vassoulaboo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Γειά σας, δεν μπορώ να καταλάβω αν γράφω στο σωστό μέρος, θα ήθελα να μου πείτε, αν ξέρετε, αν μπορώ να βάλω κάπως διαχωριστικές γραμμές στους πίνακες. Δηλαδή έχω το ακόλουθο M=[ x a' ; b sum_a] ; και θέλω κάτω από το χ και δίπλα του να μπουν γραμμές. Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω!!
georgemarios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω!! Καθόλου όμως. Διαχωριστικες γραμμές στον κώδικα ούτε χρειάζονται ούτε υφίστανται. Όποτε οχι, εκτός και αν απλά εγω ντεν καταλαμπαινω τι θες.....
vassoulaboo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 κάτι τέτοιο σκεφτόμουν πινακας χ | πίνακας α __________________ πίνακας b αν είναι δυνατόν απλά για να φαίνεται πιο "΄ομορφο"...
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πού θέλεις να μπουν αυτά; Εκεί που γράφεις τον κώδικα; Εάν ναι, δεν γίνεται κάτι τέτοιο (πουθενά). Εάν θες σε κάποιο txt αρχείο, τότε μπορείς με την sprintf (εάν θυμάμαι καλά) όταν δημιουργείς το αρχείο σου και το γεμίζεις τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα