TheBetaMasters Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας ειμαι ο Zed απο τους TheBetaMasters και εχω κανει ενα βιντεακι για το πιο ωραιο και ατμοσφαιρικο horror παιχνιδακι που εχω παιξει. Αυτο ειναι το SCP 087 - B ειναι μια απο τις πολλες περιπτωσεις SCP . Εκτος απο το SCP θα κανουμε και αλλα horror παιχνιδακια οπως Slayder ( αν και δεν ειναι τοσο καλο {με την εννοια του τρομου } οσο το SCP-087-B ) , Amnesia και αλλα. Στην περιγραφη του βιντεο εχω καποια λινκ αλλα και καποιες πληροφωριες για το παιχνιδι αυτο αλλα και γενικα για το τι ειναι το SCP. Στο μελλον θα ακολουθησουν και αλλα βιντεακια . Πειτε και σε εμας εαν ξερετε καποιο ωραιο horror παιχνιδακι για να το κανουμε Lets play. Εαν σας αρεσε το βιντεακι γραφτειτε στο καναλι μας http://www.youtube.com/watch?v=NcKt0OIn9wg&feature=plcp Σας ευχαριστουμε πολυ 2
nodas_21greek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μπράβο ρε παιδιά, το βρήκα το θέμα από την παραπομπή για κάποιο horror game. Δεν θα πω ψέμματα, δεν πρόκειται να το παίξω ποτέ, γιατί δεν με βλέπω να την παλεύω, αλλά το βίντεο ήταν όλα τα λεφτά. Ειδικά η στιγμή που μιλάει δεύτερη φορά από το ασύρματο ο ντόκτορ... 1
TheBetaMasters Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 χεχε εγώ να δεις . Όσες φορές και να το παίξεις αυτο το game ειναι τελείως random το πότε θα σου εμφανιστούν αυτά. Το μόνο σίγουρο ( εάν θυμάμαι καλά) είναι το πότε σου μιλήσει ο doctor αν και με ολους αυτούς τους ήχους ουτε καν θάμασε το πότε θα σου μιλήσει. Ωραίο θα ήταν πάντως με την παρέα σου να παίξετε αυτό το game θα έχει πολύ γέλιο μόνο και απο τις αντιδράσεις τους ( εννοείτε το παίζετε μέρα εάν δεν τα αντέχετε πολύ αυτά ) Σε ευχαριστούμε πολύ. -Zed-
panther_512 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε. Τρομερά επαναλαμβανόμενο περιβάλλον. Το μόνο ενδιαφέρον ήταν η περιγραφή. Το Amnesia το έπαιξες καθόλου? Άμα φοβόσουν σε αυτό το παιχνιδάκι, στο Amnesia θα θέλεις Pambers
TheBetaMasters Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 χεχε , όντως δεν ειναι απο τα παιχνιδια που εχουν σεναριο ή αλλο περιβάλλων γιατι ουσιαστικά ειναι μονο μια υπόθεση η SCP 087-Β. Υπάρχουν άπειρες SCP περιπτώσεις και απλος εκαναν καποιες απο αυτες game. Εαν δεις το paranormal activityτο παιχνιδι αυτο και εαν ειναι αδιάφορο, ασε που πρεπει να πληρώσεις για να το πάρεις. Το Amnesia δεν το εχω παιξει καθολου αν και εχω δει κάποια βιντεακια και εχω δει πως ειναι απο τα ποιο δυνατά horror games. Σύντομα θα βγάλω και ενα lets play για αυτο το παιχνιδι. Βασικά ψαχνω να βρω horror games για να τα κανω lets play .Εαν εχετε καποιο κατα νου πειτε το μου εδω μηπως και το κανω. Παντως δοκίμασε να το παιξεις βραδύ με κλειστά τα φωτα και στα πρωτα 5 λεπτα οι παλάμες σου θα εχουν ιδρώσει . Αλλο να βλεπεις το βιντεακι και αλλο να εισαι μεσα στο game εσυ ΥΓ: Όταν παίξω το Amnesia για καλό και για κακό θα εχω Pambers κοντά μου θα εφαρμόσω την συμβουλή σου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα