Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από μπαταρία γνωρίζουμε κάτι?

κρατάει άνετα 2 ολόκληρες μέρες μπορει και 3 αναλογα την χρηση που θα του κάνεις

Δημοσ.

αν ανοιξεις το wifi 1 ωρα θα σε παει 2 μερες ισα ισα(με κλησεις και μυνηματα),τωρα οσο περισσοτερο ανοιγεις το wifi,youtube,παιχνιδια κραταει ολο και πιο λιγο.

Δημοσ.

δεν ξερω,ρωτησα και εναν φιλο μου που εχει και αυτος το ιδιο κινητο και αυτος δεν ξερει.υπαρχει περιπτωση με την ics να φτιαχτει το προβλημα του ηχου?

Δημοσ.

δεν νομιζω..δεν ειναι θεμα λογισμικου απ οτι καταλαβα αλλα hardware..Δεν με ενοχλει ιδιαιτερα παντως...

Να το βγαλω το αυτοκολλητο η να το κρατησω?

Οι πρωτες εντυπωσεις μου απο λειτουργικης αποψης ειναι πολυ καλη!Γρηγορο κινητο και με ευχαριστει..Απο κει και περα η ποιοτητα κατασκευης δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα!Ειδικα το πισω μερος και το βαρος του δεν με ικανοποιησαν καθολου!

Δημοσ.

εννοεις βαρυ?ποιο κινητο ειχες πιο παλια?γιατι εγω σε σχεση με το παλιο μου(lg p500)ειναι καλυτερο σε ολα.

υπαρχουν και τα hands free,τοση ωρα δεν μου περασε απο το μυαλο.

Δημοσ.
εννοεις βαρυ?ποιο κινητο ειχες πιο παλια?γιατι εγω σε σχεση με το παλιο μου(lg p500)ειναι καλυτερο σε ολα.

υπαρχουν και τα hands free' date='τοση ωρα δεν μου περασε απο το μυαλο.[/quote']

Εννοώ ελαφρύ! Είχα τ 3g και το 3gs!

Δημοσ.

και σε πειραζει αν ειναι ελαφρυ?τωρα ενταξει ειχες ενα κινητο που οταν βγηκε ειχε 600 ευρω με ενα που οταν βγηκε ειχε 280.

τωρα που βλεπω το 3gs 600 επεξεργστης,256 ραμ,3,15 καμερα,vga,320*480 λογικα μονο σε ποιοτητα θα ειδες διαφορα με το sole.

Δημοσ.
και σε πειραζει αν ειναι ελαφρυ?τωρα ενταξει ειχες ενα κινητο που οταν βγηκε ειχε 600 ευρω με ενα που οταν βγηκε ειχε 280.

τωρα που βλεπω το 3gs 600 επεξεργστης' date='256 ραμ,3,15 καμερα,vga,320*480 λογικα μονο σε ποιοτητα θα ειδες διαφορα με το sole.[/quote']

Δεν ξέρω. Ήθελα να αλλάξω σε android! Μέχρι ΣΤΙΓΜΗΣ από ταχύτητα του είμαι ικανοποιημενος! Δεν βλέπω κολλήματα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...