zeniath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Το πήρα στο steam sale των χριστουγέννων αλλά δε ξέρω, το βαρέθηκα αν και μου αρέσουν τα stealth δε ξέρω γιατί αλλά το συγκεκριμένο δε με τραβάει να το τελειώσω.
gavros10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Το πήρα στο steam sale των χριστουγέννων αλλά δε ξέρω, το βαρέθηκα αν και μου αρέσουν τα stealth δε ξέρω γιατί αλλά το συγκεκριμένο δε με τραβάει να το τελειώσω. εγω το κερδισα σε εναν διαγωνισμο, εχω παιξει 3 ωρες και δεν με τραβαει αλλο. κατι με χαλαει
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 το τερμάτισα* και εντάξει, τέτοια indie παιχνίδια αξίζουν 10+ ευρώ στο χαλαρό (αν και το πήρα σε sale) - αψεγάδιαστα και πανέμορφα animation παντός είδους - πολύ έξυπνο και ποικίλο stealth - έξυπνο άλλα όχι supernatural AI και χωρίς να πω spoiler, το τέλος σε αφήνει ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ με κλειστά μάτια.- * έχω βάλει σκοπό να τερματίσω την ToDo list από steam sales, οπότε θα δείτε πολλά thread ressurections από εμένα 2
GjokerR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μιας και το ανεστησε ο φίλος απ το μέλλον το θεματακι (2104) και γω να πω ότι το παιχνίδι είναι ίσος το καλύτερο stelth που έχω παίξει το οποίο σε ανταμείβει αν το παίξεις όντος stealth αλλά δεν σου απαγορεύει και να το rushαρεις. Απ τα καλύτερα χαρακτηρηστικα του είναι ότι ενώ το skill/equipment tree είναι απλό σου δίνει την δυνατότητα να προσεγγίσεις πολύ διαφορετικά τις ίδιες πίστες. Σε κάποια φάση θέλω να παίξω και το plus. 2
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 όντως ένα ακόμη συν είναι το replayability που έχει πχ έπαιξα 90% stealth + 10% stealth kills, άλλα κάποιος μπορεί να πάει 100% stealth (0 kills) ή "run & gun"
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Περιμενω sale τωρα ειτε απο GOG ειτε απο Steam να το τσιμπησω.
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Και εγώ stealth το έπαιξα τελείως και σε linux που έτρεχε άψογα.
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Και εγώ stealth το έπαιξα τελείως και σε linux που έτρεχε άψογα. MEGA SPOILER! (σε περίπτωση που δεν αρκεί το wrap text ) στο τέλος ποιον σκότωσες; εγώ το "κορίτσι", αφού μου έλεγε ότι πρέπει να καθαρίσουμε τους πάντες... άλλα το έδεσαν πολύ ωραία, δηλαδή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ που σου λέει "Rule 1: Don't get me killed" στην ουσία είχες αρχίσει ήδη να τρελένεσαι... τρομερό, μου θύμισε κάτι από την ταινία Inception (δεν ξέρω γιατί ) και βέβαια έτσι εξηγείται και πώς σε ακολουθούσε παντού στο τέλος βέβαια το ξεκαθάρισαν όταν σου έλεγε τα τρέλα "we must cleanse them all", διαφορετικά θα μας είχε σαν τον Nolan, δλδ να τελειώνει η ταινία και 1 μήνα να συζητάμε τί έγινε
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 εγώ σκότωσα τον Azai αν και με αυτό το game δεν είσαι ποτέ σίγουρος για το ποια επιλογή είναι η ποιο σωστή. Από τι λένε όλες οι πράξεις σου είναι λόγο της τρέλας που σε έχει κυριέψει από το tatoo ακόμα και η υποτιθέμενη τιμή και εκδίκηση που ζητάς για την clan σου είναι και αυτό στην φαντασία σου δες και εδώ στο νήμα του steam που γίνετε συζήτηση για το θέμα http://steamcommunity.com/app/214560/discussions/0/864956554675429463/ 1
GjokerR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Και γω τον azai σκότωσα. Αλλά μάλλον η άλλη είναι η "σωστή" επιλογή
jim_p Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ανασυρω το θεμα, εχοντας πλεον τερματισει το παιχνιδι πληρως 2 φορες. Ενας πιτσιρικας απο τη γειτονια μου το ειδε και του αρεσε παρα πολυ, οποτε σκεφτομαι να του το κανω δωρο για τα γενεθλια του που ειναι τον αλλο μηνα, εφοσον η τιμη του ειναι καλη. Το θεμα ειναι πως δεν μπορω να το βρω σε κανενα σκρουτζομαγαζο και στο public που ρωτησα δεν το εχουν καν στη βαση δεδομενων τους! Ξερει κανεις που μπορω να το βρω? Το θελω για ps3...
Despotas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μα δεν έχει βγει ποτέ (και ούτε πρόκειται) για PS3: http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_of_the_Ninja Επίσης κυκλοφορεί μόνο ως digital download. Αν σε ενδιαφέρει το έχει στο Steam με 3€ για 12 ώρες ακόμη: http://store.steampowered.com/app/214560/
jim_p Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα... δεν θυμαμαι αν εχει ps3 ή xbox 360 :/ Steam, και γενικοτερα pc, δεν εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα