Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω ότι έκανε μ@λ@κια που το άνοιξε. Αλλά που λέει γραπτώς ότι δεν πρέπει να ανοιχτεί η συσκευή για να το καλύψει η εγγύηση. Ασε το τι ειναι λογικό και τι οχι. Αν αυτο το λέει στους όρους, τότε εντάξει. Αν δεν το αναφέρει πουθενά, τότε είναι κακό γι αυτούς. Γί αυτό είπα να διαβάσει καλά τους όρους της εγγύησης.

Ξέρεις... ένα πράγμα που κάνουν καλά οι δικηγόροι, είναι να "παίζουν" με τις λέξεις. Και κάθε λέξη έχει την αξία της.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Λοιπόν για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους.Το laptop λόγω δουλειάς δεν ήταν δυνατό να το στείλω απο την Ρόδο στην Αθήνα γιατί όπως μου είπαν στην HP θα ήθελαν τουλάχιστον 2 εβδομάδες.Επίσης αν δεν κάνω λάθος για το πώς δουλεύει ένα κύκλωμα και γενικά το ρεύμα αν είχε πιαστεί η καλωδιοταινία με το που το έβαζα στο ρεύμα θα βραχυκύκλωνε και όχι μετα απο 9 μέρες συνεχούς λειτουργίας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αναμένω όπως είπα τους όρους εγγύησης καθώς και το τι θα γίνει με την βεβαίωση απο τους τεχνικούς γιατί φτάσαμε εν έτι 2012 να πρέπει να αποδείξει κάποιος οτι δεν είναι ελέφαντας.

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι,καλά κάνεις και διεκδικείς αυτό που νιώθεις εσύ ότι είναι δίκαιο,επίσης καλά κάνεις κ είσαι επιφυλακτικός γιατί πολλές εταιρίες μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες τακτικές.Εμείς βγάζουμε συμπεράσματα με αυτά που μας γράφεις,το ένα κ σίγουρο ήταν αυτό που έχεις παραδεχτεί ότι δεν έπρεπε να ανοιχτεί,το δεύτερο που είναι και "εκτίμηση" είναι οτι δεν πέρασε από το σωστό σημείο η πλεξούδα του monitor και κόπηκε με το άνοιξε - κλείσε από το καπάκι.. Φυσικά όλοι εμείς είμαστε με τον χρήστη,μαζί σου δηλαδή και μακάρι να δικαιωθείς.

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι,καλά κάνεις και διεκδικείς αυτό που νιώθεις εσύ ότι είναι δίκαιο,επίσης καλά κάνεις κ είσαι επιφυλακτικός γιατί πολλές εταιρίες μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες τακτικές.Εμείς βγάζουμε συμπεράσματα με αυτά που μας γράφεις,το ένα κ σίγουρο ήταν αυτό που έχεις παραδεχτεί ότι δεν έπρεπε να ανοιχτεί,το δεύτερο που είναι και "εκτίμηση" είναι οτι δεν πέρασε από το σωστό σημείο η πλεξούδα του monitor και κόπηκε με το άνοιξε - κλείσε από το καπάκι.. Φυσικά όλοι εμείς είμαστε με τον χρήστη,μαζί σου δηλαδή και μακάρι να δικαιωθείς.

Δεν υπήρξε κανένα άνοιξε-κλείσε.Υπήρξε 1 άνοιξε και 1 κλείσε.Άν το είχα κάνει δεν θα μιλούσα κάν.Αλλά το για μία random βλάβη να κρύβονται και να σου λένε την καραμέλα άνοιξες το laptop είναι κοροιδια.Γιατί και το touchpad πχ αν χαλούσε θα μου έλεγαν άνοιξες το laptop...Στα αμερικάνικα forum που διαβάζω ισχύει οτι χάνεις την εγγύηση ΟΧΙ αν ανοίξεις το laptop,αλλά αν προκαλέσεις αποδεδειγμένη ζημιά.Αλλά εδώ όπως όλοι ξέρουμε είναι Ελλαδιστάν.Είδωμεν...

Δημοσ.

H HP είναι ελαστική που να μπλέξεις με toshiba ούτε το καπάκι από τονδίσκο δεν μπορείς να ανοίξεις!

Και δισκο και μνημες εχω ανοιξει σε τοσιμπα.

Σε σχετικη ερωτηση μου, μου ειχαν απαντησει οτι κανονικα μπορω να τον/τις αναβαθμισω χωρις να χασω την εγγυηση.

Δημοσ.

Εγώ που πήρα για αλλαγή δίσκου σε ssd μου λέει ότι βγαίνει αυτόματα εκτός εγγύησης.... τι να σου πω. Μπορεί να έπεσα σε κακή μερα!

Δημοσ.

Σε μία αναζήτηση βρήκα αυτό:

Worldwide Limited Warranty and Technical Support

Δεν βρίσκω να λέει κάπου μην ανοίξεις το laptop...ακόμα και αν είχα βάλει πάστα στην cpu θα μπορούσαν να μου πούν οτι έβαλα κάτι που δεν υπήρχε.Άν άλλαζα το ανεμιστηράκι με ένα άλλο συμβατό επίσης να το καταλάβω.Αλλά ούτε μπήκε ούτε αλλάχτηκε κάτι.Επιμένω,μίλησα και με τεχνικό,ότι η βλάβη είναι τελείως random.

Δημοσ.

Δεν υπήρξε κανένα άνοιξε-κλείσε.Υπήρξε 1 άνοιξε και 1 κλείσε.Άν το είχα κάνει δεν θα μιλούσα κάν.Αλλά το για μία random βλάβη να κρύβονται και να σου λένε την καραμέλα άνοιξες το laptop είναι κοροιδια.Γιατί και το touchpad πχ αν χαλούσε θα μου έλεγαν άνοιξες το laptop...Στα αμερικάνικα forum που διαβάζω ισχύει οτι χάνεις την εγγύηση ΟΧΙ αν ανοίξεις το laptop,αλλά αν προκαλέσεις αποδεδειγμένη ζημιά.Αλλά εδώ όπως όλοι ξέρουμε είναι Ελλαδιστάν.Είδωμεν...

\\κόπηκε με το άνοιξε - κλείσε από το καπάκι..\\

Εχω την εντυπωση οτι εννοει το καπακι με την οθονη που ανοιγοκλεινουμε καθημερινα.

Αν ειχε τοποθετηθει λαθος σε εκεινο το σημειο του hinge(μεντεσε) τοτε το εκοψες με το καθημερινο ανοιξε κλεισε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...