MrSat Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 γεια σας! έχω πρόβλημα με έναν σκληρό δίσκο, πατώντας στο Devices and printers μου εμφανίζει τον έναν σκληρό μου δίσκο (4 sata συνδεδεμένοι ) με θαυμαστικό. Μετά το troubleshouting μου δείχνει οτι το πρόβλημα εμφανίζεται στο system cmos/real time clock με details : device type: System devices manufactuer: Standard system devices) location : on Intel® ICH10R LPC Interface Controller - 3A16 device status: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system. ενώ στα resourses settings υπάρχει irq με απαγορευτικό conflicting device list Interrupt Request 0x00000008 (08) used by: High Precision Event Timer μπορείτε να με βοηθήσετε πώς θα κινηθώ; είναι θέμα driver;
chralexo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ξαφνικά στο έβγαλε; άλλαξε θέση στους επιπλέον δίσκους και δες αν σου βγάζει ερωτηματικό στον ίδιο ή όχι.
MrSat Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 το pc είναι φίλου και το έχω αντικαταστήσει με το παλιό για να κάνω τις δουλειές μου... έχω αλλάξει ήδη θέσεις στα sata, το πρόβλημα παραμένει...
chralexo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόβλημα παραμένει στον ίδιο δίσκο;
chralexo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Βάλε τον δίσκο σε άλλο υπολογιστή να δεις αν βγάζει και εκεί πρόβλημα
MrSat Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 θα το κάνω και θα επανέλθω ... αν και δεν νομίζω να είναι πρόβλημα του δίσκου , δεν έχω σχετικά errors στο event viewer και απο έναν έλεγχο που του έκανα δεν μου έβγαλε κάποιο error
chralexo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το πιο πιθανό είναι να είναι εντάξει εντάξει ο δίσκος,αλλά ας αποκλείσουμε αυτήν την περίπτωση στα σίγουρα και μετά θα ψάξουμε αλλού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα