godslayerxp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πήρα μια φερράρι χτες και ένας μου την γρατζούνισε με κλειδί. Και νόμιζα ότι οι φερράρι δεν γρατζουνίζονται. Έπρεπε να πάρω ένα kia να μου μείνουν και τα ρέστα 3
lazlo1992 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ηθικό δίδαγμα: Κρατήστε τα μαλ***σμένα παιδιά σας μακριά απο το iphone 5! 9
sabrewulf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 το galaxy note που εχω το πεταω με κλειδια στην τσαντα μου χυμα με οτι μπορει να υπαρχει μεσα πολλες φορες μου εχει πεσει απο τσεπη σε πουκαμισο στο στηθος και ουδεποτε γρατζουνιστηκε στο παραμικρο...μετα ναι οσοι θελετε αποκαλεστετο πλαστικουρα...απο την στιγμη που αντεχει τοση "καταπονηση" κι απο χαρτι αν ηταν φτιαγμενο λιγο 8α με ενοιαζε...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πήρα μια φερράρι χτες και ένας μου την γρατζούνισε με κλειδί. Και νόμιζα ότι οι φερράρι δεν γρατζουνίζονται. Έπρεπε να πάρω ένα kia να μου μείνουν και τα ρέστα Τα λες αυτά γιατί δεν έχεις δει τις γρατζουνιες από τις γάτες πάνω στο καπω του ceed μου! 1
sabrewulf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 επισης κατι αξιοπροσεκτο που το θυμαμαι απο το galaxy s ειναι πως το πλαστικο καλυμα πισω ειναι επικαλυμενο αν προσεξει κανεις με ενα διαφανες βερνικι που εχει αμυδρα αν το περασει κανει με το νυχι του μια ελαστικοτητα...οσοι εχετε galaxy θα το δειτε σιγουρα...οποτε ειναι σιγουρα πολυ πιο ανθεκτικο...εκτος των αλλων τελικα τα galaxy πρεπει να εχουν Gorilla glass ενω το iphone απο οτι ειδα στο βιντεακι μαλλον για maimou glass το κοβω 1
manosvince Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Και με βαριοπούλα αν το κοπανίσεις ...... σπάει η οθόνη .... αν είναι δυνατόν. . χαχααχαααχαχαχαχαχαχαχαχ κλαιω!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 επισης κατι αξιοπροσεκτο που το θυμαμαι απο το galaxy s ειναι πως το πλαστικο καλυμα πισω ειναι επικαλυμενο αν προσεξει κανεις με ενα διαφανες βερνικι που εχει αμυδρα αν το περασει κανει με το νυχι του μια ελαστικοτητα...οσοι εχετε galaxy θα το δειτε σιγουρα...οποτε ειναι σιγουρα πολυ πιο ανθεκτικο...εκτος των αλλων τελικα τα galaxy πρεπει να εχουν Gorilla glass ενω το iphone απο οτι ειδα στο βιντεακι μαλλον για maimou glass το κοβω Είδες εσυ κάπου να έχει πρόβλημα το μπροστινό γυαλί του iPhone;
Donacgreece Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι αλλα είπαμε ο γαλαξιας ειναι καλύτερος πως να το κάνουμε. Πάμε να γίνει ακόμα ένα θέμα ένα vs. Αν ειναι δυνατόν δηλαδή.... Sent from my iPhone using Insomnia
kfyros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 για αυτό δεν βάφουμε το αλουμίνιο !! μου έκανε εντύπωση όταν είπαν ότι θα το βγάλουν σε μαύρο.. common sense πιστεύω ήταν να το βγάλουν μόνο σε βουρτσισμένο (ούτε καν γυαλισμένο) .. απορώ και με όσους κατασκευαστές το βγάζουν ακόμα και γυαλισμένο το αλουμίνιο... αν του βάλεις και καπότα, γίνεται εμετικό..
OLDjunior Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 το galaxy note που εχω το πεταω με κλειδια στην τσαντα μου χυμα με οτι μπορει να υπαρχει μεσα πολλες φορες μου εχει πεσει απο τσεπη σε πουκαμισο στο στηθος και ουδεποτε γρατζουνιστηκε στο παραμικρο...μετα ναι οσοι θελετε αποκαλεστετο πλαστικουρα...απο την στιγμη που αντεχει τοση "καταπονηση" κι απο χαρτι αν ηταν φτιαγμενο λιγο 8α με ενοιαζε... http://www.youtube.com/watch?v=6M5q5TRuAsY&feature=youtube_gdata_player Sent from my iPhone using Insomnia
kfyros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Τα λες αυτά γιατί δεν έχεις δει τις γρατζουνιες από τις γάτες πάνω στο καπω του ceed μου! με ένα κέρωμα εξαφανίζονται .. λες να παίζει το ίδιο και στο i-phone;
sabrewulf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Είδες εσυ κάπου να έχει πρόβλημα το μπροστινό γυαλί του iPhone; ναι στο οτι πετωντας το κατω ραγισε πολυ περισσοτερο σε σχεση με του galaxy...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ναι στο οτι πετωντας το κατω ραγισε πολυ περισσοτερο σε σχεση με του galaxy... Σωστά γιατί αν πετάς το κινητό κάτω, θα έπρεπε να κάνει γκελ και να επιστρέφει στο χέρι σου! Επίσης σε σχέση με τα videos που κυκλοφόρησαν, εγώ αλλά πράγματα είδα σχετικά με τις αντοχές της οθόνης του 5 εναντι του S3!
agent_smith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6M5q5TRuAsY&feature=youtube_gdata_player Sent from my iPhone using Insomnia Συγνώμη αν γίνομαι λίγο κακός αλλά όποιος βλέπει αυτά τα τεστ και νομίζει ότι είναι αντικειμενικά τότε το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είναι ευκολόπιστος. Για να γίνει σωστά ένα crash test σύγκρισης πρέπει να γίνει με ακριβός τις ίδιες συνθήκες στρεσαρίσματος και στα δύο αντικείμενα που δοκιμάζεις αλλιώς και η NCAP θα έπαιρνε 2 αυτοκίνητα θα τα πετούσε σε έναν τοίχο και όποιο δεν έσπαγε θα έπαιρνε την καλύτερη βαθμολογία... 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα