jemadux Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 υπαρχει καποιος τροπος να φανει ποσο τις εκατο μπαταρια εχω εστω και σε conky
jim_p Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Με μια απλη αναζητηση, βρηκα αυτο αν θες κατι σε εφαρμογη στο tray http://packages.debian.org/wheezy/fdpowermon Αλλιως στο conky, υπαρχουν οι παραμετροι που ειναι σχετικες με battery, πχ >battery (num) Battery status and remaining percentage capacity of ACPI or APM battery. ACPI battery number can be given as argument (default is BAT0). battery_time (num) Battery charge/discharge time remaining of ACPI battery. ACPI battery number can be given as argument (default is BAT0).
tritonas00 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αν εχεις lxpanel, εχει δικο του plugin που το δειχνει. Για conky οτι ειπε ο jim_p
jemadux Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 υπαρχει καποιος τροπος να μην φαινονται οι QT εφαρμογες σαν τα win9x?
martinoff Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στο μενού του ίδιου του προγράμματος preferences->theme->gtk
jemadux Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά έχω ένα μικρό προβληματάκι . Έχω Intel κάρτα centrino n 1000και ο wicd δεν δουλευει , nm-applet όταν πάω σε άλλο δίκτυο μου λέει δεν έχω privileges (root) έχω εγκατεστημένο το gksu , το gksu-properties το δοκιμασα αλλα τιποτα
jemadux Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 το conky μου ειναι το εξης > ############################################## # Settings ############################################## background yes use_xft yes xftfont Liberation Sans:size=9 xftalpha 1 update_interval 1.0 total_run_times 0 own_window yes own_window_transparent yes own_window_type desktop #own_window_argb_visual yes own_window_hints undecorated,below,sticky,skip_taskbar,skip_pager double_buffer yes minimum_size 200 200 maximum_width 240attery:${battery_percent BAT1}% draw_shades no draw_outline no draw_borders no draw_graph_borders no default_color 656667 default_shade_color 000000 default_outline_color 828282 alignment top_right gap_x 12 gap_y 56 no_buffers yes uppercase no cpu_avg_samples 2 override_utf8_locale no ############################################## # Output ############################################## TEXT S Y S T E M I N F O ${hr} Host:$alignr$nodename Uptime:$alignr$uptime RAM:$alignr$mem/$memmax Swap usage:$alignr$swap/$swapmax Disk usage:$alignr${fs_used /}/${fs_size /} CPU usage:$alignr${cpu cpu0}% Battery:${battery_percent BAT1}% και φαινεται ετσι θελω το battery να ειναι οπως και στα πα
martinoff Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Battery:$alignr${battery_percent BAT1}%
warlock9_0 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 επειδή το fdpowermon που είχα καιρό είναι μάλλον σπασμένο, υπάρχει κανένα άλλο που να μπαίνει στο tray? επίσης αντί για battery_percent δες και το σκέτο battery μήπως σου αρέσει στο conky
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα