Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω αλλαγη γλωσσας σε netbook μου καθως πρεπει να το βαλω στα αγγλικα αλλα ειναι στα ελληνικα ομως δν μπορω να το κανω φορματ αφου δεν εχει cd drive μπορει καποιος να με βοηθησει?

Δημοσ.

Ο άδικος θεώρησε δεδομένο ότι έχεις στο Netbook Windows XP και ο Γιάννης Platano Windows 7.

Δε μας λες πρώτα τί λειτουργικό έχεις;

Δημοσ.

Ο άδικος θεώρησε δεδομένο ότι έχεις στο Netbook Windows XP και ο Γιάννης Platano Windows 7.

Δε μας λες πρώτα τί λειτουργικό έχεις;

Μας ειχε πει οτι εχει xp και το link που εδωσα για xp φαινεται να ειναι

Δημοσ.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα:

Τα windows xp δεν υποστηρίζουν language packs, μόνο mui σαν αυτά που πόσταρε ο Γιάννης. Αλλά εσύ σαν ιδιώτης δε μπορείς να τα αποκτήσεις αλλά ούτε & να αλλάξεις τα ελληνικά σε άλλη. Μόνο από αγγλικά μπορείς. Ακόμα & στο link δηλαδή δεν έχει να κατεβάσεις αγγλική γλώσσα.

Δημοσ.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα:

Τα windows xp δεν υποστηρίζουν language packs, μόνο mui σαν αυτά που πόσταρε ο Γιάννης. Αλλά εσύ σαν ιδιώτης δε μπορείς να τα αποκτήσεις αλλά ούτε & να αλλάξεις τα ελληνικά σε άλλη. Μόνο από αγγλικά μπορείς. Ακόμα & στο link δηλαδή δεν έχει να κατεβάσεις αγγλική γλώσσα.

Δημοσ.

Πιο σαφής νομίζω δε γίνεται να'μαι... δεν μπορείς παρά με το τρόπο που ανέφερα στο ποστ #2.

Και στη τελική αν μπορέσεις δοκίμασε το link που λες. Τώρα βέβαια τι θα κατεβάσεις από εκεί δε ξέρω, μιας & δεν υπάρχει αυτό που θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...