arianos16 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον παιδια. Πηγα να "φτιαξω" το pc σε ενα παιδι και εκατσα να τσεκαρω drivers κλπ και αρχισα να κατεβαζω. Με το που κατεβηκαν το internet κοπηκε απο το pc. Πηρα τηλεφωνο στην cyta και μου ειπαν οτι η συνδεση ειναι κομπλε. Δεν μου εχει τυχει προβλημα στο internet και δεν ξερω τι να κανω. Πειτε μου γιατι με εχει αρχισει στις χριστοπαναγιες ο αλλος Στο ρουτερ αναβουν ολα τα λαμπακια που πρεπει Δεν εχει και λαπτοπ κινητο κατι για να τσεκαρω το ασυρματο.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχην δες αν κανεις ping στο router. Αν οχι ελεγξε καλώδια και εφόσον πείραζες drivers ριξε μια ματια στην καρτα δικτυου αν ειναι ενεργοποιημένη ή οχι.
arianos16 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο το ping πως θα το κανω? Drivers πειραξα απλως πηγα να εγκαταστησω της καρτας γραφικων* αλλα θα το τσεκαρω. Καλωδια ειναι τσεκαρισμενα.
chralexo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ρίξε μια επαναφορά συστήματος, μάλλον έβαλες λάθος drivers
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 α.κανα Laptop δικο σου δεν εχεις να δεις αν μπαινει στο ρουτερ? β.δοκιμασες να κλεισεις και να ανοιξεις το ρουτερ. γ.απο command prompt αν γραψεις ipconfig τι σου βγαζει? δ.η καρτα δικτυου στο device manager φαινεται κανονικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα