ripclaw Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ήσουν φίλος μου και με ρωτούσες ποια ΜΒ να πάρεις και ότι σε ενδιαφέρει το clocking (έστω και περιστασιακά), θα σου έλεγα μακρυά από 4+1 phases. H AsRock Extreme4 στα 135 ευρουλάκια είναι ταμάμ. Τώρα άλλοι "ειδικοί" λένε πως για αέρα μια χαρά είναι και τα 4+1. Εμένα πάντα μου αρέσει να είμαι large λίγο στις επιλογές μου, κι ας δίνω ένα 10-15% παραπάνω σήμερα. Έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ειδικά στα PSUs που θέλω να είμαι πολύ large Γιαυτό μπορεί να μην είμαι και ο καλύτερος σύμβουλος. Αλλά από τις 2, σίγουρα την D3H Καταλαβαίνω τι λες απλά 10 ευρώ παραπάνω εδώ, 10 εκεί μαζεύονται και το ταμείο είναι μείον! Βασικά κοιτάζω από το Msystems με την ελπίδα ότι θα μπορέσω να τον αγοράσω με δόσεις μέσω χρηματοδότησης (αύριο θα στείλω την αίτηση ώστε να μου πουν αν γίνεται) μιας και δεν έχω πιστωτική. Αν δεν γίνεται μάλλον θα αγοράσω τα κομμάτια ξεχωριστά από διαφορετικά καταστήματα.
ripclaw Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Λίγο πριν την τελική απόφαση μια ερώτηση ακόμα: ASRock Z77 pro3 ή GA Z77 D3H
Red Devil Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 εγω θα σου ελεγα την gigabyte αλλα και την αλλη να παρεις θα εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα