kolobaki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά Καλησπέρα.Λοιπόν Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Πριν μερικές μέρες αγόρασα έναν Celeron g 530(s1155) και μια μητρικη MSI h61m-e33. Ότν τα συνδέω και ανοίγω το pc ξεκινάει όμως η οθόνη δεν δείχνει τίποτα. Έχουν ελεχτει τα πάντα και είναι όλα λειτουργικοτατα. Στο site και της Intel αλλά και της MSI δείχνουν ότι είναι συμβατα. Έχω την εντύπωση πως μάλλον χρειάζεται η μόμπο BIOS update όμως εγώ δεν έχω άλλη CPU να βάλω για να την αναβαθμισω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πετύχω με την ίδια CPU η κάποιος έχει κάποια ιδέα για το τι άλλο μπορεί να φταίει?Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
kolobaki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση . Συγνωμη που δεν το επισημανα απο την αρχή. Όχι όχι δεν ποστάρει καθόλου.
baskon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πως εκανες τη διαγνωση? Μαλλον αφθαιρετα το βλεπω.. Ο επεξεργαστης εχει βγει το 2011..η μητρικη αν ειναι Β3 μεσα στο 2012..Με αλλα λογια αποκλειεται να χρειαζεται Bios update.. Μεταξυ μας δεν εχω ακουσει για μητρικη Η61 που να μην υποστηριζει celeron 530 ανεξαρτητα απο Bios... Οποτε μη χανεις το χρονο σου με Bios κλπ.. Υπάρχουν πολλά πραγματα που μπορει να φταινε.. Το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις για να εισαι σιγουρος ειναι να στησεις το μηχανημα εκτος κουτιου,πανω σε μια αντιστατικη επιφανεια(το κουτι της μητρικης κανει) .Βαλε μόνο cpu,και μια μνημη. Τιποτα αλλο.Αναβεις απλως ακουμπωντας με κατσαβιδακι τις δυο ακιδες που ειναι το power . Δειχνει κατι? Δοκιμασε και δευτερο τροφοδοτικο για να εισαι σιγουρος. Επισης μια αλλη μνημη. Αν δε δειχνει τιποτα μαλλον σου κατσε ελαττωματικη μητρικη.. Μου εχουν τυχει και εμενα 2 gigabyte τελευταια..
kolobaki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ο επεξεργαστης εχει βγει το 2011..η μητρικη αν ειναι Β3 μεσα στο 2012..Με αλλα λογια αποκλειεται να χρειαζεται Bios update.. Μεταξυ μας δεν εχω ακουσει για μητρικη Η61 που να μην υποστηριζει celeron 530 ανεξαρτητα απο Bios... Οποτε μη χανεις το χρονο σου με Bios κλπ.. Όλα τα παραπάνω ακριβώς έχω εφαρμοσει.δεν έχω καν κουτι.Φίλε είναι b3 . Το επεστραψα στα mu ltirama και μου άλλαξαν και CPU Και mobo Και πήρα καινούρια σφραγισμένα και μου κάνει ακριβώς το ίδιο. Για αυτό υπέθεσα ότι ίσως ευθύνεται αυτό. Άσε που με έναν I5 που δοκίμασε μπροστά μου το πσ bootaρε Κανονικότατα και μάλιστα με τα δικά μου συμπραγαλα.(moβo,PSU,ram). Το μόνο άλλο που μπορώ να φανταστώ ειναι ότι οι μηνμες μου τρέχουν στα 2000 Και ότι το mobo δεν τις κατεβάζει αυτόματα,όμως αυτό το σενάριο μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2012 από kolobaki
CmdShepard85 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καποιο beep code σου δινει οταν το αναβεις, η μπα? Γιατι παλια ειχα προβληματα ασυμβατοτητας CPU με RAM και μου εδινε τα κλασσικα 3 μπιπ του διαβολου
kolobaki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καποιο beep code σου δινει οταν το αναβεις, η μπα? Γιατι παλια ειχα προβληματα ασυμβατοτητας CPU με RAM και μου εδινε τα κλασσικα 3 μπιπ του διαβολου Όχι όχι δεν βαράει τίποτα.
whocares Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα! To 4pin eps καλώδιο δίπλα στον επεξεργαστή το έχεις συνδέσει;
kolobaki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καρτα γραφικων εχεις επανω? Έπαιξα και με την on board alla kai me ti pcie
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα