posoulis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους . Σημερα ενω δουλευα κανονικα το hotmail μου μετα εκανα logout και οταν πηγα να μπω παλι δε γινοταν . Βαζω pasword και δεν κανει τιποτα δεν αποκρινεται καν . σαν να ειναι νεκρο . Δε λεει ουτε οτι δεν εχω σωστο κωδικο ουτε οτι δεν υπαρχει το account μου. Ειναι απλα σα να κανει refresh τη σελιδα και δε γινετε τιποτα . Αν πας να μπεις με αλλο mail μπενει κανονικα . Αν δωσω λαθος pass σε αλλο account λεει οτι εδωσα λαθος κωδικο Αν παλι βαλεις λαθος account name λεει οτι account not exist. Σε εμενα δε λεει τιποτα ... νεκρο... Δοκιμασα να αλλαξω κωδικο απο τα options που δινει αλλα ουτε εκει αναγνωριζει το account Μου . Μου βγαζει αυτο το μυνημα απο το πρωι "Υπάρχει ένα προσωρινό πρόβλημα με την υπηρεσία. Προσπαθήστε ξανά. Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε αυτό το μήνυμα, προσπαθήστε ξανά αργότερα." Ξερω ολα τα secre question-answer αλλα δε μου τα ζηταει καν . βγαζει το παραπανω μυνημα . Εστειλα mail στο λογαριασμο μου απο αλλο mail και εσταλει κανονικα λεει .... Εχω συνδεδεμενω το facebook μου και αλλα ποσα παιχνιδια στο mail αυτο και ολα δουλευουν κανονικα . Αλλα το mail νεκρο ... Και το χρειαζομαι για τη δουλεια μου ολη μερα ..... Ξερει κανεις γιατι πέθανε το account μου ?
newtech Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους . Σημερα ενω δουλευα κανονικα το hotmail μου μετα εκανα logout και οταν πηγα να μπω παλι δε γινοταν . Βαζω pasword και δεν κανει τιποτα δεν αποκρινεται καν . σαν να ειναι νεκρο . Δε λεει ουτε οτι δεν εχω σωστο κωδικο ουτε οτι δεν υπαρχει το account μου. Ειναι απλα σα να κανει refresh τη σελιδα και δε γινετε τιποτα . Αν πας να μπεις με αλλο mail μπενει κανονικα . Αν δωσω λαθος pass σε αλλο account λεει οτι εδωσα λαθος κωδικο Αν παλι βαλεις λαθος account name λεει οτι account not exist. Σε εμενα δε λεει τιποτα ... νεκρο... Δοκιμασα να αλλαξω κωδικο απο τα options που δινει αλλα ουτε εκει αναγνωριζει το account Μου . Μου βγαζει αυτο το μυνημα απο το πρωι "Υπάρχει ένα προσωρινό πρόβλημα με την υπηρεσία. Προσπαθήστε ξανά. Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε αυτό το μήνυμα, προσπαθήστε ξανά αργότερα." Ξερω ολα τα secre question-answer αλλα δε μου τα ζηταει καν . βγαζει το παραπανω μυνημα . Εστειλα mail στο λογαριασμο μου απο αλλο mail και εσταλει κανονικα λεει .... Εχω συνδεδεμενω το facebook μου και αλλα ποσα παιχνιδια στο mail αυτο και ολα δουλευουν κανονικα . Αλλα το mail νεκρο ... Και το χρειαζομαι για τη δουλεια μου ολη μερα ..... Ξερει κανεις γιατι πέθανε το account μου ? Δοκιμασε αλλο BROSWER αλλιος αλλο pc. Αλλιος πιθανολογώ οτι κανουν συντιριση σε server οπου ειναι το acc σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα