dfk_7677 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 .. εξορίες, βασανιστήρια, τανκς, νεκροί, και μισή Κύπρος χαμένη. Συγγνώμη για το off topic, αλλά το 8% της Κύπρου χάθηκε υπό τον Ιωαννίδη και το υπόλοιπο 30% υπό τον Καραμανλή. On topic, πλέον τα περισσότερα θέματα της επικαιρότητας αναλύονται υπό το σκεπτικό: "Χρειαζόμαστε περισσότερη ή λιγότερη Δημοκρατία;" Κατά τη γνώμη μου λάθος βάση. Το πρόβλημά μας είναι η Ανομία και όχι η λίγη ή πολλή δημοκρατία. Αν κατατέθηκαν μηνύσεις, διότι προφανώς αρκετοί προσβάλλονται από τη συγκεκριμένη σελίδα, καλώς έκλεισε προσωρινώς μέχρι να γίνει εκδίκαση της υπόθεσης. Τα παραπάνω είναι προφανώς άσχετα με το ότι δεν πιστεύω σε θαύματα και γέροντες προφήτες. 4
alcemist Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Παράκληση προς admins: Το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού internet έχει γεμίσει ανεγκέφαλους (παντώς ιδεολογίας) και σαπίλα. Σας παρακαλώ προστατέψτε το τόσο ωραίο site σας. Είναι κρίμα να βυθιστείτε κι εσείς... 1
kfyros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στην αρχή είπα κι εγώ τι μαλακία κάνανε πάλι οι μπάτσοι.. βλέποντας όμως τα posts των τελευταίων σελίδων του topic εδώ στο Insomnia, μάλλον τους δίνω δίκιο.. σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κάποιοι νόμοι που είναι ΓΤΠ, αλλά υπάρχουν, και αφορούν εξύβριση νεκρών , θρησκευτικές προσβολές κλπ, ρατσιστικά εγκλήματα κλπ... Όλοι αυτοί οι νόμοι θα γίνουν - έχουν γίνει πολύ πιο αυστηροί με γνώμονα την προστασία και το σεβασμό της "πολυφυλετικότητας και της πολυπολιτισμικότητας".. Τελικά όμως δεν "βολεύουν" κανέναν και τους κράζουν όλοι. Και οι αναρχοάπλυτοι ανθέλληνες γιατί θα τους ρίχνει βαριές ποινές και δεν θα μπορούν να σκυλεύουν τα σύμβολα του έθνους και του κράτους, ( τη σημαία , την ελληνορθόδοξη θρησκεία , τους δημοτικούς χορούς και τραγούδια που έχουν πατριωτικά μηνύματα ή κάνουν αναπαραστάσεις μαχών εναντίον τούρκων - αλβανών - βουλγάρων κλπ.), Και άρα θα τους μπουζουριάζουν.. Και τα ναζί πουστοφασισταριά γιατί θα τους ρίχνει βαριές ποινές και δεν θα μπορούν να βρίζουν , να κυνηγάνε και να δέρνουν-μαχαιρώνουν αλλόθρησκους , μαυριδερούς, αυτούς που δε μιλάνε ελληνικά, και αυτούς που φοράνε μακρυμάνικά το καλοκαίρι.. Και άρα θα τα μπουζουριάζουν.. Φτάνουμε λοιπόν στο γνωστό και μη εξαιρετέο συμπέρασμα (για άλλη μια φορά) : Ας μην τους ψηφίζατε , καλά να πάθετε !!!! όσο για το θέμα, βάσει αυτών των νόμων και των χιλιάδων καταγγελιών (από εκκλησίες και πιστούς ανά τον κόσμο προφανώς - η εκκλησία έχει τεράστια δύναμη , μην το ξεχνάτε), η αστυνομία έπρεπε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, για να μην κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος.. και προφανώς επειδή αυτοί που κάνανε τις καταγγελίες έχουν αρκετή δύναμη.. ξέρετε πόσοι αγοράζουν τα βιβλία του Liako ; δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό το χιούμορ πήγαινε κάντο στους άπλυτους φίλους σου τους λαθρο-εγκληματίες και στον γιδοβοσκό και κλέφτη αποσπασμάτων από τήν Αγία Γραφή, Μωάμεθ. Εκεί να σε δω... Αλλά έτσι είναι, βρήκατε ελευθερία έκφρασης και την μετατρέψατε σε ασυδοσία και ύβρις. Μόνο ἐπί Παπαδόπουλου υπήρχε παιδεία, σεβασμός και τάξη, ὄχι αναρχία... Και για να σου απαντήσω με το ίδιο νόμισμα, τον θαυμασμό σου για την χούντα πήγαινε να τον δείξεις στους ομοϊδεάτες σου σε κανέναν στρατώνα, θα έχετε πολλούς φιλοχουντικούς εκεί. Βρήκατε ορισμένους ανθρώπους που θέλουν να πούν την άποψή τους χωρίς φόβο να φάνε ξύλο και ψάχνετε άλλοθι για να υποστηρίξουμε τον δικτάτορα Παπαδόπουλο. (Και όχι οτι συμφωνώ στο να βρίζω έναν νεκρό ειδικά αν δεν ξέρω και δεν έχω ψάξει τι έχει πεί και τι έχει κάνει πέραν από γενικότητες και φήμες. Αλλά μην βρίσκουμε αιτιολογίες για να υπερασπιζόμαστε άλλα άτομα που και αυτά΄εχουν κάνει άσχημα πράγματα).
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Για να μην προσβαλλουμε καμια απο τις μεγαλες θρησκεις τοτε: δεν θα τρως χοιρινο*, προσβαλλει εβραιους και μουσουλμανους, δεν θα τρως μοσχαρι προσβαλλει ινδουιστες και δεν θα τρως και θαλασσινα* γιατι προσβαλλει εβραιους. Και φυσικα αυτα δεν θα πρεπει να πωλουνται ΠΟΥΘΕΝΑ ετσι για να μην προσβαλλουμε. *αυτα ειναι και στην παλαια διαθηκη ετσι? 2
KleKoR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Επαναπροώθηση σε μπάτσους και ναζί.... και λοιπά φασιστάκια
KleKoR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλω να πιστεύω ότι είναι τρολλιά τα παραπάνω. Εάν όχι πραγματικά έχω χάσει πάσα ελπίδα(ότι λίγα περίσσεψαν από τις εκλογές) για το Ελληνικό έθνος. και όμως τα πιστεύουν οι ΟΥΓΚανοι...
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλω να πιστεύω ότι είναι τρολλιά τα παραπάνω. Εάν όχι πραγματικά έχω χάσει πάσα ελπίδα(ότι λίγα περίσσεψαν από τις εκλογές) για το Ελληνικό έθνος. Εδώ συζητάμε για την κατηγορία για βλασφημία, αυτό σου φάνηκε παράξενο; Άσε τον αυτόν, έπεσε από τα χέρια του μαιευτήρα όταν ήταν μικρός..;ρ 1
lexmark Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε στην Κίνα λοιπόν. Εδώ είναι ΕΛΛΑΣ και είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι... (σας είπα πιθηκάκια διότι δέχεσθε την θεωρία του Bing-Bang) Αυτό ήταν. Πάει κι ο δαρβινισμός. Ποιο survival of the fittest και κουραφέξαλα. Εντό στο Ελλάντα έχουμε survival of the stupidest.... 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Και πως ετυχε... Push to call blasphemy a crime
pappous_soulis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλά εσείς κνητάκια του Μάο, που να διαβάσετε αυτές τις αλήθειες... Άντε στην Κίνα λοιπόν. Εδώ είναι ΕΛΛΑΣ και είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι... (σας είπα πιθηκάκια διότι δέχεσθε την θεωρία του Bing-Bang) Πρώτα αναρχοάπλυτοι, μετά κνίτες. Τελικά τι είμαστε; Επίσης η θεωρία του Bing (lol?) Bang δεν μιλάει για πιθηκάκια. 4
KleKoR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ο βλάκας έφαγε perma, συνεχίστε. μα γιατιιιιιιιιιιιιιιιι... είχε πολύ γέλιο... 1
kfyros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ο βλάκας έφαγε perma, συνεχίστε. μήπως να το κόψεις τελείως γιατί έχει ξεφύγει ; σα να μου φάνηκε ότι διάβασα πολλές βλακείες κι όχι μόνο από έναν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις