Kotsos87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 εχω μια τηλεοραση στην οποια εχω συνδεδεμενο εναν αποκωδικοποιητη...... και οταν βαζω το playstation το οποιο το συνδεω με rca και βαζω το αντιστοιχο av για να ανοιξει στην οθονη το ps τοτε ακουγεται μονο ο ηχος του παιχνιδιου και δεν εχω εικονα .... αυτο παλια που δεν ειχαμε αποκωδικοποιητες δεν το ειχα το προβλημα εννοω... τι συμβαινει τωρα? μηπως κανω κατι λαθος? περιμενω βοηθεια ! ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
george9494 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε καλησπέρα, το Playstation το συνδέεις πάνω στο αποκωδικοποιητή ή κατευθείαν στην tv?
mtzs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 μιλας για ΠΣ3? αν ναι κοιτα εδω και κανε reset video settings http://www.insomnia....3-προβλημα-ps3/
Kotsos87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ps2 είναι και το συνδέω στην tv , οχι στο scart ...
george9494 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Aρα το συνδέεις κατευθείαν στην TV μέσο RCA. Για δοκίμασε μέσο scart απευθείας πάνω στην TV
Kotsos87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Aρα το συνδέεις κατευθείαν στην TV μέσο RCA. Για δοκίμασε μέσο scart απευθείας πάνω στην TV Με το scart έχω συνδεδεμένο όμως τον αποκοδικοποιητη και η οθόνη δεν εχει άλλη υποδοχη scart....
george9494 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε για αφαίρεσε για δοκιμη τον αποκωδικοποιητή και σύνδεσε το ps2 μέσο του scart. Και εμενα μου έχει τύχη κάτι παρόμοιο αλλα με dvd player, να έχω μέσο RCA μονο ήχο αλλα μόλις το σύνδεσα μέσο scart δούλευε κανονικά γιατί τελικά είχαν πρόβλημα οι RCA υποδοχές.
Kotsos87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε για αφαίρεσε για δοκιμη τον αποκωδικοποιητή και σύνδεσε το ps2 μέσο του scart. Και εμενα μου έχει τύχη κάτι παρόμοιο αλλα με dvd player, να έχω μέσο RCA μονο ήχο αλλα μόλις το σύνδεσα μέσο scart δούλευε κανονικά γιατί τελικά είχαν πρόβλημα οι RCA υποδοχές. Ok..το δοκίμασα παίζει τώρα ...οπότε θέλω να παίζω θα βγάζω απλά τον αποκοδικοποιητη ... Δεν υπάρχει κανένα προβλημα ε; Άφοβα;
george9494 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία. Πρόβλημα δεν το νομίζω να υπάρξει (μηδαμινές πιθανότητες) αλλα θα σου πρότεινα να αγοράσεις (για να μην παιδεύεσαι βάζε-βγάζε καλώδια) ένα scart splitter κάτι σαν αυτό παρακάτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα