Προς το περιεχόμενο

Το αγαπημένο μας Android έχει σήμερα γενέθλια!

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γιατι μπορουν, γιατι θελουν να εχουν ενα hype γυρω απο το ονομα τους.. λιγο με ενδιαφερει

εγω γουσταρω ολα τα ηλεκτρονικα να εχουν τη γνωστη τιμολογιακη πορεια (μετα απο καποιο καιρο πεφτει η τιμη, μολις τα πουλας πεφτει τραγικα η αξια)

το οτι η apple καταφερει να αντιστρεψει αυτο το "νομο" , δε με αφορα ειτε γιατι δε με νοιαζει να πουλαω συσκευες καθε χρονο (ή γενικα) και γιατι θελω να παιρνω συσκευες του ΚΟΥΤΙΟΥ (και οχι το τηλεφωνο με το οποιο ο αλλος μπορει να εβλεπε τσοντες πριν πεσει για υπνο) σε λογικες τιμες

οποιος λοιπον θεωρει καλυτερο να παρει ενα i4 αντι gs2 , συντηρει στην ουσια αυτη τη κατασταση οποτε δε χρειαζεται να απορει γιατι συμβαινει

επισης το οτι η samsung και η καθε samsung ριχνουν τις τιμες στα κινητα τους εγω μονο ως καλο το βλεπω, σε σχεση ειδικα με την apple που πουλαει ακομα στο θεο το παναρχαιο 3gs

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

απο ποτε αρχισαν τα apple fanboys να κοιτουν τα benchmark?

ριξε μια ματια τι παιζει τωρα με jelly bean..

το δικο μου πηρε καμια 18αρια χιλιαρικα πανω απο αυτο που βλεπεις με 4.1

επισης..

τι σχεση εχουν αυτα με το θεμα μας?

Πόσοι έχουν στα κινητά τους την πρώτη και πλέον συλλεκτική έκδοση; :D

Αναβαθμίσεις σίγουρα δεν είχατε ποτέ,οπότε η ερώτηση είναι "Πόσοι πήρατε Android πριν 4 χρόνια και το έχετε και σήμερα;",δλδ τρέχετε την συλλεκτική πρώτη έκδοση

HTC Dream αγορασμένο αρχές '09!

Μέχρι και 4.0.χ έχω φλασάρει τα χρόνια δεν το άγγιξαν λειτουργούσε αλλά το γύρισα στο 1.0 λόγω συναισθηματικής αξίας

(και είχε η T-Mobile αναβάθμιση official σε 1.5 παρακαλώ :P )

εννοειτε πως λεει κατι για μενα κ οχι μονο για εμενα για τους παντες.αν εσενα σαρεσει το κινητο σου του χρονου να το πουλανε για μια τυροπιτα οκ παω πασο.το SG1 βγηκε με το iphone4, sg2 με 4s και sg3 με 5.κοιτα ποσο δινουν το sg2 ποιο φτηνα κ απο το iphone 4.αυτο γιατι δεν γινετε με τα προιοντα της apple?

ισως επειδη υπαρχουν "θυματα" που δινουν μια περιουσια για ενα μεταχειρισμενο κινητο με το μηλαρακι???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...