Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 wow, τόσο γρήγορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αντε συντομα και στο s2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 εγω να ρωτησω αν ξερει κανεις με το καινουργιο jelly bean αν θα υπαρχει προβλημα συμβατοτητας με το flash της adobe? Εγώ πάντως με nexus το είχα εγκατεστημένο και το update δε πείραξε τίποτα , συνεχίζει και παίζει κανονικά Επίσης υπάρχει και το apk στο internet Απλά κατέβηκε από το market , δε σε εμποδίζει η Google να το χρησιμοποιείς Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως επίσημα μπορεί όχι αλλά ανεπίσημα το Galaxy S Μου τρέχει Jelly Bean και πάει και σφαίρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motomoto00 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει το apk για να το εγκαταστήσεις στο jb και λένε πως λειτουργεί' date='με stock browser.Τώρα δεν το χω χρησιμοποιήσει ο ίδιος να σου πω με σιγουριά[/quote'] Δουλευει το flash player κανονικα απλα οπως ειπες πρεπει να κατεβασεις το apk εκτος google play.. Εμενα δουλευει και στον dolphin browser... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Να ρωτήσω ρε παιδιά.Το gallery σας,εμφανίζεται full screen?γιατί σ'όλες τις leaked roms μου εμφανιζεται και το notification bar και με ενοχλεί. Στο keyboard γιατί βγάλαν μερικά emoticons,και τώρα με αναγκάζουν να το αλλάξω; Γιατί στον music player δεν βάζουν μια lock screen(όπως το poweramp) η και ένα κουμπί για να πηγαίνεις γρήγορα στους καλλιτέχνες; Το exposure στην κάμερα δεν λειτουργεί...(fix permissions worked) Samsung πολύ βιάστηκες.Τα bugs του,τα χει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linky Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε να δούμε και για το Note! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αναβαθμίσεις για τα υπόλοιπα κινητά που τρέχουν android παίζουν? εμένα δεν εχει γίνει google play, είναι ακόμα market. Αν και είναι το ίδιο, απλά θέλω να καταλήξω στο ότι δν μπορώ να αλλάξω έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αντε με το καλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Να ρωτήσω ρε παιδιά.Το gallery σας,εμφανίζεται full screen?γιατί σ'όλες τις leaked roms μου εμφανιζεται και το notification bar και με ενοχλεί. κανονικα υπαρχει παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnbin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Πως κανατε, οσοι κανατε, ειδη την αναβαθμιση ? Μεσω κινητου? Ή μεσω υπολογιστη? Μεσω κινητου μου λεει δε βρεθηκε καμια ενημερωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Παίδες εδώ υπάρχει λίστα με τα droids που θα πάρουν 4.1 από τη Samsung: http://goo.gl/EumNT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnbin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εχει κανει κανεις update στο galaxy s3 μεσω OTA , μεσω του κινητου δηλαδη? Ή δεν εχει γινει διαθεσιμο ακομη στην ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα