Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γιατι δεν μπορω να μπω στο ρουτερ μου απο το κινητο;; Το βρισκει και μου ρωταει κωδικο, τον βαζω αλλα δεν μπαινει!!!

Δημοσ.

a.δοκιμασε να βαλεις αλλο κωδικο στο ρουτερ.

β.δοκιμασε αλλο κλειδωμα στο ρουτερ

γ.δοκιμασε αλλο καναλι στο ρουτερ.

δ.ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ.στα sony ericson οταν πας να βαλεις τον κωδικο το πρωτο γραμμα παει και στο γραφει απο default Με κεφαλαιο.προσεχε το.αν δεν το δεις απο την αρχη μετα δεν το βλεπεις.

ε.αν δεν πετυχει τιποτα απο ολα αυτα Update Το κινητο kai update το firmware στο ρουτερ.

επισης για δοκιμη και μονο το δοκιμαζεις ανοιχτο το wireless να δεις.μην ξεχασεις αν εχεις σωσει το δικτυο απο το κινητο να το σβησεις πριν ξανασυνδεθεις.

Δημοσ.

Ξέρεις πως τη πατάνε... thomsonx1, thomsonx2, έχει βρομίσει κάθε γειτονιά με thomson & αφού 99/100 χρησιμοποιούν default ssid καταλαβαίνεις :D

Δημοσ.

καλα ναι εχω δει να εχει κανει ατομο τετοιο λαθος.καλα το default ssid οπως και κωδικο καλο ειναι να τα αλλαξει για 1002 λογους οχι μονο για θεμα να μην μπερδευεται αλλα ισως να ειναι και ασυβματοτητα με το κλειδωμα η αυτο με τα κεφαλαια που το πρωτο γραμμα το κινητο το βαζει με κεφαλαιο.αν δεν το προσεξεις επειδη μετα γινεται αστερακι δεν ξερεις τι γραφει απο κατω.μεγαλη βλακεια αυτο στα sony ericson

Δημοσ.

Στο δικό μου μπαίνω...εχω ασφαλεια wpa wpa 2 κατι τετοιο. το εκανα να μη μπαινουν αλλοι. Τα καναλια πως τα αλλαζω απο το ρουτερ;;

Δημοσ.

α.στην καρτελλα που αλλαζεις τον κωδικο για το wireless αλλαζεις και το καναλι.το βαζεις manual και απο κατω διαλεγες.δοκιμασε 1 μετα 6 μετα 11.επισης κατω κατω δοκιμασε σκετο wpa χωρις wpa2.επισης βαλε ενα κωδικο μονο με νουμερα να δουμε .το γιατι στο ειπα πιο πανω μην μπαινει το πρωτο γραμμα με κεφαλαιο.

Δημοσ.

Οκ poulinos μπηκα, δεν αλλαξα καναλι..οπως ηταν αυτοματο. Τωρα πως μπαινω απο το κιν στο ιντερνετ;;; Παω να μπω και μου λεει οτι το vodafone live δεν ειναι διαθεσιμο απο το ρουτερ!!!!!!!!

οκ μπηκα απο κει, πατησα vodafone facebook

Ακυρο τελικα....μπηκα απο vodafone live και εφαγε απο την καρτα....μαλλον δεν μπορει να μπει κανονικα αλλα μονο απο vodafone live ....

Δημοσ.

Οκ poulinos μπηκα, δεν αλλαξα καναλι..οπως ηταν αυτοματο. Τωρα πως μπαινω απο το κιν στο ιντερνετ;;; Παω να μπω και μου λεει οτι το vodafone live δεν ειναι διαθεσιμο απο το ρουτερ!!!!!!!!

οκ μπηκα απο κει, πατησα vodafone facebook

Ακυρο τελικα....μπηκα απο vodafone live και εφαγε απο την καρτα....μαλλον δεν μπορει να μπει κανονικα αλλα μονο απο vodafone live ....

σκοπος ειναι να αλλαξεις καναλι και να αλλαξεις και κλειδωμα.μετα να ψαξεις για το ασυρματο δικτυοα απο το κινητο σου απο την καρτελλα wi fi και να συνδεθεις.οταν συνδεεται βγαζει connected αλλα και αν δεις details συνηθως φαινεται οτι εχει παρει ip.και μετα ανοιγεις οποιο site θες εσυ οχι υποχρεωτικα vodafone live η vodafone facebook.βγαλε τελειως το mobile internet απο το κινητο σου για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα παει να μπει απο το κινητο σου.α.για ναμην σε χρεωνει και β.μην παει σαν προτεραιοτητα το Mobile οποτε και να εχει συνδεθει το αλλο εσυ να βλεπεις οτι μπαινει με mobile

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...