douriakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 εχω ενα λαπτοπ που οταν το αναβω μου βγαζει κανονικα την οθονη ομως οχι τη σημαια των windows δηλαδη ξεκιναει γραφοντας τις επιλογες f και αν θελει κανονικη εκκινηση κτλ ομως δεν μπαινει στα windows λογικα θα θελει φορματ ομως βαζω cd με τα windows xp και προσπαθει να το φορτωσει κανα 10λεπτο ομως δεν γινεται τιποτα! μπορει καποιος να με βοηθησει?
TheELF Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 εχω ενα λαπτοπ που οταν το αναβω μου βγαζει κανονικα την οθονη ομως οχι τη σημαια των windows δηλαδη ξεκιναει γραφοντας τις επιλογες f και αν θελει κανονικη εκκινηση κτλ ομως δεν μπαινει στα windows λογικα θα θελει φορματ ομως βαζω cd με τα windows xp και προσπαθει να το φορτωσει κανα 10λεπτο ομως δεν γινεται τιποτα! μπορει καποιος να με βοηθησει? Που σημαίνει ότι λογικά το πρόβλημα είναι από αυτό,αφού εκεί που είναι να βγάλει την σημαία ψάχνει και για τυχόν συσκευές. Αν έχει επιλογή μέσα από το bios για να το απενεργοποιήσεις κάνε το αλλιώς θα πρέπει να το αποσυνδέσεις και να δοκιμάσεις αν ξεκινάει κανονικά ή όχι.
douriakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 πχ τωρα το ανοιξα εγραψε Packardbell μετα μια μαυρη οθονη με ασπρα γραμματα που ελεγε στο τελος cd rom_ και μετα μια μαυρη οθονη!
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Στις επιλογές που λες έχει Ασφαλή λειτουργία; Την δοκίμασες; Αν ναι τι έγινε, πάλι δεν μπαίνει; Για το φορμάτ που δοκίμασες, μήπως το δικάκι έχει πρόβλημα; Μήπως η συσκευή cd-rom έχει πρόβλημα; Κατέβασε ένα live linux cd, κάψτο σε ένα άδειο δισκάκι και προσπάθησε να μπουτάρεις από αυτό. Μια γρήγορη επιλογή είναι το Lucid puppy (http://distro.ibibli...e-528.005-1.iso) ή το ubuntu mini remix (http://www.ubuntu-mini-remix.org/). Για να το κάψεις, αν δεν ξέρεις πως, χρησιμοποίησε το δωρεάν Image Burn. Μετά την εγκατάσταση κάνεις δεξί κλικ στο iso και επιλέγεις Burn with ImgBurn. Κάνε boot από αυτό και δες αν προχωράει κανονικά. Αν ναι τότε μάλλον φταίει το δισκάκι των ΧΡ.
douriakos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 εβαλα τα ubuntu στο λαπτοπ και βγαινει μια μαυρη οθονη που γραφει CPU SPEED=2000 MHZ Intel Processor update rev 020h Complete L2 cahce:2 mb installed checking boot CD-ROm_ και η τελευταια η παυλα ολη την ωρα αναβοσβηνει...... τι φταιει....??? και μετα απο κανα 20λεπτο ξανα μια μαυρη λαμπερη οθονη....
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Απ' ότι φαίνεται πρέπει να έχει πρόβλημα το cdrom στο laptop. Προσπάθησε με μια βατονέτα και λίγο καθαρό οινόπνευμα να καθαρίσεις την κεφαλή μήπως και διορθωθεί.
douriakos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 εκει που ειναι το lazer? κατι σαν ματακι?
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, αυτό. Πρόσεχε μόνο να μην μείνουν ίνες πάνω από το βαμβάκι.
douriakos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 το καθαρισα και παλι το ιδιο... εχεις σκυπε μηπως και βγαλουμε καλυτερη ακρη?
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχω skype αλλά και να είχα δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί μάλλον τα έπαιξε το cdrom σου και δεν διαβάζει. Προσπάθησε να μεταφέρεις το ubuntu σε στικάκι με το lili (http://www.linuxliveusb.com/). Είναι πολύ εύκολο. Στο 1ο βήμα επιλέγεις το usb stick (αφού το έχεις συνδέσει φυσικά). Στο 2ο επιλέγεις iso και φορτώνεις το iso που θέλεις. Και πατάς στον κεραυνό Αν θέλεις, στο 4ο βήμα τσεκάρεις format αλλά θα σου σβήσει τα πάντα από το στικάκι. Βάλε μετά το usb στο laptop και από το bios επέλεξε να μπουτάρει από το usb. Αν στην πρώτη εικόνα σου έχει κάτι F πλήκτρα και κάποιο είναι για boot selection μπορείς να το πατήσεις για να μην μπλέκεις με bios.
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θέλεις, υπάρχει στο wiki ένα άρθρο για το πως να κάνεις εγκατάσταση των 7 από usb (http://www.insomnia.gr/wiki/_/windows/windows-7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-usb-stick-r63). Ίσως να ισχύει και για τα xp, δεν ξέρω. Αν ψάξεις όμως στο google υπάρχουν οδηγοί για εγκατάσταση xp από usb.
douriakos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μια ακομα ερωτηση! τελειωσα με το φορματ ομως η γλψσσα θελω να ειναι στα αγγλικα και μου βγαινει ελληνικα ξερει κανεις πως την αλλαζω?
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τι λειτουργικό τελικά έβαλες και με ποιον τρόπο; Τα 7άρια και τα vista, αν είναι η ultimate εκδόσεις, σου προσφέρουν να διαλέξεις γλώσσα μέσω του windows update. Για τα XP πρέπει να κάνεις εγκατάσταση την ανάλογη έκδοση για την γλώσσα που θέλεις. Για τα XP δες αυτό (http://www.microsoft...s.aspx?id=22108). Θέλει να έχεις το sp2 για xp και μετά την αλλαγή γλώσσας να βάλεις το sp3. EDIT: Απ' ότι βλέπω η αλλαγή γλώσσας ισχύει μόνο από τα Αγγλικά προς άλλες γλώσσες και όχι το αντίστροφο, οπότε, ξανά format και εγκατάσταση Αγγλικών XP. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2012 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα