Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζήτα αντικατάσταση με καινούργιο στα public έχει περάσει η προθεσμία για επισκευή σε περίπτωση που τα public δεν σου κάνουν αντικατάσταση με καινούργιο ξεκινά καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή. 

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ τι πρέπει να καταλάβω από αυτά τα μηνύματα ;

Στα τηλέφωνα δεν απαντάνε

Το φτιάξανε ή δε το φτιάξανε;

Εσας τι σας έστελναν ;

post-341655-0-87587600-1510241588_thumb.png

Δημοσ.

οτι το φτιαξανε αν δεν το χαλασανε και οτι θα το παρεις πισω 

εμενα για κινητο εντος εγγυησης αξιας 170ε που δε φορτιζε καλα μου ειχανε στειλει οτι πρεπει να πληρωσω 160ε για να αλλαξουνε πλακετα και υποχρεωτικα οθονη επειδη ειχε γρατζουνιες 

το πηρα πισω και πηγα σε ενα μαγαζακι και μου το φτιαξανε με 20ε

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ γιατί έχω το προαίσθημα οτι κάνανε μόνο τεχνικό έλεγχο και δεν επισκεύασαν κάτι και θα μου το στείλουν όπως το έστειλα;  :-D

Δεν υπήρξε η παραμικρή τηλεφωνική επικοινωνία απ' τη μέρα που το έστειλα ώστε να με ενημερώσουν τι και πως...

Καλου κακού πριν το πάρεις πίσω επισκευασμενο Ελενξε όλες τις Λειτουργιες του κινητού σου...

οτι το φτιαξανε αν δεν το χαλασανε και οτι θα το παρεις πισω 

εμενα για κινητο εντος εγγυησης αξιας 170ε που δε φορτιζε καλα μου ειχανε στειλει οτι πρεπει να πληρωσω 160ε για να αλλαξουνε πλακετα και υποχρεωτικα οθονη επειδη ειχε γρατζουνιες 

το πηρα πισω και πηγα σε ενα μαγαζακι και μου το φτιαξανε με 20ε

Δημοσ.

Εγώ γιατί έχω το προαίσθημα οτι κάνανε μόνο τεχνικό έλεγχο και δεν επισκεύασαν κάτι και θα μου το στείλουν όπως το έστειλα;  :-D

Δεν υπήρξε η παραμικρή τηλεφωνική επικοινωνία απ' τη μέρα που το έστειλα ώστε να με ενημερώσουν τι και πως...

το μοτο χ μπρικ ειναι? B) λογικα θα το σηκωσαν

Δημοσ.

το μοτο χ μπρικ ειναι? B) λογικα θα το σηκωσαν

Λες να το ανέστησαν; Γιατί δεν αναφέρουν πως επισκευάστηκε όμως... Θα τους ξαναπάρω αύριο τηλέφωνο, άλλαξαν τα πάντα στο site τους δεν έχουν αριθμούς επικοινωνίας δεν έχουν τίποτα.

Δημοσ.

Λες να το ανέστησαν; Γιατί δεν αναφέρουν πως επισκευάστηκε όμως... Θα τους ξαναπάρω αύριο τηλέφωνο, άλλαξαν τα πάντα στο site τους δεν έχουν αριθμούς επικοινωνίας δεν έχουν τίποτα.

το πιο πιθανόν... έχουν τα εργαλεία αυτοι μπορούν να κάνουν φόρματ την emmc

• Like 1
Δημοσ.

το πιο πιθανόν... έχουν τα εργαλεία αυτοι μπορούν να κάνουν φόρματ την emmc

Τελικά δε μπορούν να το φτιάξουν και θα μου δώσουν λένε ένα χαρτί το οποίο θα το δώσω στο κατάστημα μαζί με το κινητό και αυτό θα πρέπει να μου κάνει αντικατάσταση συσκευής...

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Αυτοί δεν είναι υπεύθυνοι για αντικατάσταση;

Το κατάστημα θα το δεχτεί αν η απόδειξη δεν είναι στο όνομα μου;

Το τηλέφωνο είχε αγοραστεί στα 469 και πια δεν υπάρχει, οπότε τι θα μου δώσουν; Κι απ όσο βλέπω πάει για κλείσιμο δεν έχει πάνω από 10 κινητά στο site του...

Δημοσ.

Τελικά δε μπορούν να το φτιάξουν και θα μου δώσουν λένε ένα χαρτί το οποίο θα το δώσω στο κατάστημα μαζί με το κινητό και αυτό θα πρέπει να μου κάνει αντικατάσταση συσκευής...

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Αυτοί δεν είναι υπεύθυνοι για αντικατάσταση;

Το κατάστημα θα το δεχτεί αν η απόδειξη δεν είναι στο όνομα μου;

Το τηλέφωνο είχε αγοραστεί στα 469 και πια δεν υπάρχει, οπότε τι θα μου δώσουν; Κι απ όσο βλέπω πάει για κλείσιμο δεν έχει πάνω από 10 κινητά στο site του...

κατά πασα πιθανοτητα θα παρεις εφόσον δεν υπαρχει η συγκεκριμενη άλλη συσκευή καινουργια. (καλο αυτό) :)

αν το δεχθεί το κατάστημα και πανε όλα καλα αυτή η εκβαση θα είναι 100% υπερ σου ;)

Δημοσ.

κατά πασα πιθανοτητα θα παρεις εφόσον δεν υπαρχει η συγκεκριμενη άλλη συσκευή καινουργια. (καλο αυτό) :)

αν το δεχθεί το κατάστημα και πανε όλα καλα αυτή η εκβαση θα είναι 100% υπερ σου ;)

Επικοινώνησα με το μαγαζί και μια κοπέλα αρκετά ευγενική και πρόθυμη μου είπε πως έχουν μόνο το Moto Z2 play στα ίδια χρήματα και κάτι άλλες κινεζικές μάρκες, αρκετά χαμηλότερης τιμής.

Επίσης μου είπαν ότι αν δε θέλω να πάρω κάποιο απ τα τηλέφωνα αυτά, μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Τέλος μου είπαν ότι αν και η εγγύηση λήγει 30/11/17 δηλαδή σε 15 μέρες, ισχύει το χαρτί της αντικατάσταση της ts solutions, αν δε προλάβουν να το παραλάβουν μέχρι τότε. Άρα, ή Moto Z2 play ή 469ευρώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

Οπότε, περιμένω το τηλέφωνο απ τη TS Solutions, το στέλνω σε αυτούς, και θα ενημερώσω αν όλα πήγαν καλά ή όχι, αναφέροντας και το όνομα του μαγαζιού.

Δημοσ.

Επικοινώνησα με το μαγαζί και μια κοπέλα αρκετά ευγενική και πρόθυμη μου είπε πως έχουν μόνο το Moto Z2 play στα ίδια χρήματα και κάτι άλλες κινεζικές μάρκες, αρκετά χαμηλότερης τιμής.

Επίσης μου είπαν ότι αν δε θέλω να πάρω κάποιο απ τα τηλέφωνα αυτά, μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Τέλος μου είπαν ότι αν και η εγγύηση λήγει 30/11/17 δηλαδή σε 15 μέρες, ισχύει το χαρτί της αντικατάσταση της ts solutions, αν δε προλάβουν να το παραλάβουν μέχρι τότε. Άρα, ή Moto Z2 play ή 469ευρώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

Οπότε, περιμένω το τηλέφωνο απ τη TS Solutions, το στέλνω σε αυτούς, και θα ενημερώσω αν όλα πήγαν καλά ή όχι, αναφέροντας και το όνομα του μαγαζιού.

τσιμπα τα χρηματα

μην το καθυστερήσεις

εφόσον υπαρχει η επιλογή παρε τα λεφτα και τρεχαααα :P

• Like 1
Δημοσ.

Τα λεφτά θα τα δώσουν σε μορφή κάποιας επιταγής για το κατάστημά τους δύσκολα να τα δώσουν για να φύγει ο πελάτης από αυτούς. Αν πάντως τα δίνουν χέρι πάρτα και ψώνησε κάτι στο όνομά σου

Δημοσ.

και το Ζ2 πλαυ δεν ειναι ασχημο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...