asterios1997 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία σε κινηματογραφικά θέματα αλλά έχω την εξής απόρία. Βρήκα αυτήν την κάμεραστο e-bay μόνο 20€. Είναι μια κάμερα που δέχεται φιλμ 8mm σαν και αυτο( Θέλω να κάνω μια ταινία με τέτοιο φιλμ και να την μοντάρω στον υπολογιστή μετατρέποντάς την dvd από εδώ. Το θέμα για μένα είναι το εξής:Η συγκεκριμένη λέει ότι έχει μικρόφωνο αλλά ό ήχος πού αποθηκεύεται; Δηλαδή το dvd θα έχει ήχο; Έχετε κατά νου καμία καλύτερη κάμερα φιλμ ή άλλο φορμάτ φίλμ; Ευχαριστώ
viper2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αναρωτιεμαι γιατι στο σκεφτεσαι οταν απο το τελευταιο σου λινκ οι χρεωσεις ειναι Επαγγελματική Ηλεκτρονική Μετατροπή FILM 8mm σε DVD Ανά λεπτό = 5 € + ΦΠΑ Ελάχιστη χρέωση εργαστηρίου ανεξαρτήτως διάρκειας, 40 € + ΦΠΑ 1
frenzy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ο ήχος αποθηκεύεται στο φιλμ. Πριν το μετατρέψεις σε dvd πρέπει να το εμφανίσεις σε κάποιο εργαστήριο και μετά θα το δώσεις για μετατροπή. Επίσης αφού θα μπεις στον κόπο να ψωνίσεις κοίτα καλύτερα κάποια κάμερα που να περιλαμβάνει και την μονταζιέρα (ένα κουτάκι που κόβεις και κολλάς το φιλμ- tape splicer λέγεται). Είναι το φθηνότερο φορμά σε φιλμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα