Jimakos77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Το σενάριο έχει ως εξής: από το Pc της δουλειάς (Win 7 Home) θέλω να μπορώ να βλέπω και να διαχειρίζομαι γενικότερα αρχεία σε ένα Pc στο σπίτι (Win 7 Home) το οποίο εκτελεί χρέη downloader. Εξ αρχής απορρίπτουμε τη λύση σύννεφου (dropbox , skydrive κτλ) όπως επίσης και remote desktop. Ποιος είναι λοιπόν ένας καλός και σύντομος "σχετικά" τρόπος; Όποια ιδέα ευπρόσδεκτη...ευχαριστώ εκ των προτέρων
Jimakos77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) έτσι το έχω τώρα αλλά δεν με βολεύει (γι'αυτό το απέκλεισα)...αργή διαδικασία...θέλω κάτι πιο άμεσο. όπως ανοίγω τον explorer δηλαδή τοπικά να μπορώ έτσι να πάω κατευθείαν στα αρχεία Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2012 από Jimakos77
άδικος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δε σε βολεύει το remote desktop που κάνει αυτή τη δουλειά... γιατί όχι όμως; Καθαρή διαχείριση αρχείων μπορείς να κάνεις με ftp server. Άμεση διαδικασία.
agsgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αρα αντιστοιχα αποκλειουμε και το ammyy??
Jimakos77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 το remote δεν το θέλω όπως είπα λόγω διαδικασίας (θέλω κάτι πιο άμεσο) ... το ftp είναι μια λύση που σκεφτόμουνα κι εγώ απλά θέλω να ξεκινήσω από κάπου γιατί δεν το έχω ξανακάνει...μπορούμε πουθενά να βρούμε κανένα step by step οδηγό; άλλη λύση που είδα είναι το vpn αλλά είναι λίγο μπλέξιμο λόγω dynamic ip απ'ότι κατάλαβα...
άδικος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Καθόλου μπλέξιμο. Όσο για τον ftp: wiki1, wiki2
Jimakos77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ώρα για διάβασμα!!! ευχαριστώ όπως και να'χει για τις μέχρι στιγμής απαντήσεις παιδιά...
άδικος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θέλεις απλό file share με κοινή χρήση μέσω windows explorer μπορείς να φτιάξεις ένα απλό vpn όπως είπες με το logmein hamachi για παράδειγμα. Πολύ απλή διαδικασία.
Jimakos77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 θα το δω κι αυτό...αυτό που με κόλλησε στο Vpn είναι ότι θέλει (απ'ότι κατάλαβα) static ip...με το logmein φαίνεται απλό
άδικος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δε χρειάζεσαι στατική με client σαν το hamachi. Και είναι ασφαλές εννοείται.
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 +1 κι από μένα για το VPN μέσω Hamachi. Για τη δουλειά που περιγράφεις, φαίνεται να είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι.
άδικος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Το αρνητικό είναι πως πλέον έχει περιορίσει τους ελεύθερους χρήστες σε 5 μονάχα. Αλλά για 2 που χρειάζεται ο Τζιμάκος τον καλύπτει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Εξ αρχής απορρίπτουμε τη λύση σύννεφου (dropbox , skydrive κτλ) Τον συγκεκριμενο τροπο να υποθεσω πως τον απορριπτεις εξαιτιας της προσβασης στα δεδομενα σου απο την εκαστοτε εταιρια? Δεν εχω καμια ενσταση για τη λυση που προταθηκε με hamachi κλπ, απλη απορια το post μου
Jimakos77 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Τον συγκεκριμενο τροπο να υποθεσω πως τον απορριπτεις εξαιτιας της προσβασης στα δεδομενα σου απο την εκαστοτε εταιρια? Δεν εχω καμια ενσταση για τη λυση που προταθηκε με hamachi κλπ, απλη απορια το post μου ακριβώς...καλημέρα...τελικά "παλεύω" με hamachi και όντως φαίνεται ιδανική (προς το παρόν) λύση....ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα