lambroszekis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπαθω να χρησιμοποιησω καποια προβληματα κυριως με τον ηχο. Δεν αναγνωριζει το δικο μου μικροφωνο, εχω δοκιμασει και με τον ενσωματωμενο που εχει το λαπτοπ αλλα και με εξωτερικο μικροφωνο και παλι τιποτα. Επισης οταν εχω ακουστικα ο συνομιλητης μου ακουγεται τοσο στα ακουστικα οσο και στα ηχεια του λαπτοπ. Φανταζομαι πως το προβλημα θα βρισκετε στα drivers ειχα κανει φορματ και προφανως κατι δεν εγκατασταθηκε σωστα. Το λαπτοπ μου ειναι Hp pavilion dv7 οποιος μπορει ας βοηθησει. Ευχαριστω!!
chralexo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Να υποθέσω ότι έβαλες διαφορετικά windows από τα προεγκατεστημένα; ψάξε το λίγο με τις ρυθμίσεις του Skype και του πίνακα ελέγχου. Τα μικρόφωνα εκτός Skype δουλεύουν σωστά;
lambroszekis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι δεν εβαλα τα ιδια. Τωρα περασα ενα driver αλλα και παλι δεν εκανε σωστα τη δουλεια. Τωρα με ακουει ο συνομιλητης μου αλλα δεν τον ακουω εγω. Θα προσπαθησω μηπως βγαλω ακρη απο τον πινακα ελεγχου, Σε ευχαριστω!
chralexo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δεν βγάλεις άκρη απεγκατέστησε ότι drivers έχεις βάλει για τον ήχο και κάνε μια επανεκκίνηση. Μετά πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και δες την συσκευή που είναι με ερωτηματικό. Πήγαινε στις ιδιότητες στις λεπτομέρειες και δες το αναγνωριστικό υλικού (hardware id). Κάνε αντιγραφή την πρώτη στήλη (θα είναι κάπως έτσι PCI\VEN_1102&DEV_0002&SUBSYS_80651102&REV_0A). Βάλτο στο google και θα σου βγάλει το όνομα της συσκευής. Έτσι θα μπορέσεις να βρεις τους σωστούς drivers
lambroszekis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα λειτουργει με το driver που εγκατεστησα χθες, κι ετσι δεν χρειαστηκε να κανω αυτο που μου προτεινες. Ευχαριστω παντως για τη συμβουλη σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα