Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 741
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα!'Εχω διαβάσει τόσα με αυτή την εταιρία και έχω φρικάρει!Δυστυχώς επειδή έχω θέμα με το κινητό μου,μίλησα με τη sony και μου είπαν να το πάω εκεί!Μήήήήπως μπορώ να το αποφύγω και να το πάω αλλού?

Δημοσ.

Καλησπέρα!'Εχω διαβάσει τόσα με αυτή την εταιρία και έχω φρικάρει!Δυστυχώς επειδή έχω θέμα με το κινητό μου,μίλησα με τη sony και μου είπαν να το πάω εκεί!Μήήήήπως μπορώ να το αποφύγω και να το πάω αλλού?

Απόσο ξέρω, όχι δε γίνεται να το αποφύγεις (ας με διορθώσει κάποιος αν έχω άδικο)....είναι ένα από τα κακά όταν παίρνεις...Sony, HTC, Huawei και άλλες που δε θυμάμαι....

Δημοσ.

Επειδή το είχα ψάξει κ.Εγώ αν παρατηρήσετε οι παλαιότερες αναρτήσεις ήταν με τα παράπονα , τώρα τελευταία ίσως έχουν.φτιάξει. Μιλάω από προσωπικής εμπειρίας. Δεν νομίζω ότι έχεις να χάσεις κατι

Δημοσ.

Επειδή το είχα ψάξει κ.Εγώ αν παρατηρήσετε οι παλαιότερες αναρτήσεις ήταν με τα παράπονα , τώρα τελευταία ίσως έχουν.φτιάξει. Μιλάω από προσωπικής εμπειρίας. Δεν νομίζω ότι έχεις να χάσεις κατι

Το πήγα ήδη!Ελπίζω να έχουν φτιάξει!!

Δημοσ.

Αυτή η πολιτική στην εξυπηρέτηση με έχει αποτρέψει να αγοράσω κινητές συσκευές των εταιρειών που υποστηρίζει.....κρίμα γιατί έχουν και καλά μοντέλα !!!!

Δημοσ.

Πριν μια εβδομάδα αγόρασα ένα κινητό sony aqua M4, το οποίο από την  πρώτη ημέρα κόλλαγε το wifi και τα data με αποτέλεσμα το κινητό να παγώνει και να υπερθερμένεται μέχρι να τελειώσει η μπαταρία, το πήγα στην arvato και σε τρεις ημέρες με ενημέρωσαν ότι το κινητό είναι έτοιμο και ότι του έχουν κάνει αναβάθμιση λογισμικού δηλώνοντας μου κατηγορηματικά ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μετά από μερικές ώρες χρήσης το κινητό παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα.

Το μόνο που είχαν κάνει ήταν επαναφορά ρυθμίσεων. 

• Like 1
Δημοσ.

Πριν μια εβδομάδα αγόρασα ένα κινητό sony aqua M4, το οποίο από την  πρώτη ημέρα κόλλαγε το wifi και τα data με αποτέλεσμα το κινητό να παγώνει και να υπερθερμένεται μέχρι να τελειώσει η μπαταρία, το πήγα στην arvato και σε τρεις ημέρες με ενημέρωσαν ότι το κινητό είναι έτοιμο και ότι του έχουν κάνει αναβάθμιση λογισμικού δηλώνοντας μου κατηγορηματικά ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μετά από μερικές ώρες χρήσης το κινητό παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα.

Πήγαινε το στο κατάστημα που τα αγόρασες και πες τους να το πάνε αυτοί στο σέρβις  της arvato και αν συνεχίζει να το ίδιο πρόβλημα απαίτησε από το κατάστημα να σου δώσει καινούργια συσκευή 

• Confused 1
Δημοσ.

μην το αφησεις ετσι φιλε! κυνηγισε το!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ HTC 310 DESIRE DUAL SIM ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 16/4/2015 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ.ΣΤΟΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ,ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ.ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ,ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΤΗΝ ΑΡΒΑΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ.ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ.ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ E-MAIL ΟΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ.ΕΙΔΩΜΕΝ!!!!

Δημοσ.

Αυτά τα caps πως με τρελαινουν. Αλλο ένα δείγμα που δείχνει οτι χρειάζονται ένα 3310 τα θηλυκά :-)

Η πολύ απλά κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών όπου αν δεν είναι hardware θα στρωσει. Αν είναι hardware απλά περίμενε να στο σηκώσουν.Μην ξεχνάς εναι Αύγουστος.

Δημοσ.

Ιδια ταλαιπωρια υπεστη και εγω με ενα κινητο Turbo-X G420 απο το service του Πλαισιου το οποιο ειχα 2 χρονια εγγυηση και και την βλάβη την επαθα στον πρωτο χρονο (βλαβη ηταν) στραβωμενα pin στην θυρα usb φορτισεις το πρωτο πραγμα που μου ειπαν.
Εισαστε εκτος εγγυησης διοτι ο δεικτης υγρασιας του κινητου ειναι κοκκινος και για να επισκευασουμε το προβλημα στην θυρα το κοστος ξεκιναει απο 95 ευρω ελεος εν μεσω κρισης πως θα παρουν ζεστο χρημα.

Το πήρα πίσω ανεπισκευαστο.

Α ξέχασα να πω κοστος κινητου  στα 110 ευρω

Δημοσ.

Ιδια ταλαιπωρια υπεστη και εγω με ενα κινητο Turbo-X G420 απο το service του Πλαισιου το οποιο ειχα 2 χρονια εγγυηση και και την βλάβη την επαθα στον πρωτο χρονο (βλαβη ηταν) στραβωμενα pin στην θυρα usb φορτισεις το πρωτο πραγμα που μου ειπαν.

Εισαστε εκτος εγγυησης διοτι ο δεικτης υγρασιας του κινητου ειναι κοκκινος και για να επισκευασουμε το προβλημα στην θυρα το κοστος ξεκιναει απο 95 ευρω ελεος εν μεσω κρισης πως θα παρουν ζεστο χρημα.

Εν μερη καλυτερα που σου χαλασε γιατι γενικα ειναι για τα σκουπιδια τα Turbo X κινητα ουτως ή αλλως ποσο μαλλον αν περιμενεις να εχεις Service για κατι που χαλαει συνεχεια.

Ακομα και τα σχολια αν τα διαβασεις δεν ειναι και τα καλυτερα δυνατα http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Turbo-X-Smartphone-G420-White-S17-WHITE.htm .Ειδικα αυτο το ''δεν εχει play store,αλλα Plaisio store '' πραγματικα με ξεπερναει με αυτη την εταιρια.

Δημοσ.

Μέσα σε ένα χρόνο δηλαδή, δεν έτυχε να βάλεις το microUSB ανάποδα και να στρραβώσεις τα pins ε; Και σου φταίει η Arvato όχι η απροσεξία σου.

Αλλά ναι, ας το φτιάξουν τσάμπα. Απατεώνες είναι ναι, και ψεύτες και καιροσκόποι συμφωνώ. Έχουν δει όμως πολλά τα μάτια τους, όπως και του κάθε serviστα σοβαρού και μή, οπότε ΜΑΛΑΚΕΣ δεν είναι-με το συμπαθιο κιόλας.

Τώρα, το ότι τα τούβλοξ έχουν χείριστη ποιότητα κατασκευής και μελίγη ταλαιπωρία στράβωσαν οι επαφές (που είμαι σίγουρος ότι ΕΣΥ το ζόρισες έστω και ελάχιστα, έλα τωρα) θα έπρεπε να το γνωρίζεις εφόσον πραγματοποίησες αγορά android 110 ευρώ απο το πλαισιο ονόματι TUVLOX. Ας ρωτούσες να μάθαινες πριν κάνεις την ανοησία, πολύ φιλικά πάντα.

Ακομα και τα σχολια αν τα διαβασεις δεν ειναι και τα καλυτερα δυνατα http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Turbo-X-Smartphone-G420-White-S17-WHITE.htm .Ειδικα αυτο το ''δεν εχει play store,αλλα Plaisio store '' πραγματικα με ξεπερναει με αυτη την εταιρια.

Επική αξιολόγηση, 100% αληθινή και καθόλου στημένη εκ των έσω:

"
Υπέρ : Το συγκεκριμενο smartphone δεν εχει κολλησει ποτε σε εφαρμογη ουτε για πλακα, δεν εχει κανει κιχ σε πεσιματα ενω οτι εφαρμογη θελει κανεις βρισκεται. Το οτι δεν εχει google play πραγματικα δεν ειναι αρνητικο, ειναι πραγματικα αμελητεο.
Κατά : -

Άλλα σχόλια : Απίστευτο κινητο και θα το αλλαξω μονον οταν και αμα διαλυθει
"

ΚΛΑΙΩ.
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...