dexter 4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια κλησπερα. εχω ενα galaxy s i9000, και θα ηθελα να αναβαθμησω το firmware. θα ηθελα να μαθω αρχικα αν γινετε να το κανω και αν θα εχει καποιο προβλημα η συσκευη μου? και μετα θα ηθελα να μου πειτε πως θα το κανω :S τωρα εχω το android 2.1 update οπως λεει το κιν.
arxaggelos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 H αλλαγή rom (φλασάρισμα, κατά το κοινώς λεγόμενον) είναι η πεμπτουσία του Galaxy S Ό,τι χρειάζεσαι είναι εδώ, οδηγοί, αρχεία, τα πάντα. Είναι πολύ ασφαλής διαδικασία και τελειώνει σε μερικά λεπτά (με disclaimer δικό μου ότι μηχανήματα είναι, ποτέ δεν ξέρεις, ΟΚ; ). Διάβασε τους "οδηγούς για νέους χρήστες" και μετά για να φλασάρεις μελέτησε προσεκτικά το "επίσημα firmware και οδηγός εγκατάστασης". Είναι πολύ αναλυτικά, δύσκολα θα σου μείνουν απορίες. Προτείνω να βάλεις την τελευταία επίσημη κάτω-κάτω στη σελίδα (Ι9000XWJW8). ΜΗΝ παραλείψεις βήματα και ΜΗΝ διαβάσεις κάτι στο πόδι. Όσεσς φορές έχει γίνει στραβή είναι από βιασύνη η υπερβολική αυτοπεποίθηση. Καλό βόλι edit: OMG έχεις τη 2.1;;; Αυτή η ρομ είναι 2 ετών, dead and buried. Μόλις φλασάρεις θα τρίβεις τα μάτια σου σε σύγκριση με αυτήν που έχεις.
dexter 4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αν κατεβασω το Kies και στην συνεχεια συνδεσω το κιν μου. δεν θα μπορεσω απο εκει να κανω update? σε ρωταω γιατι ειμαι τελείως ασχετος... και φοβαμαι μην κανω καμια ψολια και το ριμαξω.
arxaggelos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Υποθέτω ότι το κινητό σου είναι ελληνικό. Στην περίπτωση αυτή, το Κιες θα σου βρει την μια και μοναδική αναβάθμιση Android 2.3.3 που δόθηκε ποτέ στην Ελλάδα, η οποία, εκτός από παμπάλαια, όπως λένε όσοι την πέρασαν είναι επιεικώς απαράδεκτη. Είναι αυτή με την οποία πουλήθηκαν κι όλας τα τελευταία SGS και έχει πολύ κακή φήμη. Από τότε έχουν δοθεί ένα κάρο αναβαθμίσεις, που φτάνουν στην 2.3.6, και μερικές είναι "value pack", δηλαδή είναι τροποποιημένες 2.3 για να έχουν μερικά features της 4.0. Αυτές είναι μάλλον και οι καλύτερες. ΚΑΜΙΑ από αυτές δεν έφτασε εδώ. Στο δια ταύτα: το Kies είναι ελεεινό πρόγραμμα, και το μόνο που σου προσφέρει είναι οι drivers του κινητού, και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που πρέπει να το βάλεις (και μετά το ξεχνάς και το αφήνεις στην ησυχία του). Υπάρχουν αλλά εργαλεία (το πρόγραμμα Odin) για να κάνεις τη δουλειά σου. Υπόψιν, οτιδήποτε βάλεις πλην των επίσημων ελληνικών ρομ ακυρώνει την εγγύησή σου, αν έχει ακόμη το κινητό, αλλά η διαδικασία είναι αναστρέψιμη. Εάν δηλαδή περάσεις μόνος μια ξένη ρομ με Odin, αυτό σημαίνει ότι με τον ίδιο τρόπο μπορείς να περάσεις μια επίσημη ελληνική. Όσο για τον κίνδυνο, σε γενικές γραμμές το SGS έχει αποδειχτεί απίστευτο γαϊδούρι σε αντοχές, πέρα από αστοχίες υλικού σε ορισμένους (που, μεταξύ μας, κάποιων τα ήθελε ο κ*λος τους, πχ απανωτά φλασαρίσματα την ίδια στιγμή μέχρι που η πλακέτα τίναξε τα πέταλα κλπ). Αν μπορείς να βάλεις το κινητό σε download mode με τον τρόπο που θα διαβάσεις στον οδηγό φλασαρίσματος, είναι η πιο σίγουρη ένδειξη ότι το κινητό σηκώνει πείραγμα. Αν θέλεις τη γνώμη μου, δες πρώτα αν λειτουργεί το download mode, και αν λειτουργεί, καν'το...εχθές. Όπως σου είπα, η 2.1 είναι εποχή του χαλκού πλέον. 1
Paraouros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ψάξε λίγο το androidadvices.com για το galaxy s έχουν καλούς οδηγούς για να βάλεις μέχρι και 4.1.1 jelly bean (cyannogenmod 10) που έχω εγώ τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα