Προς το περιεχόμενο

Πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για ευαισθησία του iPhone 5 σε γρατσουνιές


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Συγνώμη αν γίνομαι λίγο κακός αλλά όποιος βλέπει αυτά τα τεστ και νομίζει ότι είναι αντικειμενικά τότε το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είναι ευκολόπιστος. Για να γίνει σωστά ένα crash test σύγκρισης πρέπει να γίνει με ακριβός τις ίδιες συνθήκες στρεσαρίσματος και στα δύο αντικείμενα που δοκιμάζεις αλλιώς και η NCAP θα έπαιρνε 2 αυτοκίνητα θα τα πετούσε σε έναν τοίχο και όποιο δεν έσπαγε θα έπαιρνε την καλύτερη βαθμολογία...

 

Άντε πάλη τα αυτοκίνητα σαν παράδειγμα ... Τι να πω . Το σίγουρο είναι ότι σύμφωνα με τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο 5 είναι το πιο ανθεκτικό στα πεσιματα απο τα προηγούμενα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πουλήθηκαν σε 3 μέρες 5.000.000 συσκευές και καθεστε και ασχολείστε με 5-10 άντε και 100 περιστατικά του κάθε πικραμενου στο Internet! Πολύ αβαδιστα τελικά βγάζετε τα συμπεράσματα μερικοί!

 

Και ενώ το έχουμε ξαναδεί το έργο σε κάθε κυκλοφορία iPhone, τσιμπαμε ξανά και ξανά και ξανά...

 

Στοιχηματιζω πως οι περισσότερες ιστορίες "πουλήθηκαν" πάρα πολύ ακριβά!

:P

 

Έχεις ιδέα από quality control? Γιατί αν ναι θα ξέρεις οτι ακόμα και για κονσέρβες, αν βρεις 1 κομματι στα 100,000 με ελαττωμα τότε δεσμεύεις όλη την παραγωγή της ημέρας και δεν συνεχίζεις εως ότου λύσεις το πρόβλημα στην γραμμή παραγωγής. Η apple όμως έχει προφανώς πιο πιστούς οπαδούς και δεν χρειάζονται αυτές οι πίπες. Και DOA να έρθει πάλι θα λένε όλα οκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Βγήκε μια πολύ δυνατή συσκευή ( s3 με το sensation είχε γίνει το ίδιο με το s2 επίσης )... και πέσαν να το φάνε ενώ είναι πολύ καλό smartphone' date=' ειλικρινά με τα σχόλια που ακούω και τις προκαταλήψεις που βλέπω μου έρχεται να μην αγοράσω ποτέ iphone.[/quote']

 

??? συγνώμη , αλλα ποιος έπεσε να φάει ποιων !; .. Εδώ έχουμε και σποτακια που θάβουν την apple και το 5 ... Δεν τσεκαρεις μια το σχετικό θέμα , περί επίθεσης της Samsung για να έχεις μια πιο εμπεριστατωμένη πληροφόρηση για το θέμα ..... Εκτός αν έχεις ήδη σχηματίσει άποψη και δεν παίρνεις κουβέντα οπότε .... ψυχή βαθιά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Του χρόνου φοβάμαι ότι δεν θα υπάρχουν ούτε εργαζόμενοι ούτε πολίτες σε αυτή την χώρα όπως σκέφτεται και πράττει.. οπότε κρατήστε το καθαρό για "μεταπώληση"..

 

κανεις δεν θα εχει χρηματα για να το αγορασει... κρατηστε το σαν ενθυμιο παλεων μεγαλειων :Ρ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι ακριβώς γρατζουνιές. Φεύγει εύκολα η μπογιά και η επιφάνεια είναι ασημί απο κάτω οπότε φαίνεται ιδιαίτερα εύκολα στο μαύρο iphone.

Για ένα τόσο ακριβό τηλέφωνο θα έπρεπε να είχαν διαλέξει μια καλύτερη μπογιά ή να είχαν βάλει κάποια επίστρωση απο πάνω.

 

Αλλά όταν έχεις ενα κάρο πελάτες που ΟΤΙ και να τους δώσεις θα το αγοράσουν, γιατί να κάτσεις να ασχοληθείς με τέτοιες λεπτομέρειες. Εδώ έχει τεράστιο πρόβλημα με τους χάρτες αλλά τα fanboys δεν πτοούνται και το αγοράζουν κατα χιλιάδες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πω ρε φίλε κ..ο το έκανε το κινητό το πιτσιρίκι.

Δηλαδή ποδήλατο με το κινητό σε τσαντάκι μπανάνα μαζί με τα κλειδιά δεν παίζει...

Επίσης αμα παχύνεις λίγο και στριμώξεις στην τσέπη του τζιν το κινητό και τα κλειδιά την έκατσες...

Μου δίνει την εντύπωση πως θα ξεβάψει στο χέρι απο την πολύ χρήση σαν κινέζικη απομίμηση.

 

Fail

 

Σε 2 χρόνια απ' τώρα (μεσολαβεί και το 5s) θα πανηγυρίζουμε που το ξανάκανε γυαλί το πίσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ένταξη τι να πω ίσος να έχει μια βάση όλο αυτό αλλα στα video που είδα μονο που δεν τα έδεσαν στα πόδια τους τα i5 να κάνουνε πατίνι δεν φρέναραν με νταλίκα επάνω του δεν τα ρίξανε στον καταστροφεα εγγραφων και δεν τα πετάξανε στο τζάκι χαχαχαχαχαχα

έλεος κινητό είναι δεν είναι ΠΥΡΟΛΟΥΣΙΤΗΣ

θήκη λέγετα αυτό που προστατεύει το κινητό...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνωμη..

ΠΩΣ σκατε μια 700αρα ευρω για να βαλετε στο γυαλινο\αλουμινενιο iPhone σας μεσα σε πλαστικη θηκη?

 

Συνεπως, και τα iphone πλαστικουρες ειναι, αφου σπανε πιο ευκολα απο τα πλαστικα κινητα , και τα βλεπεις μονο σε πλαστικες θηκες.

 

Οπως και να'χει.. Ποτε δεν ειχα θεμα με το Lumia 800. Πεταμενο στην τσεπη με κλειδια και hands free, και δε εχει ιχνος γρατζουνιας. Δεν χαλασα τα λεφτα μου τσαμπα, και χαιρομαι ακομα την πραγματικη του αισθηση, και οχι καποια πλαστικη.

 

:)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά εγω στην περίοδο που ζούμε με αυξήσεις μισθών κ κάθετη πτώση τιμών λέω να πάρω 2 iPhone 5...

Το ένα θα το έχω για μέσα στο σπίτι κ για την δουλεια κ το άλλο για βόλτες...

Εννοείται ότι αν πάρω μια συσκευή 700€ δεν μου καίγεται καρφί αν πέσει κάτω και πως θα πέσει...άρα πέρα βρέχει για case protector,bumper,screen protector etc...

Η ανιψιά μου επειδή δεν της άρεσε το 3Gs προτιμούσε όταν τις έδινα τα κλειδιά να πηγαίνει στην 40αρα led που έχω κ να προσπαθεί να τραυματίσει το πρόσωπο της Μερκελ...άρα ξέρω πως θα αποφύγω κάτι τέτοιο για το νέο μου iPhone...τέλος όταν έχει μαζέψει αρκετές γρατσουνιτσες το ένα απο τα δυο θα ανεβασω κ ένα βίντεο με drop test απο τον 6ο όροφο!!!πιστεύω ότι αν σπάσει θα έχω κάνει μια λάθος επιλογή κ ειλικρινά δεν θα ξανασχοληθω με προϊόντα της apple!!!

Αυτα απο μένα!!!

 

Sent from my iPhone using Insomnia

 

χαχαχαχαχαχαχα κλαιω απο τα γελια!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρκετά από τα τελευταία posts που διάβασα θέτουν το πρόβλημα στη σωστή του βάση.

Το iphone αντικειμενικά είναι τουλάχιστον όμορφο και με όμορφα, ευχάριστα στην αφή υλικά. Αν το έχεις σε θήκη, χάνει ένα μεγάλο μέρος της γοητείας του. Αν δεν το έχεις σε θήκη, αυτή του η γοητεία του θα ξεφτίσει (μάλλον) αρκετά εύκολα. Διαλέγεις και παίρνεις. Πάντως σίγουρα ένα τόσο ακριβό αντικείμενο δεν θα έπρεπε να έχει τέτοια προβλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστά γιατί αν πετάς το κινητό κάτω, θα έπρεπε να κάνει γκελ και να επιστρέφει στο χέρι σου! Επίσης σε σχέση με τα videos που κυκλοφόρησαν, εγώ αλλά πράγματα είδα σχετικά με τις αντοχές της οθόνης του 5 εναντι του S3!

 

:P

ενταξει παιδια το iphone ειναι το καλυτερο κινητο δεν εχει κανενα ψεγαδι και ποτε δε θα βγει καλυτερο κινητο.πειτε μου τωρα σε πιο σημειο της αθηνας η apple σας συνανταει και σας δινει χρηματα για τα καλα σας λογια και για να θαβεται μονιμος ολες τις αλλες εταιρειες κινητων να παω κι εγω αφου ειπα τον καλο μου λογο...γιατι τελικα μονο ετσι εξηγειται αυτη η εμμονη που εχουν οι περισσοτεροι με το iphone και δεν σηκωνουν μυγα στο σπα8ι τους περι αυτου....
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

post-1708-13485164637_thumb.jpg

Εντωμεταξύ παρότι είναι για άλλη μια φορά πολύ όμορφη συσκευή και αρκετά δυνατή σε specs το quality control πήγε περίπατο και ΟΧΙ σε 100-200 που λένε παραπάνω. Αν το gizmodo και το engadget (pro apple) αναφέρουν τριξίματα, χαλαρές μπαταρίες και πρόβλημα με την ηλεκτροστατική βαφή, καθώς υπάρχει και thread στο apple forum τότε υπάρχει πρόβλημα.

 

Κάτι σαν την θερμοαγώγιμη πάστα στα macbook pro 2006 που την έβαζαν με το μυστρί και όσο κάτσει.

Όχι ότι και άλλες εταιρείες δεν έχουν προβλήματα. Τουλάχιστον αυτή έχει σωστό service.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ξύσε και κέρδισε λέει χααχαχ

 

μου μυρίζει samsungo-δουλειά, τι στο καλό, δεν το δοκιμάσανε πριν το βγάλουν?

 

αυτός είναι ο ανταγωνισμός σήμερα, να μειώσεις τον άλλον και όχι να βγάλεις εσύ κάτι αξιόλογο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω πως η εμονή υπάρχει με αυτούς που βρίζουν την apple. Όσοι τους αρέσει απλά πάνε και αγοράζουν τα προιόντα της και το πιό σημαντικό, δε θα μπουν να βρίσουν κινητά άλλων εταιριών(εκτός και αν τους προκαλέσουν)...πραγματικά δεν έχω δει πουθενά κάποιο thread που να υπάρχει τέτοιο μίσος προς μια εταιρία πέραν της apple και του iphone συγκεκριμένα.

 

Δεν νομίζω ότι το iphone είναι το καλύτερο smart τηλέφωνο. Το ευρύ κοινό όμως φαίνεται ότι το προτιμάει καθώς είναι όμορφο σε γενικές γραμμές, πρακτικό και εύχρηστο. Το Lumia για παράδειγμα είναι κάτι που θα μπορούσε να χτυπίσει την αγορά του iphone, απο εκεί και πέρα και αυτό θα βγάλει τις ιδιοτροπίες του και τα προβλήματα του με το καιρό.

 

Όσο για το αν είναν ανθεκτικό η όχι , θέλω να πιστεύω πως είναι και κάποιοι απλά υπερβάλλουν. Εγώ προσωπικά θα του έβαζα θήκη γιατί είναι κάτι που χρησιμοποιώ καθημερινά και θέλω να το προστατέψω όσο γίνεται. Και απο τιτάνιο να ήταν που λέει ο λόγος πάλι θήκη θα του έβαζα. Αυτό που έκαναν στο Lumia βέβαια ήταν αρκετά έξυπνο αφού την θήκη στη δίνουνε μαζί και μπορείς ανα πάσα στιγμή (φαντάζομαι) να την αλλάξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και απο τιτάνιο να ήταν που λέει ο λόγος πάλι θήκη θα του έβαζα.

 

Αυτό είναι που μου την δίνει, ότι σε αυτήν την τιμή θα έπρεπε να είναι από τιτάνιο, ας ρωτήσουν την citizen για την επίστρωση duratect και το τιτάνιο που χρησιμοποιεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...