Προς το περιεχόμενο

Autorun.bat ιός

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πρόσφατα κόλλησα τον ιό Autorun.bat από το στικάκι του φίλου μου. Έψαξα στο διαδίκτυο για τρόπους διαγραφής του ιού, του δοκίμασα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να τον διαγράψω. Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να μπω σε ιστοσελίδες anti-virus καθώς και στην ιστοσελίδα της microsoft. Όταν κατεβάζω ένα antivirus από άλλες ιστοσελίδες (πχ Link.png Site: www.cnet.com ), καταστρέφεται το αρχείο και δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω. Απενεργοποίησα την αυτόματη εκκίνηση. Ο φίλος μου επιτρέπει να διαγράψω τον ιό.

Και κάτι ακόμη: κατέβασα το πρόγραμμα autorun eater για να διαγράψει τον ιό και δεν μπορεί να τον διαγράψει. Ούτε και εγώ μπόρεσα.

Δημοσ.

ρε παιδιά το Autorun.bat δεν είναι ιός...!!! Για παράδειγμα, κάνω format sto στικακι μου, το βαζω τελείως άδειο αμέσως στο jvc του αυτοκινήτου. Το ξανασυνδέω μετά στο pc, και έχει δημιουργηθεί το συγκεκριμένο αρχείο. Επαναλαμβάνω δεν είναι ιός, περισσότερες πληροφορίες https://www.google.gr/#hl=el&sclient=psy-ab&q=Autorun.bat&oq=Autorun.bat&gs_l=hp.3..0i30l4.2212.2830.3.4386.2.1.1.0.0.0.128.128.0j1.1.0...0.0...1c.1.eLPQ6oBKN70&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=8cc604773bee77f0&biw=1920&bih=947

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μας παραθέτεις στο τι είναι ένα αρχείο bat, το ξέρουμε. Απλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάτι τέτοιο μέσα στο στικάκι. Ένα Autorun.inf είναι σε μερικές περιπτώσεις λογικό αλλά όχι bat που να δημιουργείτε από μόνο του.

Στην περίπτωσή σου μάλλον είναι μολυσμένο το pc σου και όχι το jvc. Ένα car audio δεν δημιουργεί αρχεία στο στικάκι,εκτός ίσως αν κρατάει κάπου το τελευταίο κομμάτι που παίχτηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...