Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider Lara Croft Series Walkthrough

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ειμαι ο Zed απο τους TheBetaMasters και εχω κανει μεχρι στιγμης το Tomb Raider 1 Walkthrough μεχρι την πιστα St. Francis' Folly αλλα θα ακολουθησουν και οι αλλες πιστες αλλα και ολη η σειρα Tomb Raider οπως το 2 , 3 , The Last Revelation , Chronicles , The Angel Of Darkness , Legend , Anniversary , Underworld. Εαν σας αρεσουν τα βιντεακια γραφτειτε στο καναλι μας .

http://www.youtube.com/watch?v=2QYyZj4a8Ew&feature=channel&list=UL

Σας ευχαριστουμε πολυ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι όντος ισχύει αυτό . Για τοτε τα γραφικα αλλα και ολο το game ηταν κορυφή!!! . Οχι μονο το ενα αλλα και το 2 ηταν κορυφαίο. Δυστυχώς το 1ο δεν κατάφερα να το παίξω στο PS1 αλλα το παιζω τωρα στο PC ( 2012!!!!! ).

ΥΓ : Στο επομενο βιντεακι της σειρας αυτης , προς το τελος σας κανω και μια ερώτηση εάν θέλετε απαντήστε μου. :-)

Επεξ/σία από TheBetaMasters
Δημοσ.

καλά στο midas αυτό με το χέρι αξέχαστη στιγμή. Την πρώτη φορά που γινόσουν χρυσάφι δεν ήξερες τι έπρεπε να κάνεις και για ποιο λόγο βρισκόταν ένα χέρι έκει που τα πάντα τα έκανε χρυσάφι. Απίστευτο game

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θυμαμαι που πηγαινα μικρος στο σπιτι του ξαδελφου μου(μεγαλυτερος αυτος) και το παιζαμε στο playstation.Πολυ καψιμο,μιλαμε για ξενυχτια.Αναμνησεις ρεεεε.

Εντωμεταξυ πεθαινω με τα σχολια σου:"Καταστρεφεις ενα λουκετο και λεει οοο νιωθω πιο δυνατη.Τσσσσ ενταξει ειναι FAIL." Θεος...... :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι όντος ισχύει αυτό . Για τοτε τα γραφικα αλλα και ολο το game ηταν κορυφή!!! . Οχι μονο το ενα αλλα και το 2 ηταν κορυφαίο. Δυστυχώς το 1ο δεν κατάφερα να το παίξω στο PS1 αλλα το παιζω τωρα στο PC ( 2012!!!!! ).

Με ποιο τροπο ?

Δημοσ.

Κι εγώ δεν το έχω καταφέρει. Τα έχω βρει όλα, ακόμα και τις Gold εκδόσεις (Unfinished Business, Golden Mask, The Lost Artifact) και δεν ξέρω πώς παίζουν :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...