλλαχτεί;

Δημοσ.

Μάλλον το τροφοδοτικό ευθύνεται. Το τροφοδοτικό της οθόνης, ε, όχι του υπολογιστή. Άλλος θα την άνοιγε να soldάρει έναν καινούριο πυκνωτη με μηδαμινό κόστος, άλλος θα την πέταγε. Εσύ αποφασίζεις, ανάλογα πόσο πιστεύεις ότι "το έχεις".

Δημοσ.

Απο όσο ξέρω,το τροφοδοτικό του υπολογιστή δεν έχει καμία σχέση με την οθόνη.Άλλωστε κάθε οθόνη έχει εξωτερική τροφοδοσία.Και αποκλείεται να έσκασε η οθόνη απο το vga καλώδιο.Άρα μην αγχώνεσαι

Δημοσ.

Οχι παιδες! Η οθονη επαιρνε ρευμα απο το κουτι! Δεν ειχε τροφοδοσια απο πριζα! Η καινουρια απο πριζα παιρνει. Η παλια κατεληγε σε ενα καλωδιο αμερικανικου τυπου με 3 "καρφια" που εμπαινε πανω στο κουτι, πανω απο το σημειο που εμπαινε το καλωδιο που προερχοταν απο την πριζα και κατεληγε στο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Απορώ πώς έζησε το τροφοδοτικό τόσα χρόνια :P

Μάλλον τροφοδοτικό οθόνης είναι αλλά άλλαξε και του υπολογιστή έχει τραβήξει ζόρι τόσα χρόνια

Δημοσ.

Ειναι ντουρασελ! :-D

Παλι λεφτα θελει ο ατιμος... Θα το αλλαξω καλου κακου παντως...

Εβαλα πανω την καινουρια που ηρθε πριν κανα δυωρο. Μια χαρα παιζει προς το παρον (χτυπα ξυλο).

Αν παω την παλια για αλλαγη πυκνωτη σε κανα ηλεκτρονικο, ποσα λεφτα θα ηταν οκ να δωσω; Πανω απο ποσα με "κλεβει" δηλαδη και πιανω και την πεταω;

Δημοσ.

Οχι δεν ξερω. Για αυτο ρωτησα. Καταλαβα... Κατω απο 30 δεν πεφτει ε; Με σχεδον τα διπλα παιρνω καινουρια...

Δημοσ.

η σύνδεση που λες στο τροφοδοτικό δεν επηρεάζει το τροφοδοτικό του pc...απλα σου παραλληλίζει τα 220V εσωτερικά το καλώδιο που ερχετε απο την πρίζα....το είχαν τα παλαιότερα τροφοδοτικά για καλύτερη χωροταξία καλωδίων....η οθόνη δούλευε χωρις να φορτώνετε με watt το τροφοδοτικό...οποτε μάλλον κανα πυκνωτακι στο τροφοδοτικό της οθόνης

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά αν του πας την οθόνη θα αρχίσει τα κλασσικά και πρέπει να λύσω όλη την οθόνη κ.λ.π. Αν του πας την πλακέτα δεν έχει δικαιολογία να σου πάρει πολλά αν είναι πυκνωτής :P

• Like 1
Δημοσ.

Εχω και εγω παρεμφερες προβλημα(τα εχει παιξει μαλλον ο πυκνωτης της τροφοδοσιας και η οθονη με το που ανοιγει αναβοσβηνει για κανενα 5λεπτο ΟΝ-ΟFF) ΑΛΛΑ επειδη ειναι 8ετιας και δεν ξερω αν αξιζει να δωσω 30 ευρω για επισκευη τη στιγμη που με 65 παιρνω καινουργια ) προτιμω να την φυλαξω και αν στο μελλον βρω καπιο γνωστο κτλ που να ξερει να την επισκευασει δωρεαν και να την εχω για δευτερη.....

Δημοσ.

Οχι παιδες! Η οθονη επαιρνε ρευμα απο το κουτι! Δεν ειχε τροφοδοσια απο πριζα! Η καινουρια απο πριζα παιρνει. Η παλια κατεληγε σε ενα καλωδιο αμερικανικου τυπου με 3 "καρφια" που εμπαινε πανω στο κουτι, πανω απο το σημειο που εμπαινε το καλωδιο που προερχοταν απο την πριζα και κατεληγε στο τροφοδοτικο.

Τότε για πιο λόγο φοβάσαι να συνδέσεις τη νέα οθόνη αφού δεν έχει καμία σχέση με το τροφοδοτικό; Πως είναι δυνατόν να σου κάνει ζημιά;

Δημοσ.

Τότε για πιο λόγο φοβάσαι να συνδέσεις τη νέα οθόνη αφού δεν έχει καμία σχέση με το τροφοδοτικό; Πως είναι δυνατόν να σου κάνει ζημιά;

Οταν εγραψα το μηνυμα το αρχικο η οθονη (η καινουρια) ηταν ακομη στο κουτι της. Εχοντας κατα νου οτι μαλλον οπως επαιρνε και η παλια θα παιρνει απο το τροφοδοτικο. Ανεβασα το μηνυμα και αρχισα να ανοιγω το κουτι της καινουριας. Ειδα λοιπον οτι παιρνει απο πριζα και για αυτο την εβαλα κι αμεσα πανω. Παραπανω ενας φιλος ειπε να αλλαξω το τροφοδοτικο επειδη ειναι παλιο, για γενικη ασφαλεια κι οχι για την οθονη και συμφωνησα. Αυτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...