Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "έχει γίνει προσπάθεια με θερμό αέρα" τι υποτίθεται ότι σημαίνει;

Ότι, και καλά, πήγες να το φτιάξεις μόνη σου επειδή νόμισες ότι είχε κρυώσει; :confused:

Δηλαδή για πόσο ... μας περνούν;

Πιστολι θερμου αερα ειναι εργαλειο που φυσαει καυτο αερα (ενα καλο τετοιο πιστολι βγαζει αερα εως και 600 βαθμων κελσιου, δεν μιλαμε για σεσουαρ..) με σκοπο ΣΥΝΗΘΩΣ κυριως να λιωνεις ενωσεις πανω σε πλακετες, πχ για να αλλαξεις εναν πυκνωτη, ενα ολοκληρωμενο κλπ. Εχει κι αλλες χρησεις βεβαιως, αλλα anyway.

Επισης αν δεν πιανουν τα χερια σου, ξεκινας απο ανεπανορθωτες ζημιες στη συσκευη και καταληγεις με εγκαυματα, διαλυμενα-λιωμενα πραγματα τριγυρω απο εκει που κανεις τη χρηση του και φτανεις εως πυρκαγια αμα εισαι εντελως μπουνταλας ή απειρος :P

To οποιο συμφωνα με την Arvato ειναι πολυ φυσικο να το εχω και να το χρησιμοποιησω στο κινητο μου ετσι για να δω τι θα γινει.

Δεν λενε οτι το εκανες εσυ, προφανως θα ισχυριστουν οτι το πηγες στον Μπομπ τον μαστορα της γειτονιας σου και στη προσπαθεια του να στο φτιαξει το χαλασε. Κοινως δεν βγαζεις ακρη.

Κανε καταγγελια σε ΙΝΚΑ και σε συνηγορο του καταναλωτη και επισυναψε τους τα links που δοθηκαν παραπανω απο τον/την calico με αναλογες συμπεριφορες της συγκεκριμενης εταιρειας. Στη διακριτικη σου ευχερεια να κοινοποιησεις την καταγγελια και στην arvato, κατα προτιμηση σε καποιο email διευθυντικου στελεχους της.

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τους εκανα καταγγελεια στο ΙΝΚΑ Ειναι απαραδεκτοι.Ειναι δυνατον το κινητο να κανει 127 ευρω και να ζητανε 182 για επισκευη??

Δηλαδη ειναι ο ορισμος της απατης οι τυποι εκει μεσα.

Ας ισχυριστουν οτι θελουν το κινητο θα το φτιαξουν δωρεαν γιατι ειναι μεσα στην εγγυηση.

Δημοσ.

Ευχαριστω!θα στειλω αμεσως email.Εν τω μεταξυ ειναι δυνατον να το πηγαινα το κινητο οπως λεει ο παραπανω φιλος στον ''Μπομπ το μαστορα της γειτονιας μου'' απο τη στιγμη που ειχε εγγυηση????

Δημοσ.

Ευχαριστω!θα στειλω αμεσως email.Εν τω μεταξυ ειναι δυνατον να το πηγαινα το κινητο οπως λεει ο παραπανω φιλος στον ''Μπομπ το μαστορα της γειτονιας μου'' απο τη στιγμη που ειχε εγγυηση????

hint: Πασης φυσεως ηλεκτρονικες συσκευες εχουν αλλες ασφαλιστικες δικλειδες για να ξερει ο αντιπροσωπος αν ανοιχτηκαν η οχι. Πχ καποιες βιδες ειναι καλυμενες απο ειδικα αυτοκολητα or something. Δεν χρειαζεται να τσεκαρουν την μητρικη για να καταλαβουν αν εχει ανοιχτει προηγουμενως το κινητο...Βεβαια δεν ξερω αν αυτο ισχυει και για τα huawei.

Aυτο που θελω να πω ειναι οτι απτη στιγμη που η αξιοπιστια τους "ελεγχεται", μπορουν να πουλησουν τρελα και να επιμεινουν οτι ο Μπομπ ο μαστορας που το πηγες ελιωσε τη μητρικη με πιστολι αερος. Εκτος αν το μυαλο τους ειναι τοσο στενο που επιμεινουν οτι μια γυναικα το εκανε αυτο στο σπιτι της ας πουμε.

Δημοσ.

Έχω αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο αλλά εμένα τελικά η Voda κάλυψε την επισκευή του.

Γι'αυτο σου είπα παραπάνω ότι οι υπεύθυνοι εκτέλεσης της εγγύησης είναι το κατάστημα αγοράς,και όχι το εξουσιοδοτημένο servis.και αυτοί εκεί θα το έστελναν αλλά εσύ θα είχες να κάνεις μαζί τους .Εγω τότε είχα καταγγείλει την Voda όχι το servis το οποίο εμένα δεν με αφορούσε ότι κ να έλεγε.. τελικά όπως σου έγραψα δικαιώθηκα από την Voda.

Δημοσ.

Αφου απο την εταιρια που το πηρα μου ειπαν να συννενοηθω με την Arvato σημερα,πηρα τα κεντρικα της Huawei στην Ελλαδα οπου μου μιλαγαν στα Αγγλικα και απο οτι καταλαβα και αυτοι παιρνουν το μερος της Αρβατο γιατι λενε εχει πολυ καλο σερβις και ειναι πολυ αξιοπιστη εταιρια και μ_ _ _ _ ίες.

Πως θα βγαλω ακρη...................

Δημοσ.

Θα με πεις ακραίο, αλλά μάλλον άμα πας με κάνα στυλιαρι και με δύο παιδιά χωρίς σβέρκο θα καταλάβουν το λάθος τους.έτσι έκανα με κάτι τρόμπες απ τον κοτσω, πήγα μόνος μου βέβαια εκεί

Swyped από το SII μου με τη χρήση Insomnia App

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://efpolis.gr/el...-paraponon.html

http://www.synigoros...i.gr/index.html

η αρβατο παιρνει απο αρκετες εταιριες και τα γνωστα γ^^^iphone τα οποια σχεδον παντα τα βγαζουν με υπαιτιοτητα χρηστη γιατι μια ταινια δειχνει οτι εχει βραχει-υγρασια και λοιπες βλακεις ή επειδη εχει σημαδια το κινητο αρα επεσε...

και χεις μετα τα iphone fan boys να σου λενε για ολα τα υπερ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...