georsev Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.asrock.com/mb/Intel/ZH77%20Pro3/ παραγγειλα αυτη τελικα αλλα το 8εμα ειναι τα ενσωματομενα γραφικα του ι5 2400 δλδ hd2000 που εχει δεν τα αναφερει η mobo μηπως εκανα πατατα? 1
alpo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως λες και ο ίδιος... η Intel HD Graphics 2000 βρίσκεται στον επεξεργαστή. Δε θα το ανέφερε η μητρική. Μια χαρά θα δουλέψει. Αν κι απ ότι βλέπω το αναφέρει
georsev Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως λες και ο ίδιος... η Intel HD Graphics 2000 βρίσκεται στον επεξεργαστή. Δε θα το ανέφερε η μητρική. Μια χαρά θα δουλέψει. Αν κι απ ότι βλέπω το αναφέρει ναι τωρα το προσεξα
DreadKnight Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Κλαίω απ' τα γέλια. :lol: (διαβάστε στην πρώτη σελίδα διάλογο) 1
georsev Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Κλαίω απ' τα γέλια. :lol: (διαβάστε στην πρώτη σελίδα διάλογο) Κλαίω απ' τα γέλια. :lol: (διαβάστε στην πρώτη σελίδα διάλογο) ναι και εμεις με την φατσα σου..αμα δεν εχεις σκοπο να δωσεις καποια απαντηση στις αποριες μου καλητερα μην το συνεχιζεις και πηγαινε αλλου να spamaris!!!
DreadKnight Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ναι και εμεις με την φατσα σου.. αμα δεν εχεις σκοπο να δωσεις καποια απαντηση στις αποριες μου καλητερα μην το συνεχιζεις και πηγαινε αλλου να spamaris!!! Σιγά ρε μεγάλε δεν σε βρίσαμε. Απλά είπα ότι ήταν αστείος ο διάλογος του Dino με το άλλο παιδί. Τέλος πάντων...
georsev Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Για να μην ανοιγω αλλο ποστ.Θα μπει η συνθεση πανω σε ενα παλιο κουτι με ενα παλιο τροφοδοτικο 420w εχει 24pin αλλα η συσκευη dvd rw που εχει το κουτι δεν νομιζω να τεριαζει γτ δεν ειναι sata χρειαζετε αλλαγη;
sobi1984 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ναι.και καλο θα ταν να σκεφτεις την προοπτικη καποια στιγμη να αλλαξεις και τροφοδοτικο γιατι παλιο 400αρι σε κινεζια μου κανει και δεν υπαρχει λογος να το ριψοκινδυνευεις... να ενα.. http://www.skroutz.gr/s/311649/Thermaltake-TR2-380W.html?keyphrase=thermaltake+tr380
KoukouBakiaS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 This dialog is EPIC!!!!! -ι5 2400+ζ68 θα αντεξει σιγουρα στα games του 2013++ και μετα παιρνεις μια ζ77 με επεξεργαστη τριτης γενιας η και νεοτερο σετακι (Γιατι αν ειχε i5 2400+H61 τα παιχνιδια θα σερνοντουσαν...) -Τι σχέση έχει η μητρική με τα games? Και γιατί από sandy να πάει σε ivy? -oi ivy αποδιδουν λιγο καλυτερα απτους sandy (και 400% μη σου πω...) -Και είναι αυτός λόγος να πάρει ivy ενώ έχει ήδη sandy? Κάπου μπερδεύτηκες μάλλον. -ας κρατησει τον 2400 να παρει και μια ζ68 και στο μελλον να παει σε ivy bridge (να παει σε Ivy, αλλα να μην παρει Ζ77 ή Η77, αλλά Ζ68. Αυτο σιγουρα γιατι τα games θα σερνονται χωρις Ζ68. Αυτο το Ζ68 κατι εχει και τρεχει καλυτερα τα games μαλλον...) -Γιατί να παει σε ivy? Αλλά και αν πάει σε ivy γιατί να πάρει z68? Ποιόν καλύτερο αφού οι νέοι δε θα μπάινουν σε 1155? Καταλαβαίνω ότι μπερδεύτηκες αλλά δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες. -δεινοσαυρε λεω να παρει μια ζ68 αφου εχει τον 2400 για τωρα και μετα απο 3-4 χρονια να πουλισει τον 2400 και την ζ68 και να παει σε κατι καλυτερο μετα απο 3-4 χρονια (να παρει Ζ68 τώρα (για τα games), να μην εκμεταλλευτει τις δυνατοτητες της λογω κλειδωμενου cpu και μετα να την πουλησει). Ετσι ρε παιδι μου, για τη φαση... Γιατι αλλο ειναι να λεει η υπογραφη Ζ68 και αλλο να λεει το φλωρικο Η77...) Ρε Δεινοσαυρε ειλικρινα ωρες ωρες απορω πως αντεχεις... ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ...
georsev Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Λεω να το κρατησω αυτο που εχει και βλεπουμε γτ το ειχα ποσα χρονια ενα σωρο διακοπες ειχε κανει και ποτε δεν μου εκαψε τπτ...αυτη η μαρκα ειναι καλη; http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22741&cat=17&sub=165&pmanuf=77&sort=undefined&step=undefined
KoukouBakiaS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτη η μαρκα ειναι για ΤΑΦΟ. Το καταλαβαινω οτι δε σου εχει δημιουργησει προβλημα... Ακομα... Θα ερθει ομως μια ωραια μερα που θα ανοιξεις thread ¨Καηκε το τροφοδοτικο, τι κανουμε τωρα;¨ (ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ). Και να καει μονο αυτο, παει στα τσακιδια. Αν ομως παρει και τιποτα αλλα components μαζι του; Παρε ενα τροφοδοτικο της προκοπης. Μη ρισκαρεις το hardware σου επειδη ακομα δε σου εβγαλε προβλημα.
georsev Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον γιατι μπορω ακομα να ακυρωσω την h77 πειτε μου καποιος η z68 θα πηγαινει καλυτερα στα games αποτι η z77;τελικα ενα απο τα 2 mobo θα παρω για μελλοντικη αναβαθμιση..εγω σκεφτομαι αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29324&cat=3&sub=369&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
KoukouBakiaS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε μου η motherboard δεν εχει να κανει με την απόδοση στα παιχνίδια. Από τη στιγμη που θα βαλεις εναν επεξεργαστη και μια καρτα γραφικων πανω της, την ιδια υποστηριξη και τις ιδιες επιδοσεις θα εχεις, ειτε Η77, ειτε Ζ68, ειτε Ζ77.
qweRRr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Για αυτό πρέπει να προσέχουμε τι λέμε!!! Και h61 να βάλεις δεν θα δεις καμία διαφορά! Πάρε την πιο φθηνή 1155 και ένα τροφοδοτικό( αυτό το ΤΤ που προτάθηκε παραπάνω)!!!! Την πιο φθηνή μητρική για 1155+ τροφοδοτικό! Ελπίζω να έγινα κατανοητός! Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα