Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μεταξύ ενός alienware και ενός pc των 800 ευρώ (με οθόνη), υπάρχει σύγκριση αν και πάλι κερδίζει το pc. Μεταξύ ενος alienware και ενός pc των 1700 ευρώ, δεν υπάρχει καμία σύγκριση.
GT-MAN Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 εγω παλι αποφασησα να αυξησω το budget στα 1000 ευρω (μαζι με οθονη).... Τι λετε αξιζει να το αυξησω 200 ευρω? ή να κρατησω τα 200 για μελλοντικη αναβαθμιση? ωστοσο αν αξιζει και τελικα παρω με 1000 ευρω προτινεται μου την καλυτερη προταση για τα 1000 ευρω...!!!! ευχαριστω προκαταβολικα!!!
GT-MAN Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Κατάστημα? οποιο θεωρεις καλυτερο, αν και θα ηθελα να ειναι αθηναικο αν δεν εχει μεγαλη διαφορα τιμης....
GT-MAN Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ορίστε: πολυ καλο μου φαινεται ευχαριστω! αυτο το μαγαζι σε θεμα service ειναι καλο ? γενικα ειναι αξιοπιστο μαγαζι? τελος θελω να ρωτησω επειδη θα το παρω αμεσα το pc οταν το αγορασω επειδη δεν θα ζητησω να μου βαλουν λογισμικο γιατι εχω..., θα χρειαστει οταν το παρω να βαλω τιποτα ρυθμισεις ή με την μια θα βαλω το δισκακι των windows και θα κανω φορματ? α και τους drivers ολους οσους χρειαζονται μου τους δινουν απο το μαγαζι σε δισκακι?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 πολυ καλο μου φαινεται ευχαριστω! αυτο το μαγαζι σε θεμα service ειναι καλο ? γενικα ειναι αξιοπιστο μαγαζι? Δεν έχω διαβάσει τίποτα αρνητικο. τελος θελω να ρωτησω επειδη θα το παρω αμεσα το pc οταν το αγορασω επειδη δεν θα ζητησω να μου βαλουν λογισμικο γιατι εχω..., Έτσι κι αλλιώς δεν σου βάζουν εάν δεν το πληρώσεις. θα χρειαστει οταν το παρω να βαλω τιποτα ρυθμισεις ή με την μια θα βαλω το δισκακι των windows και θα κανω φορματ? Με τη μία το δισκάκι των windows α και τους drivers ολους οσους χρειαζονται μου τους δινουν απο το μαγαζι σε δισκακι? Ναι, σου δίνουν όσα cd χρειάζεσαι, αλλά καλύτερα να βάλεις τους νεότερους από το internet από τη σελίδα του κάθε κατασκευαστή. Αν πρόκειται να κόψεις από κάπου, πόσταρε πρώτα.
katz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικα γιατι να μην κοψει λιγο το κουτι και λιγο απο την καρτα γραφικων,και να παρει εναν ssd?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Χρήση υπολογιστή : κυριως gaming σε full HD επιπεδα και γενικα το θελω να ειναι πανισχυρο και πανγρηγορο σε χρηση ιντερνετ και γενικα σε οποιαδηποτε χρηση να ''πεταει'' το συστημα! Γι αυτό. Το τελευταίο που θα κόψει από ένα gaming pc είναι η καρτα γραφικών. Ένα καλό κουτί προσφέρει πολλά πράγματα. Συμφωνώ με τον ssd γενικά (όχι για το gaming βέβαια), ας ανεβάσει το μπάτζετ ή ας τον πάρει λίγο αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα