makis3519 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορώ να σετάρω το mail που μου έδωσε το icloud μορφή χχχχ.me.com σε μια συσκεύη εκτός iphone; Εγω δεν μπορώ να τα καταφέρω μιας και δεν υπάρχει κωδικος για να μπώ στα mail αλλά κάνω είσοδο απλά στον λογαριασμό μου της apple Ευχαριστώ.
taslikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορώ να σετάρω το mail που μου έδωσε το icloud μορφή χχχχ.me.com σε μια συσκεύη εκτός iphone;Εγω δεν μπορώ να τα καταφέρω μιας και δεν υπάρχει κωδικος για να μπώ στα mail αλλά κάνω είσοδο απλά στον λογαριασμό μου της apple Ευχαριστώ. Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που ζητάς φίλε μου.. Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
makis3519 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Το πιθανότερο είναι αυτό φίλε μου είπα μήπως το έψαξε κάποιος άλλος και βρήκε κάποιον τρόπο, σευχαριστώ για την απάντησή σου.
Gr_Soul Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω πως μπορείς να το ρυθμίσεις όπως κάθε άλλο email στην εφαρμογή του Android. Δες εδω τα στοιχεία που χρειαζεσαι:http://support.apple.com/kb/HT4864 2
makis3519 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι ωραίος φίλε μου δουλεύει..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα