mourtias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αν γνωρίζει κανείς ας μου λύσει την παρακάτω απορία παιδιά. Έχω την μητρική GIGABYTE GA-G41MT-S2PT με έξοδο vga. Στο site της εταιρίας αναφέρει τα εξής για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών: Intel GMA X4500 Ο Intel Graphics Media Accelerator X4500 υποστήριζει Microsoft DirectX10, τεχνολογία Intel ® Clear video, τα οποία επιτρέπουν ομαλότερη αναπαραγωγή HD. Η 3D ενίσχυση της GMA X4500, επίσης, βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό τις επιδόσεις και το ρεαλισμό των γραφικών για mainstream gaming. Μέσα από την υποστήριξη του DVI και HDMI (με HDCP), ο Intel GMA X4500 προσφέρει την απόλυτη εμπειρία πολυμέσων. Δεν έχω καταλάβει με ποιό τρόπο είναι δυνατό να συνδέσει κανείς DVI και HDMI που αναφέρει εδώ χωρίς να υπάρχει τέτοια έξοδος στη μητρική.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 μιλάει γενικά για το GMA X4500, όχι για την συγκεκριμένη υλοποίησή του στη μητρική σου...
mourtias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 μιλάει γενικά για το GMA X4500, όχι για την συγκεκριμένη υλοποίησή του στη μητρική σου... Ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα