driverpit Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ζήτα αντικατάσταση με καινούργιο στα public έχει περάσει η προθεσμία για επισκευή σε περίπτωση που τα public δεν σου κάνουν αντικατάσταση με καινούργιο ξεκινά καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή.
dimips Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά εγώ τι πρέπει να καταλάβω από αυτά τα μηνύματα ; Στα τηλέφωνα δεν απαντάνε Το φτιάξανε ή δε το φτιάξανε; Εσας τι σας έστελναν ;
adi32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 οτι το φτιαξανε αν δεν το χαλασανε και οτι θα το παρεις πισω εμενα για κινητο εντος εγγυησης αξιας 170ε που δε φορτιζε καλα μου ειχανε στειλει οτι πρεπει να πληρωσω 160ε για να αλλαξουνε πλακετα και υποχρεωτικα οθονη επειδη ειχε γρατζουνιες το πηρα πισω και πηγα σε ενα μαγαζακι και μου το φτιαξανε με 20ε 3
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλου κακού πριν το πάρεις πίσω επισκευασμενο Ελενξε όλες τις Λειτουργιες του κινητού σου... 1
dimips Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Εγώ γιατί έχω το προαίσθημα οτι κάνανε μόνο τεχνικό έλεγχο και δεν επισκεύασαν κάτι και θα μου το στείλουν όπως το έστειλα; Δεν υπήρξε η παραμικρή τηλεφωνική επικοινωνία απ' τη μέρα που το έστειλα ώστε να με ενημερώσουν τι και πως... Καλου κακού πριν το πάρεις πίσω επισκευασμενο Ελενξε όλες τις Λειτουργιες του κινητού σου... οτι το φτιαξανε αν δεν το χαλασανε και οτι θα το παρεις πισω εμενα για κινητο εντος εγγυησης αξιας 170ε που δε φορτιζε καλα μου ειχανε στειλει οτι πρεπει να πληρωσω 160ε για να αλλαξουνε πλακετα και υποχρεωτικα οθονη επειδη ειχε γρατζουνιες το πηρα πισω και πηγα σε ενα μαγαζακι και μου το φτιαξανε με 20ε
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 παιζει και αυτή η περιπτωση...δυστυχως... 1
ziaba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Εγώ γιατί έχω το προαίσθημα οτι κάνανε μόνο τεχνικό έλεγχο και δεν επισκεύασαν κάτι και θα μου το στείλουν όπως το έστειλα; Δεν υπήρξε η παραμικρή τηλεφωνική επικοινωνία απ' τη μέρα που το έστειλα ώστε να με ενημερώσουν τι και πως... το μοτο χ μπρικ ειναι? λογικα θα το σηκωσαν
dimips Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 το μοτο χ μπρικ ειναι? λογικα θα το σηκωσαν Λες να το ανέστησαν; Γιατί δεν αναφέρουν πως επισκευάστηκε όμως... Θα τους ξαναπάρω αύριο τηλέφωνο, άλλαξαν τα πάντα στο site τους δεν έχουν αριθμούς επικοινωνίας δεν έχουν τίποτα.
ziaba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Λες να το ανέστησαν; Γιατί δεν αναφέρουν πως επισκευάστηκε όμως... Θα τους ξαναπάρω αύριο τηλέφωνο, άλλαξαν τα πάντα στο site τους δεν έχουν αριθμούς επικοινωνίας δεν έχουν τίποτα. το πιο πιθανόν... έχουν τα εργαλεία αυτοι μπορούν να κάνουν φόρματ την emmc 1
dimips Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 το πιο πιθανόν... έχουν τα εργαλεία αυτοι μπορούν να κάνουν φόρματ την emmcΤελικά δε μπορούν να το φτιάξουν και θα μου δώσουν λένε ένα χαρτί το οποίο θα το δώσω στο κατάστημα μαζί με το κινητό και αυτό θα πρέπει να μου κάνει αντικατάσταση συσκευής... Ισχύει κάτι τέτοιο; Αυτοί δεν είναι υπεύθυνοι για αντικατάσταση; Το κατάστημα θα το δεχτεί αν η απόδειξη δεν είναι στο όνομα μου; Το τηλέφωνο είχε αγοραστεί στα 469 και πια δεν υπάρχει, οπότε τι θα μου δώσουν; Κι απ όσο βλέπω πάει για κλείσιμο δεν έχει πάνω από 10 κινητά στο site του...
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τελικά δε μπορούν να το φτιάξουν και θα μου δώσουν λένε ένα χαρτί το οποίο θα το δώσω στο κατάστημα μαζί με το κινητό και αυτό θα πρέπει να μου κάνει αντικατάσταση συσκευής... Ισχύει κάτι τέτοιο; Αυτοί δεν είναι υπεύθυνοι για αντικατάσταση; Το κατάστημα θα το δεχτεί αν η απόδειξη δεν είναι στο όνομα μου; Το τηλέφωνο είχε αγοραστεί στα 469 και πια δεν υπάρχει, οπότε τι θα μου δώσουν; Κι απ όσο βλέπω πάει για κλείσιμο δεν έχει πάνω από 10 κινητά στο site του... κατά πασα πιθανοτητα θα παρεις εφόσον δεν υπαρχει η συγκεκριμενη άλλη συσκευή καινουργια. (καλο αυτό) αν το δεχθεί το κατάστημα και πανε όλα καλα αυτή η εκβαση θα είναι 100% υπερ σου
dimips Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 κατά πασα πιθανοτητα θα παρεις εφόσον δεν υπαρχει η συγκεκριμενη άλλη συσκευή καινουργια. (καλο αυτό) αν το δεχθεί το κατάστημα και πανε όλα καλα αυτή η εκβαση θα είναι 100% υπερ σου Επικοινώνησα με το μαγαζί και μια κοπέλα αρκετά ευγενική και πρόθυμη μου είπε πως έχουν μόνο το Moto Z2 play στα ίδια χρήματα και κάτι άλλες κινεζικές μάρκες, αρκετά χαμηλότερης τιμής. Επίσης μου είπαν ότι αν δε θέλω να πάρω κάποιο απ τα τηλέφωνα αυτά, μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Τέλος μου είπαν ότι αν και η εγγύηση λήγει 30/11/17 δηλαδή σε 15 μέρες, ισχύει το χαρτί της αντικατάσταση της ts solutions, αν δε προλάβουν να το παραλάβουν μέχρι τότε. Άρα, ή Moto Z2 play ή 469ευρώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της. Οπότε, περιμένω το τηλέφωνο απ τη TS Solutions, το στέλνω σε αυτούς, και θα ενημερώσω αν όλα πήγαν καλά ή όχι, αναφέροντας και το όνομα του μαγαζιού.
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Επικοινώνησα με το μαγαζί και μια κοπέλα αρκετά ευγενική και πρόθυμη μου είπε πως έχουν μόνο το Moto Z2 play στα ίδια χρήματα και κάτι άλλες κινεζικές μάρκες, αρκετά χαμηλότερης τιμής. Επίσης μου είπαν ότι αν δε θέλω να πάρω κάποιο απ τα τηλέφωνα αυτά, μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Τέλος μου είπαν ότι αν και η εγγύηση λήγει 30/11/17 δηλαδή σε 15 μέρες, ισχύει το χαρτί της αντικατάσταση της ts solutions, αν δε προλάβουν να το παραλάβουν μέχρι τότε. Άρα, ή Moto Z2 play ή 469ευρώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της. Οπότε, περιμένω το τηλέφωνο απ τη TS Solutions, το στέλνω σε αυτούς, και θα ενημερώσω αν όλα πήγαν καλά ή όχι, αναφέροντας και το όνομα του μαγαζιού. τσιμπα τα χρηματα μην το καθυστερήσεις εφόσον υπαρχει η επιλογή παρε τα λεφτα και τρεχαααα 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τα λεφτά θα τα δώσουν σε μορφή κάποιας επιταγής για το κατάστημά τους δύσκολα να τα δώσουν για να φύγει ο πελάτης από αυτούς. Αν πάντως τα δίνουν χέρι πάρτα και ψώνησε κάτι στο όνομά σου
ziaba Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Επικοινώνησα με το μαγαζί και μια κοπέλα αρκετά ευγενική και πρόθυμη μου είπε πως έχουν μόνο το Moto Z2 play στα ίδια χρήματα και κάτι άλλες κινεζικές μάρκες, αρκετά χαμηλότερης τιμής. Επίσης μου είπαν ότι αν δε θέλω να πάρω κάποιο απ τα τηλέφωνα αυτά, μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Τέλος μου είπαν ότι αν και η εγγύηση λήγει 30/11/17 δηλαδή σε 15 μέρες, ισχύει το χαρτί της αντικατάσταση της ts solutions, αν δε προλάβουν να το παραλάβουν μέχρι τότε. Άρα, ή Moto Z2 play ή 469ευρώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της. Οπότε, περιμένω το τηλέφωνο απ τη TS Solutions, το στέλνω σε αυτούς, και θα ενημερώσω αν όλα πήγαν καλά ή όχι, αναφέροντας και το όνομα του μαγαζιού. και το Ζ2 πλαυ δεν ειναι ασχημο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα