TSITSI58 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα στο forum ως κατοχος ενος Acer 5741g το οποιο αγορασα πριν 2 χρονια ηρθε η ωρα να αλλαξω μπαταρια ετσι λοιπον αγορασα απο το παρακατω καταστημα http://www.computron.gr/battery-acer-aspire-5741-5741g-4741g-4551-2615-laptops-5200-mah.html την μη αυθεντικη μπαταρια η οποια ομως ειναι συμβατη με το laptop μου στην συσκευασια το οποιο βεβαια μου επιβεβαιωσε και το καταστημα σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης, μεσα στην συσκευασια υπαρχει ενα χαρτι του καταστηματος το οποιο λεει Προσοχη να φορτιστει 16 ωρες πριν την χρηση της,ως εδω καλα εβαλα την μπαταρια να φορτισει ανοιξα το laptop αφου το εχω βεβαια μονιμα στην μπριζα και σερφαρω, περασαν 7 ωρες η μπαταρια διχνει να φορτιζει το λαμπακι αναβει αλλες φορες διχνει 100% φορτισμενο αλλες παλι 9% καποια στιγμη κατα λαθος βγηκε το καλωδιο απο την μπριζα κατα λαθος και αυτοματα εσβησε το laptop διλαδη παρολες τις 7 ωρες που φορτιζε δεν κρατησε καθολου σαν να μην ειχε μπαταρια ηταν,θεωρειτε οτι ειναι λογικο? μηπως πρεπει να συμπληρωσει φορτιση για 16 ωρες πρωτα δεν ξερω μου ειναι περιεργο αλλα δεν εχω προηγουμενη εμπειρια.παρακαλω πετε μου μηπως πρεπει να κανω κατι η να επιστρεψω πισω την μπαταρια.ευχαριστω
Acepower Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Έπρεπε να την αφήσεις 16 ώρες στην φόρτιση, με κλειστό το laptop και μετά να το έθετες σε λειτουργία. Τώρα προσπάθησε να την αδειάσεις τελείως και έπειτα ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία.
TSITSI58 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω για την απαντηση το θεμα ειναι οτι οταν βαζω την μπαταρια τωρα να φορτισει αναβοσβηνει το λαμπακι της φορτισης ενω κανονικα πρεπει να ειναι αναμενο και οταν ανοιγει το laptop λεει η μπαταρια συνδεθηκε αλλα δεν φορτιζει
Acepower Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, πέρα από το να ζητήσεις αντικατάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα