Panagiotis32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καποιος να δωσει μια λιστα με τις εταιριες που αναλαβανει αποκλειστικα η arvato τα κινητα τους, ωστε να ξερουμε να τις αποφευγουμε(οσοι θελουν φυσικα να εχουν ισυχο το κεφαλι τους)! ^^ Αυτό ακριβώς! Κάποιος που γνωρίζει ας απαντήσει σας παρακαλώ! ή έστω όποιος ξέρει ποιες μάρκες δεν συνεργάζονται με την Arvato να μας πει.
spyrossss Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ^^ Αυτό ακριβώς! Κάποιος που γνωρίζει ας απαντήσει σας παρακαλώ! ή έστω όποιος ξέρει ποιες μάρκες δεν συνεργάζονται με την Arvato να μας πει. Οι εταιρίες που αναλαμβάνει αποκλειστικά η Αrvato είναι: Nokia Htc Sony Samsung όπου επίσης τα αναλαμβάνει και η smartec Huawei Μπορεί να είναι κι άλλες. Έχουν και site τρομάρα τους 1
mentoras99 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ποσο ισχυει το 'αποκλειστικα'; Πχ η Nokia δεν εχει δικο της service στην ελλαδα;
spyrossss Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχει δικό της service στην Ελλάδα.
Panagiotis32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Για LG kai Alcatel γνωρίζετε ποιες εταιρίες έχουν για service?
spartan29gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Για LG kai Alcatel γνωρίζετε ποιες εταιρίες έχουν για service? Η lg 100%100 δεν εχει arvato. 1
alexmi900 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 και η alcatel ειναι στην arvato. εχω στειλει ενα ot990 δυο φορες για ξεχωριστα προβληματα καθε φορα. τη δευτερη μου το εδωσαν με μια γρατζουνια στη οθονη(οχι τεραστια αλλα ορατη). επειδη ουτε μπορουσα να αποδειξω κατι, ουτε με πολυενοιαζε σαν συσκευη το αφησα ετσι, χωρις να διαμαρτυρηθω
mentoras99 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Για κινητα αγορασμενα απο αμερικη, η αρβατο πουλα τα γνωστα φουμαρα για υγρασιες; Τα εχει κι αυτα σε δικη της ατυπη black list?
runner69 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Για κινητα αγορασμενα απο αμερικη, η αρβατο πουλα τα γνωστα φουμαρα για υγρασιες; Τα εχει κι αυτα σε δικη της ατυπη black list? Καλα απο Αμερικη δεν νομιζω οτι θα δεχεται καποιο χωρις πληρωμη. Αλλωστε υπαρχει καμια απο αυτες τις εταιριες των κατασκευαστων (εκτος της apple) που προσφερουν παγκοσμια εγγυηση αντι για πανευρωπαικη ;
Iris_89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Όλες οι συσκευές που αγοράζουμε από τα αξιοπιστα skroutzoμαγαζα είναι από χώρες της ΕΕ. Ο runner69 αναρωτήθηκε αν βγάζουν επίτηδες αυτές τις συσκευές εκτός εγγύησης λέγοντας ψέματα περι υγρασίας κτλ, ωστόσο δεν νομίζω οτι ισχύει κάτι τέτοιο. Προφανώς και η πανευρωπαϊκή εγγύηση ισχύει. Αγόρασα πριν από μερικούς μήνες το S3 mini από ένα πολύ γνωστό skroutzoμάγαζο, αλλά το κινητό ήταν στα Ρώσικα, και στη χώρα προέλευσης γράφει Ρωσία..
runner69 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Αγόρασα πριν από μερικούς μήνες το S3 mini από ένα πολύ γνωστό skroutzoμάγαζο, αλλά το κινητό ήταν στα Ρώσικα, και στη χώρα προέλευσης γράφει Ρωσία.. Να ευχεσαι να μην σου χρειαστει εγγυηση. Δεν μας λες και το σκρουτζομαγαζο να το γνωριζουμε; Πχ εγω εχω διαβασει καποιος που πηρε απο το νnp και του βγηκε ταιλανδεζικο (δεν θυμαμαι μοντελο κινητου). Προφανως δεν θα πουλαει ολα τετοια αλλα να που ετυχε.
ChimairaX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αγόρασα πριν από μερικούς μήνες το S3 mini από ένα πολύ γνωστό skroutzoμάγαζο, αλλά το κινητό ήταν στα Ρώσικα, και στη χώρα προέλευσης γράφει Ρωσία.. Μήπως ήταν Βουλγαρία;
Grey Warden Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αγόρασα πριν από μερικούς μήνες το S3 mini από ένα πολύ γνωστό skroutzoμάγαζο, αλλά το κινητό ήταν στα Ρώσικα, και στη χώρα προέλευσης γράφει Ρωσία.. Τότε να τους το γυρνούσες πίσω. Εγώ πάντα ρωτάω από που προέρχεται το κινητό και μου απαντάνε. Δεν μου έχει τύχει ποτέ κινητό εκτός ΕΕ.
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Να ευχεσαι να μην σου χρειαστει εγγυηση. Δεν μας λες και το σκρουτζομαγαζο να το γνωριζουμε; Πχ εγω εχω διαβασει καποιος που πηρε απο το νnp και του βγηκε ταιλανδεζικο (δεν θυμαμαι μοντελο κινητου). Προφανως δεν θα πουλαει ολα τετοια αλλα να που ετυχε. Kaizershop Μήπως ήταν Βουλγαρία; Nope.. 1
mentoras99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πως ελεγχουμε ρε παιδια την χωρα προελευσης; Αγοραζω πχ sony κινητο, και μου λενε ειναι EU. Εγω πως μπορω να το τσεκαρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα