Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχε και ο φίλος μου ένα θέμα με  αυτή την εταιρεία " arvato " έχει παραδώσει συσκευή και ακόμα την περιμένει. Αυτό που φοβάμαι είναι πως ο φίλος μου δεν καταλαβαίνει απο λόγια. Σε κάποιο παρόμοιο περιστατικό με άλλο κατάστημα είχε κάνει το μαγαζί καλοκαιρινό. Ελπίζω να μην δούμε κανένα arvato με ηλιοροφή B)

• Like 2
  • Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχε και ο φίλος μου ένα θέμα με  αυτή την εταιρεία " arvato " έχει παραδώσει συσκευή και ακόμα την περιμένει. Αυτό που φοβάμαι είναι πως ο φίλος μου δεν καταλαβαίνει απο λόγια. Σε κάποιο παρόμοιο περιστατικό με άλλο κατάστημα είχε κάνει το μαγαζί καλοκαιρινό. Ελπίζω να μην δούμε κανένα arvato με ηλιοροφή B)

Το φίλο σου να μας τον γνωρίσεις γιατί κάποια στιγμή μπορεί να τον χρειαστούμε κι εμείς, μην τον κρατάς μόνο για πάρτη σου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια πηρα ι phone 5 απο πλαισιο περιστερι κ εχει προβλημα κατα την διαρκεια των κλησεων,,μαλλον το λογισμικο του. to πηρα μεγαλη παρασκευη κ το πηγα σημερα πισω! μου ειπαν οτι πρεπει να παει στην arvato για service ,, μονο εκει εαν γινει αντικατασταση,,εν τελει το πηγα αμεσως στην arvato το αφησα κ περιμενω απαντηση!! αλλα μ ολα αυτα που βλεπω που γραφετε θα κλαιω τα λεφτακια μου

Δημοσ.

οταν δινεις 740 cash κ εχεις προβληματα κλαις :) παντως εγω πιο πολυ τα χω με το πλαισιο γιατι απο κει το πηρα κ αυτους θεωρω υπευθηνους !! τι με νοιαζει εμενα αν δεν τους επιτρεπει η apple na κανουν αντιακατασταση συσκευης !! να το χρεωθουν οι ιδιοι !! εμενα παρουσιασε το προβλημα την ιδια μερα αλλα λογω των αργιων το πηγα απο τισ 3μαιου που το πηρα στις 8 !! αμα με ξαναδουν για αγορες απο κει ν μου γραψουν!! παντως γενικοτερα ειναι να μη σου τυχει !!! εχω ακομα το 4αρι κ δουλευει 2 χρονια ρολοι !! παντως κ εκει στο πλαισιο που περιμενα διπλα μου σκαει ενας με samsung 4 ,το χε παρει κ αυτος αρχες μαιου κ του εβγαζε μηνυμα υπερθερμανσης,, οποτε αυτο που ειπα πριν ,,να μην σου τυχει

Δημοσ.

Πάντως αυτό είναι ένα θέμα τελικά. Ποιος φταίει; Η εταιρεία ή το κατάστημα; Κι αν το κατάστημα είναι συνοικιακό και η εταιρεία του δώσει ελαττωματικό μοντέλο; Θα χρεωθεί αυτό τα 700€; Κρίμα κι άδικο και δεν μου φαίνεται ότι πολυστέκει κιόλας...

Δημοσ.

Τα έχουν κάνει επίτηδες έτσι, ώστε ο καταναλωτής να μην μπορεί να βγάλει εύκολα άκρη.

Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε πριν, είναι να μην σου τύχει. :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Ok, και πες ότι σου έτυχε, τι κάνεις;

Εγώ προσωπικά θα επικοινωνούσα με τα headquarters της ίδιας της εταιρείας. Μυαλό έχουμε, αγγλικά ξέρουμε, στέλνουμε μέηλ ή παίρνουμε τηλ και μιλάμε μέχρι να βγάλουμε άκρη. Οι μεγάλες εταιρείες δεν θέλουν να έχουν δυσαρεστημένους πελάτες και μου έχουν πει για περιπτώσεις όπου έχουν εξηγηθεί πολύ σωστά. Αρκεί να παρακάμψεις τις τυπικές διαδικασίες και να προχωρήσεις σε δόσιμο στους αποπάνω.

• Like 3
Δημοσ.

τελικα πηρα κ η δευτερη συσκευη που πηρα μου εκανε τα ιδια οσο αναφορα τη παραμορφωση του ηχου στην αρχη καποιων κλησεων κ αρχισα ν υποπτευομαι οτι κατι δεν παει καλα,,, δεν μπορει 2 συσκευες ν μου κανουν το ιδιο προβλημα,,, εν τελει μιλησα με καποιον τεχνικο απο κει μεσα ειδε το προβλημα της συσκευης κ μου ειπε οτι αυτο το προβλημα προερχεται απο το 4g της cosmote που βρισκεται στο φτιαξιμο ακομα !! εκτος απο υπομονη μου ειπε οτι μπορω να παω στη cosmote ν τους πω το προβλημα κ ν κανω αιτημα να μην στελνεται 4g σημα sth syskeyh ayth...παντως εγω για το γαμοτο θα παρω μια καρτα wind  που δεν εχει 4g ακομα na δοκιμασω τη συσκευη... (μιλαμε για i phone 5)

Δημοσ.

τελικα το θεμα που ειχα με το iphone ηταν το δικτυο παιδια,,, ειχε δικιο ο τεχνικος απο την arvato.... πηγα κ αγορασα 2 καρτες μια wind k mia vodafone ,,,to κινητο δουλευει τζαμι χωρις να κανει αυτες τισ παραμορφωσεις του ηχου που ειχα με cosmote....αρα φταει το δικτυο της cosmote....opote ayrio κανω φορητοτητα αριθμου η σε wind h vodafone,,,θα δω

Δημοσ.

Tελικα φταιει το πλαισιο που δεν σου εκανε επιτοπου αλλαγη στο μη προβληματικο σου τηλεφωνο που εσυ ειχες συμπερανει πως ειναι προβληματικο ?

Τελικα "κλαις επειδη εδωσες 740 cash και εχεις προβληματα?".

Ελπιζω να καταλαβαινετε τουλαχιστον απο αυτες τις εμπειριες για ποιο λογο εχουν σταματησει να αλλαζουν τα κινητα και λοιπες συσκευες σαν στραγαλια σε οποιον ισχυριζεται οτι το κινητο του ειναι προβληματικο (κατα την κριση του). Και ελπιζω να καταλαβαινετε πλεον, ποση λογικη υπαρχει στο να σε παραπεμπουν στον (σαφως πιο εξειδικευμενο) αντιπροσωπο.

• Like 3
Δημοσ.

οντως ηταν λαθος η εκτιμηση μου αλλα που να φανταστω οτι θα ειναι το δικτυο της cosmote k οχι η συσκευη οταν μαλιστα η ιδια καρτα δουλευε μια ζαρα στο iphone4 poy eixa !! κ για αυτο παραθετω την εμπειρια μου για να ξερουν κ καποιοι αλλοι ισως που τους παρουσιαστει αυτο το προβλημα σε δικτυο cosmote κ iphone 5 οτι δεν ειναι η συσκευη !!

Δημοσ.

τελικα πηρα κ η δευτερη συσκευη που πηρα μου εκανε τα ιδια οσο αναφορα τη παραμορφωση του ηχου στην αρχη καποιων κλησεων κ αρχισα ν υποπτευομαι οτι κατι δεν παει καλα,,, δεν μπορει 2 συσκευες ν μου κανουν το ιδιο προβλημα,,, εν τελει μιλησα με καποιον τεχνικο απο κει μεσα ειδε το προβλημα της συσκευης κ μου ειπε οτι αυτο το προβλημα προερχεται απο το 4g της cosmote που βρισκεται στο φτιαξιμο ακομα !! εκτος απο υπομονη μου ειπε οτι μπορω να παω στη cosmote ν τους πω το προβλημα κ ν κανω αιτημα να μην στελνεται 4g σημα sth syskeyh ayth...παντως εγω για το γαμοτο θα παρω μια καρτα wind  που δεν εχει 4g ακομα na δοκιμασω τη συσκευη... (μιλαμε για i phone 5)

τελικα το θεμα που ειχα με το iphone ηταν το δικτυο παιδια,,, ειχε δικιο ο τεχνικος απο την arvato.... πηγα κ αγορασα 2 καρτες μια wind k mia vodafone ,,,to κινητο δουλευει τζαμι χωρις να κανει αυτες τισ παραμορφωσεις του ηχου που ειχα με cosmote....αρα φταει το δικτυο της cosmote....opote ayrio κανω φορητοτητα αριθμου η σε wind h vodafone,,,θα δω

Αυτό είναι μια πολύ ωραία απόδειξη για όσους ισχυρίζονται πως το 4G της CosmOTE είναι έτοιμο και δουλεύει σωστά ως προς το voice τουλάχιστον.

Και ισχύει η λανθασμένη εντύπωση πως πήρε " έγκριση" από την Apple για το carrier update κλπ...(τα έχουμε πει και στο Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/456835-apple-iphone-5/page-43#entry52341455">thread του iPhone 5 περί carrier updates).

Βέβαια πριν απευθυνθείς στο service θα μπορούσες να είχες δοκιμάσεις μια άλλη κάρτα sim άλλου παρόχου στα ίδια σημεία που είχες πρόβλημα με τον θόρυβο στην φωνή ώστε να έβγαιναν κάποια πρώτα συμπεράσματα! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Και οι samsungάκιδες πάντως έχουν τις χείριστες των εντυπώσεων για την ARVATO SA(είναι κ επίσημο service samsung hellas).

Mε τις εντυπώσεις να κερδίζει η smartec στο Χαιδάρι που σε μια ώρα σου αλλάζει οθόνη στο smartphone,επιτόπου..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...