Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω το παρακατω λαπτοπ http://www.ebw.gr/el/product/8703/HP-Presario-CQ56-205EV-Laptop-Celeron-925-2-3-GHz-15-6-LED-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-320GB-HDD-3GB-RAM πανω στο οποιο επεσε νερο στο πληκτρολογιο... οταν αναβω το λαπτοπ παιρνει μπρος κανονικα μονο που η οθονη ειναι μαυρη δεν δειχνει τιποτα και επισης ουτε σε αλλο monitor διχνει.. υπαρχει καμια ελπιδα να σωθει με κανα ανταλακτικο? επισης υπαρχει καποιο αξιολογο μαγαζι που να επισκευαζει αλλα να μην ειναι χασαπηδες? ευχαριστω για τον χρονο σας.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στις 15 Ιουνίου μου έπεσε νερό στο πληκτρολόγιο του λάπτοπ , παρόλα αυτά το αγνόησα και συνέχισα να το χρησιμοποιώ κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα , στη συνέχεια του έκλεισα το καπάκι χωρίς να το απενεργοποιήσω και όταν πήγα να το ξανά χρησιμοποιήσω κατάλαβα ότι το πληκτρολόγιο δε δούλευε παρά μόνο συγκεκριμένα πλήκτρα και άλλα λάθος π.χ (πατούσα το 4 και μου εμφάνιζε v) . Από τότε το παράτησα και το άνοιγα ανά διαστήματα μήπως και τυχόν έχει διορθωθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα , δεν το πήγα να μου το κοιτάξουν λόγω οικονομικών θεμάτων και τώρα αφού μάζεψα λίγα χρήματα θέλω να το φτιάξω , και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι επιλύσιμο το πρόβλημα .

Δημοσ.

Αγοράζεις εξωτερικό πληκτρολόγιο ή αγοράζεις ανταλλακτικό πληκτρολόγιο (google it) και το αντικαθιστας.

Tip: Μην ασχοληθείς να πάρεις πληκτρολόγιο σε ελληνικά κουμπιά. Σε συμφέρει να πάρεις με λατινικους χαρακτήρες και να αγορασεις-κολλήσεις διαφανη κουμπιά με ελληνικους χαρακτήρες.

Δημοσ.

Λέω να δώσω το λάπτοπ σε ένα φίλο του ξαδέρφου μου που είναι η δουλειά του , αρχικά για να το καθαρίσει από σκόνες , να κοιτάξει μήπως φτιάξει τη κάμερα του λάπτοπ και το πληκτρολόγιο (αν φτιάχνεται) και να μου προτείνει μια βάση γιατί υπερθερμένεται και μου πε για όλα αυτά 20 ευρώ , αξίζει ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...