Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να μου πείτε κανένα καλό πρόγραμμα που να ενώνει πολλά video μαζί..

Είχα κατεβάση το movie maker αλλά όταν έβαζα τα video με πέταγε..

Ακουω προτάσεις..

Ευχαριστώ!!!!!!!!

Δημοσ.

Αν όλα τα βίντεο είναι τα ίδια σε διαστάσεις και κωδικοποίηση μπορείς πολύ εύκολα και γρήγορα να τα ενώσεις σε ένα ενιαίο με το avidemux (free).

Αν έχουν διαφορετικές αναλύσεις τότε πρέπει να πας σε video edit όπως το vegas που πρότεινε ο φίλος παραπάνω ή το corel video.

Δημοσ.

Μια ερώτηση :-D

Η μετατροπή των αναλύσεων δεν γίνεται σωστά και με έναν απλό μετατροπέα, δηλαδή αν ένα βίντεο είναι σε 720p φεριπίν, δεν γίνεται μετατροπή σε standard definition;

Χρειάζεται οπωσδήποτε επεξεργαστή βίντεο; Η απορία μου αφορά και επαγγελματικού επιπέδου μοντάζ...

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "απλό μετατροπέα".

Μια τέτοια μετατροπή για να γίνει θέλει να εφαρμοστεί re-encoding σε όλο το βίντεο.

Μετά από κάτι τέτοιο μπορείς να βάλεις ότι ανάλυση και ότι codec θέλεις.

Δημοσ.

Η μετατροπή των αναλύσεων δεν γίνεται σωστά και με έναν απλό μετατροπέα, δηλαδή αν ένα βίντεο είναι σε 720p φεριπίν, δεν γίνεται μετατροπή σε standard definition;

Ναι γίνεται κανονικά,απλά εδώ το ζητούμενο ήταν η ένωση,οπότε θα πρέπει να τα μετατρέψεις όλα σε κάποια κοινοί ανάλυση και μετά να τα ενώσεις ενώ ένα επαγγελματικό πρόγραμμα θα το κάνει μόνο του.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "απλό μετατροπέα".

Μια τέτοια μετατροπή για να γίνει θέλει να εφαρμοστεί re-encoding σε όλο το βίντεο.

Μετά από κάτι τέτοιο μπορείς να βάλεις ότι ανάλυση και ότι codec θέλεις.

Για παράδειγμα το "free audio converter" που απο .mp4 το μετατρέπει σε .mov...

Ναι γίνεται κανονικά,απλά εδώ το ζητούμενο ήταν η ένωση,οπότε θα πρέπει να τα μετατρέψεις όλα σε κάποια κοινοί ανάλυση και μετά να τα ενώσεις ενώ ένα επαγγελματικό πρόγραμμα θα το κάνει μόνο του.

οκ, καλύφθηκα... ευχαριστώ :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω καποια βιντεακια ιδιας αναλυσης, απο το fraps και θελω να τα ενωσω ολα μαζι αλλα να παιζουν σε γρηγορη κινηση

υπαρχει καποιος ευκολος τροπος?

Δημοσ.

Θα το κάνεις κανονικά με το avidemux απλά θα πρέπει να κάνεις recode,διαλέγεις από τα αριστερά δηλαδή κάποιο coedc εκεί που λέει video και από κάτω που γράφει filters μπαίνεις και επιλέγεις το change fps εκεί μπορείς να βάλεις ό,τι θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...