Προς το περιεχόμενο

Crucial v4 256GB 2.5 inch SSD - 130€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Crucial απάντησε ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά στην Ευρώπη για Μ4 αγορασμένο από Αμερική, αρκεί (προφανώς) να είναι μέσα στα 3 χρόνια. Ρώτησα με live chat τελικά, αλλά περιμένω και mail.

Όσοι έχετε άκρες, ορμάτε (αλλά βεβαιωθείτε και οι ίδιοι καλού-κακού)

Δημοσ.

O M4 256 αυτήν τη στιγμή στο άμαζον παίζει στα 140-150, αλλά ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερες μέρες (έρχονται και Χριστούγεννα). Ο 830 από ό,τι βλέπω είναι κανένα 10ρικο φθηνότερος, ξεκινάει από 130. Δεν ξέρω για εγγύηση της Samsung και για να είμαι ειλικρινής δεν τους πολυ-εμπιστεύομαι κι όλας ότι θα την τηρήσουν αν ο δίσκος είναι από Αμερική.

Δημοσ.
Η Crucial απάντησε ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά στην Ευρώπη για Μ4 αγορασμένο από Αμερική' date=' αρκεί (προφανώς) να είναι μέσα στα 3 χρόνια. Ρώτησα με live chat τελικά, αλλά περιμένω και mail.

Όσοι έχετε άκρες, ορμάτε (αλλά βεβαιωθείτε και οι ίδιοι καλού-κακού)[/quote']

πολυ καλο αυτο, thanks για την ενημερωση

Δημοσ.
Η Crucial απάντησε ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά στην Ευρώπη για Μ4 αγορασμένο από Αμερική' date=' αρκεί (προφανώς) να είναι μέσα στα 3 χρόνια. Ρώτησα με live chat τελικά, αλλά περιμένω και mail.

Όσοι έχετε άκρες, ορμάτε (αλλά βεβαιωθείτε και οι ίδιοι καλού-κακού)[/quote']

πολυ καλο αυτο, thanks για την ενημερωση

Δημοσ.

Μόλις πήρα και το mail

Hello ΧΧΧΧΧΧΧ,

Thanks for your email.

The warranty would be covered in the US and in Europe. The warranty covers the drives in all regions that we ship to and it lasts for 3 years on that drive.

Please let us know if we can offer additional assistance or advice.

Kind regards,

John Plunket

eCommerce Sales and Support Agent

Tel: 0800 013 0330

Fax: 0800 013 0336

Επαναλαμβάνω το disclaimer, όποιος θέλει να αγοράσει να ελέγξει και πάλι.

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω τα καλυτερα για την Crucial και το after sales της.

Το 2007 αγορασα απο το e-shop 4 dimm Crucial ballistix ddr2 1GB (σε 2 αγορες). Καποια στιγμη περσι το ενα σετ τα εφτυσε (μπλε οθονες) και τωρα αργοπεθαινει και το αλλο.

Μεσα στο καλοκαιρι φετος επικοινωνησα μαζι τους, μου εστειλαν κωδικο RMA, ταχυδρομησα τα 2GB προβληματικες μνημες στην Αγγλια και μου εστειλαν πισω 4gb νεας μνημης, ddr2, νεοτερο μοντελο. Και +2gb μνημης και υπερευχαριστημενος.

Τωρα που νεκρωνουν και τα αλλα 2 παλια, σκεφτομαι να τους ξαναρωτησω αν θα καλυφθει και εκεινο το ζευγος (θεωρητικα ναι γιατι εχει long life εγγυηση).

Γενικα αριστο after sales, επικοινωνια, εξυπηρετηση και εγγυηση. Οποτε δεν νομιζω καποιος να αντιμετωπισει δυσκολιες την πρωτη 3ετια της εγγυησης.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...