nadiou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Γειά σε όλους! Λοιπόν, εδώ και 3 μήνες που πήρα το laptop μου μετά από format και αλλαγή μνήμης (που μακάρι να μην τους το είχα πάει ποτέ...) έχω τα εξής προβλήματα.. αρχικά το CD/DVD δεν εμφανίζεται στις μονάδες στο "ο υπολογιστής μου". Εμφανίζεται για μερικά δευτερόλπετα όταν το ανοίξεις- κλείσεις και μετά πάλι αόρατο! 2nd, από χτες ο εξωτερικός μου σκληρός άρχισε να "εξαφανίζεται" επίσης στα καλά του καθουμένου. Αυτό μπορεί να αποβεί αρκετά μοιραίο μιας και έχω να κάνω back-up κατι αιώνες και (ως φωτογράφος) έχω άπειρο υλικό μέσα.... μετά ανακάλυψα οτι και οι 4 θύρες USB δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε... άσχετο, επίσης λείπει ο driver για τα κουμπιά άυξησης-μείωσης της έντασης. ---------------------------- το laptop: Acer Aspire 5738G Windows 7 Ultimate 64-bit εξωτερικός σκληρός: LG my netbook friend ---------------------------- οποιαδήποτε βοήθεια θα με σώσει! :') κατα προτίμηση, θα ήθελα να λύσω τα προβλήματά μου ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να εγκαταστήσω άλλα 15 προγράμματα drivers όμως οκ! (αν και έχω ήδη προσπαθήσει χωρίς κανένα αποτέλεσμα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα