Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Google Bang Κατά τα άλλα, ήδη έδειξα υπερβάλλοντα ζήλο μιας και το παρόν φόρουμ δεν είναι στη δικαιοδοσία μου. Ένα αυτό, δύο το ότι δεν μπορώ να κλειδώνω/σβήνω εδώ.
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πρώτα αναρχοάπλυτοι, μετά κνίτες. Τελικά τι είμαστε; Επίσης η θεωρία του Bing (lol?) Bang δεν μιλάει για πιθηκάκια. Πληρωμένος από την Microsoft είναι ρε.;ρ Ο βλάκας έφαγε perma, συνεχίστε. All hail Lucifer..έδεσε με τον nickname σου κιόλας.;ρ
sodeli Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Η υπόθεση θυμίζει λίγο αυτό: http://www.youtube.c...ed/xuqVXnvWstY
Sellers Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης η θεωρία του Bing (lol?) Bang δεν μιλάει για πιθηκάκια. Άλλα ακούγονται στο πεζικό... 1
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Άλλα ακούγονται στο πεζικό... Ράδιο αρβύλα, όχι η εκπομπή.;ρ
dchatz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα διάφορες έννοιες όπως φασίστας, χριστιανός, κουμουνιστής, δημοκράτης, μετανάστης, δικτάτορας κλπ έχουν χάσει κάθε πραγματική έννοια και ο καθένας τις μεταφράζει και τις χρησιμοποιεί όπως τον συμφέρει. 1
kfyros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 προσκυνώ το signature μόνο στα ποσοστά διαφέρουμε .. ας πούμε εγώ έχω πολύ καλή άποψη για τους συμπατριώτες μου. θεωρώ μόνο το 30% γκαραντί μαλάκες, 10% νορμάλ και πάνω, και το υπόλοιπο αδιάφορους.. όταν ανοίγει τέτοια κουβέντα με φίλους και γνωστούς, κάτω από 80% ποσοστά μαλακίας δεν παίρνω.. άντε βγάλε άκρη.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχω καταλάβει ακόμη ποιός είναι χειρότερος... Α) Ο τύπος που δημιούργησε τον Παστίτσιο? Β) Η Αστυνομία που τον πήρε αυτόφωρο για ενα τρολλάρισμα? Γ) Αυτοί που ψάχνουν αφορμή για να κράξουν την Αστυνομία? Δ) Τα σχόλια τύπου "κρεμάστε τον" στο fb. Επειδή πράγματι η συζήτηση θα έπρεπε να πηγαίνει στο ποιος είναι ο χειρότερος και όχι στο "α, ο τάδε είναι χάλια, άρα ο άλλος έχει δίκιο", να σε βοηθήσω στη σωστή σειρά: Οι χειρότεροι είναι μακράν οι Β) αστυνομικοί που τον συνέλαβαν και ενθάρρυναν τους Δ) που είναι οι δεύτεροι χειρότεροι. Αλλά η κοινωνία πρέπει να τους χειρίζεται αυτούς τους τύπους και οι Β) δε βοηθάνε σε αυτή τη δουλειά. Ίσως γιατί υπάρχουν αρκετοί Β) που ανήκουν στους Δ). Ο Α) δεν κάνει καμία απολύτως ζημία. Αν κάποιος προσβάλλεται που διαβάζει για παστίτσια, είναι χαμένος από χέρι. Δεν θα κάθεται η κοινωνία να προστατεύει τις ψυχώσεις του καθενός. Οι Γ) είναι, επίσης, αδιάφοροι και δεν (θα έπρεπε να) ενοχλούν κανέναν.
Cosbuster Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή σε αυτόν τον τυπά τι έπρεπε να κάνουν? Θάλαμο αερίων? http://www.youtube.com/watch?v=WLKk00OYKhU 8
Bigi444444 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 καλα του κανανε !!! Ποιανού απ' όλους;
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 καλα του κανανε !!! Ναι, και στο τσακ θα γλυτώσει και το εκτελεστικό απόσπασμα.;ρ
GabrielConnor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μπράβο στην Δ.Η.Ε. μετά από αυτή την τεράστια επιτυχία, τώρα πλέον μπορούμε να σερφάρουμε το web ανενόχλητοι. Σταματήστε την Γή, θέλω να κατέβω. 1
deesnider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πρώτα αναρχοάπλυτοι, μετά κνίτες. Τελικά τι είμαστε; Επίσης η θεωρία του Bing (lol?) Bang δεν μιλάει για πιθηκάκια. Τι κοροϊδεύεις ρε; Τι ήθελες δηλαδή; Να έκανε όλη την ώρα «Bang, Bang,Bang...»; Δεν το καταλαβαίνεις πια; Άμα παρεμβάλεις κι ένα «Bing», σπάει η μονοτονία όσο να 'ναι... (edit: Τώρα που το θυμήθηκα... Δε μας απασχολεί ούτε στο ελάχιστο, αν μιλάει για πιθηκάκια. Για να την απορρίψουμε, μας αρκεί το ότι δε μιλάει για φίδια, μήλα και δυο ξεβράκωτους χίπηδες που έτρεχαν ανέμελοι στο δάσος... Ασεβέστατε!) 1
tolis_01 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Για να δεις πόσο άσχετος είναι ο Lucifer (σαν το πατέρα του τον διάβολο), δεν προνόησε ότι μπορεί να έχω και δεύτερο λογαριασμό και να βλέπω τα όσα λέτε και κάνετε. "Συγχαρητήρια" για την συμπεριφορά σας και την "ελευθερία" του λόγου που έχετε. Κατά τα άλλα η 7ετία σας ενοχλούσε... Αντίο... Ενώ χωρίς account δεν μπορείς να δεις το φορουμ. > Confirmed for faggot 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις