douriakos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 θελω να κανω αλλαγη γλωσσας σε netbook μου καθως πρεπει να το βαλω στα αγγλικα αλλα ειναι στα ελληνικα ομως δν μπορω να το κανω φορματ αφου δεν εχει cd drive μπορει καποιος να με βοηθησει?
άδικος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχώς για να αλλάξεις τη γλώσσα σε όλο το σύστημα χρειάζεσαι φρέσκια εγκατάσταση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Για κατεβασε απο εδω το αγγλικο http://beqiraj.net/post/Windows-XP-Language-Interface-Packs-zum-Download-verfuegbar.aspx
nikomas50 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ο άδικος θεώρησε δεδομένο ότι έχεις στο Netbook Windows XP και ο Γιάννης Platano Windows 7. Δε μας λες πρώτα τί λειτουργικό έχεις;
άδικος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Το έχει πει ήδη. ...και ο Γιάννης Platano Windows 7. ????
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ο άδικος θεώρησε δεδομένο ότι έχεις στο Netbook Windows XP και ο Γιάννης Platano Windows 7. Δε μας λες πρώτα τί λειτουργικό έχεις; Μας ειχε πει οτι εχει xp και το link που εδωσα για xp φαινεται να ειναι
άδικος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: Τα windows xp δεν υποστηρίζουν language packs, μόνο mui σαν αυτά που πόσταρε ο Γιάννης. Αλλά εσύ σαν ιδιώτης δε μπορείς να τα αποκτήσεις αλλά ούτε & να αλλάξεις τα ελληνικά σε άλλη. Μόνο από αγγλικά μπορείς. Ακόμα & στο link δηλαδή δεν έχει να κατεβάσεις αγγλική γλώσσα.
douriakos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 ναι σε αγγλικα θελω να το αλλαξω και εχω windows xp θα δοκιμασω με το λινκ που μου εστειλες! ευχαριστω!
άδικος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: Τα windows xp δεν υποστηρίζουν language packs, μόνο mui σαν αυτά που πόσταρε ο Γιάννης. Αλλά εσύ σαν ιδιώτης δε μπορείς να τα αποκτήσεις αλλά ούτε & να αλλάξεις τα ελληνικά σε άλλη. Μόνο από αγγλικά μπορείς. Ακόμα & στο link δηλαδή δεν έχει να κατεβάσεις αγγλική γλώσσα.
douriakos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 με μπερδεψες αδικε! τι εννοεις? πως μπορω να αλλαξω τι γλωσσα σε αγγλικα τελικα?
άδικος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Πιο σαφής νομίζω δε γίνεται να'μαι... δεν μπορείς παρά με το τρόπο που ανέφερα στο ποστ #2. Και στη τελική αν μπορέσεις δοκίμασε το link που λες. Τώρα βέβαια τι θα κατεβάσεις από εκεί δε ξέρω, μιας & δεν υπάρχει αυτό που θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα