Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κατι μερες ειχα κανει αυτο http://www.insomnia....γισμικο-στο-pc/ το θεμα στο φορουμ και τα παιδια με βοηθησαν να λυθει το προβλημα μου..

Απο τοτε ομως εχω προσεξει διαφορες χαζομαρουλες που κανει το pc μου..

9hi0b6.png

Αυτο το σφαλμα μου εχει εμφανιστει σε τουλαχιστον δυο εφαρμογες που πηγα να εγκαταστησω..

Επισης ανοιγω ας πουμε το exe με τα settings του PES 2013, κανω τις αλλαγες μου και παταω οκ..

Οταν το ξανανοιξω ομως οι αλλαγες δεν εχω αποθηκευτει..

Δεν ξερω τι παιζει γενικα αλλα μου φαινετε οτι το προβλημα εχει να κανει με τα exe..

Η καθε βοηθεια ευπροσδεκτη..

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Διάβασα και το άλλο σου thread και αυτό και την πιο λογική λύση που βλέπω είναι να "βρεις" άλλο δισκάκι με τα 7άρια.

Μήπως αυτό ήταν κάποια περίεργη super-dupper-all-in-one-no-seirial-1000-software-i-make-coffee-too έκδοση; Αν ναι βρες μια καθαρή χωρίς πολλά-πολλά.

Όταν κάνεις εγκατάσταση στα 7άρια και φτάσεις στην καρτέλα που επιλέγεις δίσκο πάτα Περισσότερες επιλογές και διέγραψε τελείως το partition και δημιούργησε το από την αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Διάβασα και το άλλο σου thread και αυτό και την πιο λογική λύση που βλέπω είναι να "βρεις" άλλο δισκάκι με τα 7άρια.

Μήπως αυτό ήταν κάποια περίεργη super-dupper-all-in-one-no-seirial-1000-software-i-make-coffee-too έκδοση; Αν ναι βρες μια καθαρή χωρίς πολλά-πολλά.

Όταν κάνεις εγκατάσταση στα 7άρια και φτάσεις στην καρτέλα που επιλέγεις δίσκο πάτα Περισσότερες επιλογές και διέγραψε τελείως το partition και δημιούργησε το από την αρχή.

Αυτο θα ηθελα να το αποφυγω γτ απο τοτε εχω κανει ολες τις ενημερωσεις, εχω εγκαταστησει 1002 προγραμματα και αλλα πραγματα..

Ειναι πολυ δουλεια και αν υπαρχει τροπος θα ηθελα να την αποφυγω..

Αλλα ειναι και οτι το σφαλμα απο μονο του δεν βοηθαει και πολυ με τα αλαμπουρνεζικα που γραφει..

Δεν ξερω..

Τα ιδια windows ομως εχω βαλει αρκετες φορες που εκανα φορματ και δεν ειχα τετοια probs.. (με exe)

Δημοσ.

Φιλε μου εχω και γω αυτο το προβλημα με τις ρυθμισεις στο settings.exe να μην αποθηκευονται και εχω κανει προσφατα φορματ οποτε κατι με το συγκεκριμενο αρχειο φταιει πιστευω. Ετσι δεν μπορω να αλλαξω την αναλυση ουτε να ρυθμισω τα κουμπια στο χειριστηριο. Eβαλα σε εναν ξαδερφο μου το παιχνιδι και σε αυτον δουλευαν ολα ρολοι δεν ξερω τι φταιει στο δικο μου. Αν βρεις καποια λυση πες την μας. q6600 gtx275 4gb ram 1280x1024 display

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου εχω και γω αυτο το προβλημα με τις ρυθμισεις στο settings.exe να μην αποθηκευονται και εχω κανει προσφατα φορματ οποτε κατι με το συγκεκριμενο αρχειο φταιει πιστευω. Ετσι δεν μπορω να αλλαξω την αναλυση ουτε να ρυθμισω τα κουμπια στο χειριστηριο. Eβαλα σε εναν ξαδερφο μου το παιχνιδι και σε αυτον δουλευαν ολα ρολοι δεν ξερω τι φταιει στο δικο μου. Αν βρεις καποια λυση πες την μας. q6600 gtx275 4gb ram 1280x1024 display

Ακριβως το ιδιο μου συμβαινει..

Το δικο μου προβλημα ομως δεν ειναι μονο αυτο δυστυχως..

Επεξ/σία από ΡΙ ΑΠ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...