Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια....εχω τεραστιο προβλημα κοντευω να τρελαθω..στην αρχη πηγα να κανω εισοδο στο μσν απο το κινητο αλλα δεν εμπαινε ελεγε αποτυχια επαληθευσης κωδικου..μετα μπαινω απο λαπτοπ ελεγε οτι δεν μπορουσε να συνδεθει οτι υπαρχει error code cffff82e πηγα να κανω reset τιποτα! ελεγε There's a temporary problem with the service. Please try again. If you continue to get this message, try again later δεν ξερω τι να κανω δεν εχω ιδεα ειναι επειγον....πειτε μου αν μπορειται τι παιζει πανω κατω..αν ειναι σπασμενο η αν σας εχει τυχει κατι παρομοιο κ πως το αντιμετωπισατε!..θα σαν ημουν ευγνωμων αν απαντουσατε ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα η υπηρεσία( μάλλον όχι), αλλά το ίδιο έπαθε την προηγούμενη εβδομάδα σε μια φίλη στο e-mail της στο hotmail της άλλαξαν-έκλεψαν τον κωδικό και δεν μπορεί να μπει. Μέσα είχε σημαντικά μηνύματα από την δουλειά. Ψάξε τον υπολογιστή για ιούς. Στείλε και ένα e-mail στο customer service του hotmail μήπως βγάλεις άκρη

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα η υπηρεσία( μάλλον όχι), αλλά το ίδιο έπαθε την προηγούμενη εβδομάδα σε μια φίλη στο e-mail της στο hotmail της άλλαξαν-έκλεψαν τον κωδικό και δεν μπορεί να μπει. Μέσα είχε σημαντικά μηνύματα από την δουλειά. Ψάξε τον υπολογιστή για ιούς. Στείλε και ένα e-mail στο customer service του hotmail μήπως βγάλεις άκρη

καταλαβα...εφτιαξα αλλον λογαριασμο στο hotmail πηγα να με προσθεσω στις επαφες το παλιο hotmail και ελεγε οτι μολις ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια τοτε θα αποσταλλει η προσκληση! με scan δεν ψαχνουμε για ιους?
Δημοσ.

μπαινω απο λαπτοπ ελεγε οτι δεν μπορουσε να συνδεθει οτι υπαρχει error code cffff82e πηγα να κανω reset τιποτα!

Και σε μένα το ίδιο έγραφε και τώρα συνδέεται, κάποιο πρόβλημα είχε η υπηρεσία. Δοκίμασε να συνδεθείς ξανά, στην ανάγκη γράψε και πάλι τον κωδικό από την αρχή.

Δημοσ.

Και σε μένα το ίδιο έγραφε και τώρα συνδέεται, κάποιο πρόβλημα είχε η υπηρεσία. Δοκίμασε να συνδεθείς ξανά, στην ανάγκη γράψε και πάλι τον κωδικό από την αρχή.

αααα....εγω εκανα και αιτημα στον παλιο λογαριασμο απο το καινουργιο που εφτιαξα αλλα ελεγε οτι μολις ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια θα αποσταλλει το αιτημα..εσενα σε ποσο καιρο φτιαχτηκε?μπορω να κανω κατι γι'αυτο?οταν κανω εισοδο απο το messenger με πεταει και μου λεει οτι δεν ειναι δυνατον να συνδεθω και εβγαζε τον κωδικο π εχω παραπανω..κι εσενα αυτο ελεγε ε?
Δημοσ.

Τα hotmail hackarodai παρα πολυ ευκολα,σε οσους ειναι χρηστες hotmail θα προτεινα να αλλαξουν.

Αυτοί που δεν είναι υποψιασμένοι και αφελείς θα «χακαριστούν» ακόμα κι αν δεν εχουν καν email. To hotmail εχει πολύ καλό επίπεδο ασφαλείας.

Κλασσικές συμβουλες που ισχύουν ανεξάρτητα παροχου email:

• Φροντίζουμε ο υπολογιστής μας να ειναι καθαρός απο malware/spyware. ΌΤαν τσιριζει το antivirus δεν το κάνει για να το απενεργοποιήσουμε χωρις λόγο
  • Δεν κάνουμε login σε οποιο υπολογιστή βρίσκουμε μπροστά μας.
  • Τα links που οδηγούν σε σελίδες που πρέπει να κάνεις Login στο email σου είναι ύποπτα. Ανοίγουμε browser γραφουμε www.hotmail.com και μετά κανουμε login
  • Υπηρεσίες τύπου «κάνε login με το λογαριασμό σου για να δεις ποιος σε εχει κανει block είναι απατες για να κλέβουν accounts»

• Like 1
Δημοσ.

ααα να προσθεσω και οτι δοκιμασα να στειλω κ κωδικο στο κινητο να συνδεθω και δεν γινοταν!
  • Moderators
Δημοσ.

Και να προσθεσω στο post του isay ενα ακομα bullet: Ο ευκολοτερος τροπος να μπει κανεις στο hotmail/google/you-name-it καποιου, ειναι τα security questions, οι απαντησεις των οποιων συνηθως δινονται φορα παρτιδα απο τον κατοχο του λογαριασμου, σε social networks και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοί που δεν είναι υποψιασμένοι και αφελείς θα «χακαριστούν» ακόμα κι αν δεν εχουν καν email. To hotmail εχει πολύ καλό επίπεδο ασφαλείας.

Κλασσικές συμβουλες που ισχύουν ανεξάρτητα παροχου email:

• Φροντίζουμε ο υπολογιστής μας να ειναι καθαρός απο malware/spyware. ΌΤαν τσιριζει το antivirus δεν το κάνει για να το απενεργοποιήσουμε χωρις λόγο
  • Δεν κάνουμε login σε οποιο υπολογιστή βρίσκουμε μπροστά μας.
  • Τα links που οδηγούν σε σελίδες που πρέπει να κάνεις Login στο email σου είναι ύποπτα. Ανοίγουμε browser γραφουμε www.hotmail.com και μετά κανουμε login
  • Υπηρεσίες τύπου «κάνε login με το λογαριασμό σου για να δεις ποιος σε εχει κανει block είναι απατες για να κλέβουν accounts»

μαλιστα...πολυ καλες οι συμβουλες σου κ σε ευχαριστω που απαντησες!θα κανω format στο λαπτοπ να τα σβησω ολα..και απο εδω και περα θα ειμαι προσεκτικη!αλλα εχω χακαριστει μαλλον ε? γιατι εχει περασει 1.30 ωρα κ δεν γινεται τιποτα!

Δημοσ.

μαλιστα...πολυ καλες οι συμβουλες σου κ σε ευχαριστω που απαντησες!θα κανω format στο λαπτοπ να τα σβησω ολα..και απο εδω και περα θα ειμαι προσεκτικη!αλλα εχω χακαριστει μαλλον ε? γιατι εχει περασει 1.30 ωρα κ δεν γινεται τιποτα!

Δεν έχεις χακαριστεί, ηρέμησε. Συμβαίνει συχνά να έχει πρόβλημα η υπηρεσία και να σου πετάει κωδικούς σφάλματος, αργά ή γρήγορα στρώνει. Όπως είπα μου έβγαζε το ίδιο ακριβώς error, απλά έγραψα τον κωδικό από την αρχή, μπορεί αυτό να έπαιξε ρόλο οπότε κάν' το κι εσύ καλού-κακού.

Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, βάλε έναν password manager (π.χ steganos) και κάνε παντού log-in με copy paste ή drag & drop (και 30 ψηφία να βάζεις δε χρειάζεται να θυμάσαι τπτ) Και δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις σε διαδικασία φορμάτ όταν πανικοβάλλεσαι, κάνε έναν έλεγχο για ιούς/spyware να δεις αν θα σου βρει τπτ keylogger και αυτό ήταν. Επίσης, αν υποπτευτείς οτιδήποτε σε κάποιο site/messenger κτλ, αρκεί να αλλάξεις τον κωδικό. Και για λόγους ασφαλείας καλό είναι να το κάνεις μια φορά το τρίμηνο.

Δημοσ.

Δεν έχεις χακαριστεί, ηρέμησε. Συμβαίνει συχνά να έχει πρόβλημα η υπηρεσία και να σου πετάει κωδικούς σφάλματος, αργά ή γρήγορα στρώνει. Όπως είπα μου έβγαζε το ίδιο ακριβώς error, απλά έγραψα τον κωδικό από την αρχή, μπορεί αυτό να έπαιξε ρόλο οπότε κάν' το κι εσύ καλού-κακού.

Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, βάλε έναν password manager (π.χ steganos) και κάνε παντού log-in με copy paste ή drag & drop (και 30 ψηφία να βάζεις δε χρειάζεται να θυμάσαι τπτ) Και δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις σε διαδικασία φορμάτ όταν πανικοβάλλεσαι, κάνε έναν έλεγχο για ιούς/spyware να δεις αν θα σου βρει τπτ keylogger και αυτό ήταν. Επίσης, αν υποπτευτείς οτιδήποτε σε κάποιο site/messenger κτλ, αρκεί να αλλάξεις τον κωδικό. Και για λόγους ασφαλείας καλό είναι να το κάνεις μια φορά το τρίμηνο.

εχω προσπαθησει πολλες φορες να συνδεθω και εβαζα απο την αρχη τον κωδικο ξανα και ξανα...οταν λες να βαλω password manager τι εννοεις?(ειμαι λιγο ασχετη με αυτα)επισης ειχα βαλει το mail μου σε ενα site να δω ποιος με εκανε block(σαν χαζη που ειμαι αυτα παθαινω)αλλα μετα αλλαξα κωδικο...!ομως τωρα δεν μπορω να συνδεθω ουτε καν reset να κανω...μου βγαζει το παραπανω μηνυμα οτι και καλα δεν ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια και να προσπαθησω αργοτερα!βασικα στον λογαριασμο εχω πολυ σημαντικα mail μεσα και προσωπικες πληροφοριες και δεν ξερω τι να κανω..δεν μπορω να ηρεμησω!παντως σε ευχαριστω για την βοηθεια!

ειναι ενταξει επιτελους με εβαλε δια μαγειας!σας ευχαριστω ολους που μου απαντησατε και διαθεσατε χρονο για εμενα!(κ συγνωμη για την αναστατωση)κ παλι ευχαριστω! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...