K.G.L.Y. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους! Πριν λιγες μερες αγορασα για το κινητο μου μια microSDHC των 8gb(της lexar) για να αντικαταστησω μια microSD των 2gb.Επειδη δεν εχω USB για να συνδεω το κινητο με το pc πηρα ενα card reader και μεταφερω τα αρχεια που θελω στην καρτα μνημης μεσω αυτου.Τις πρωτες μερες λειτουργουσε κανονικα αλλα χθες οταν πηγα να "ανοιξω" την καρτα μνημης με εβγαλε ενα μυνημα που ελεγε "τοποθετηστε εναν δισκο στη μοναδα Αφαιρουμενος δισκος (I: )".Αφου δεν μπορουσα να μεταφερω αρχεια με αυτον τον τροπο τοτε συνδεσα το pc με το κινητο μεσω bluetooth(πολυ αργη η μεταφορα των αρχειων αλλα στην αναγκη...) και εκανα τη δουλεια μου.Σημερα προσπαθησα να μεταφερω καποια αλλα αρχεια(με bluetooth) αλλα αυτη τη φορα με το που αρχιζε να τα στελνει εκλεινε το κινητο!οσες φορες και να προσπαθησα δεν αλλαξε τιποτα.Το ιδιο γινεται οταν προσπαθω να μεταφερω αρχεια απο τη μνημη του κινητου στην καρτα μνημης.Τα τραγουδια και τα βιντεο που εχω αποθηκευμενα παιζουν κανονικα.Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μη "σηκωνει" τη μνημη γιατι μπορει να παρει μεχρι και 16gb.Το προβλημα ειναι σιγουρα στην καρτα μνημης αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να το λυσω(αν λυνεται). Μπορει κανεις να βοηθησει; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα